Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кърджалийска област

Мнение от antivik »

Зависи каква ти е стръвта :wink: . Ако са левове от сатките ще ти извадят и над 10 кила. :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Утре ще ходя на Траса.Тая вечер, съм на имен ден :drinkers: ,и утре на болна глава към 10,00ч отивам.Ако някой иска да идва да пише в темата. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

На първо след 15.01.разузнаване съм утре ,на принципа "и сам воинът е воин" ,за подръжка две шоколадови вафли,сандвич с месо,литър изворна вода,половин литър студено "3 в 1",но от чисто суеверие няма да съобщавам нищо за посоката и дестинацията :) Най-вероятно,след като се изложа :oops:,ще ви уведомя за подробностите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

INCUBUS написа:На първо след 15.01.разузнаване съм утре ,на принципа "и сам воинът е воин" ,за подръжка две шоколадови вафли,сандвич с месо,литър изворна вода,половин литър студено "3 в 1",но от чисто суеверие няма да съобщавам нищо за посоката и дестинацията :) Най-вероятно,след като се изложа :oops:,ще ви уведомя за подробностите.
За да не излагаш, като се прибираш у вас, преди това мини през магазин за жива риба. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Да,ама няма такъв попътно,пък ще е и неделя,а в къщи никой не го интересува,така,че ако се получи"излагане",ще си го призная в тази тема :lol:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Стига бе хора, за мен връщането без риба и капото не е излагане или срам. То рибарлъка си е и късмет, и случайност, що не се каже, че тотаджиите или еврофетболджиите се излагат, га дават кинти за фишове, па нищо не печелят. То и чесането на крастата си е кеф, само де малко да се стопли, че да стане по-голям кефа, а иначе да се навличаш кат юрган и да дзиндзирикаш на някой вятър, не е много приятно, но разходката си е разходка и разузнаването си е разузнаване, а дали ще кълве... - божа работа :wink: .
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Антон Тонев написа:Утре ще ходя на Траса.Тая вечер, съм на имен ден :drinkers: ,и утре на болна глава към 10,00ч отивам.Ако някой иска да идва да пише в темата. :D
В събота и мен ме отказа силния вятър,но днес изглежда прекрасно време.Към 10:30-11 и аз ще дойда на траса. Предполагам ще има много народ.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

nedevi30 написа:
Антон Тонев написа:Утре ще ходя на Траса.Тая вечер, съм на имен ден :drinkers: ,и утре на болна глава към 10,00ч отивам.Ако някой иска да идва да пише в темата. :D
В събота и мен ме отказа силния вятър,но днес изглежда прекрасно време.Към 10:30-11 и аз ще дойда на траса. Предполагам ще има много народ.
При всички положения ,ще е пренаселено-многолюдно и многорасово :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

pacho109 написа:
nedevi30 написа:
При всички положения ,ще е пренаселено-многолюдно и многорасово :lol:
Не беше нито пренаселено, нито многорасово.С Петьо/Nedevi30/, се засякохме на Траса.Сменихме по две места и нищо.След това се преместихме на Широко Поле и пак същата картинка.До нас имаше други рибари, и докато бяхме там измъкнаха някаква риба.Бяха далече е не видяхме каква е.Времето беше перфектно за риболов.За съжаление няма да е така и през седмицата, иначе за следващата събота и неделя вече наистина ще е всенароден панаир. :D
ПП Левски вече би.Да видим червените какво ще направят. :D :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Така,честно докладвам,че се капотирах при разузнаването,за което вчера предупредих.Язовир Кърджали в началото му се е свършил-взели са му душицата,откъм Арда се влива снежна мътна вода,зоната от "нулата"до каньона под с.Сухово е пълна с боклуци -автогуми,пластмасови шишета,клечки и цели дървета и пр.Говорих на прибиране с един от местните експерти -каза,че след 15 декември е настъпила умирачка -нито бели,нито зелени,нито черни риби :? Иначе,и там имаше поникнали минзухари,както и много добитък /крави,овце и агнета/край пътя-на берекет е,ама не риболовен :lol:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

INCUBUS написа:Така,честно докладвам,че се капотирах при разузнаването,за което вчера предупредих.Язовир Кърджали в началото му се е свършил-взели са му душицата,откъм Арда се влива снежна мътна вода,зоната от "нулата"до каньона под с.Сухово е пълна с боклуци -автогуми,пластмасови шишета,клечки и цели дървета и пр.Говорих на прибиране с един от местните експерти -каза,че след 15 декември е настъпила умирачка -нито бели,нито зелени,нито черни риби :? Иначе,и там имаше поникнали минзухари,както и много добитък /крави,овце и агнета/край пътя-на берекет е,ама не риболовен :lol:
На дълбокото ,където водата е по-топла се е скътала рибицата :idea:
П.П На умирачка вървят и чорбарите :lol: :lol: :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

pacho109 написа:
INCUBUS написа:Така,честно докладвам,че се капотирах при разузнаването,за което вчера предупредих.Язовир Кърджали в началото му се е свършил-взели са му душицата,откъм Арда се влива снежна мътна вода,зоната от "нулата"до каньона под с.Сухово е пълна с боклуци -автогуми,пластмасови шишета,клечки и цели дървета и пр.Говорих на прибиране с един от местните експерти -каза,че след 15 декември е настъпила умирачка -нито бели,нито зелени,нито черни риби :? Иначе,и там имаше поникнали минзухари,както и много добитък /крави,овце и агнета/край пътя-на берекет е,ама не риболовен :lol:
На дълбокото ,където водата е по-топла се е скътала рибицата :idea:
П.П На умирачка вървят и чорбарите :lol: :lol: :lol:
Изображение

Виж спрямо моста къде е водата.В началото бях на 50 преди моста.Дълбочината беше около 2.6-2.8м.И там не пипаше.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Да върим да сбираме за зимата бе Ице :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ей Тони с това отражение страхотна снимка си избацал, а водата кат гледам не се е променила много от миналата седмица.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Ей Тони с това отражение страхотна снимка си избацал, а водата кат гледам не се е променила много от миналата седмица.
Който не хваща-снима :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”