Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Колеги някой ходил ли е на Островица след забраната , пътя дали е проходим за леки коли ?
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ходи и виж.Таман ще си кажеш после.Ние бяхме на другата нула.За там не знам888 написа:Колеги някой ходил ли е на Островица след забраната , пътя дали е проходим за леки коли ?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Като се прибирах от работа казаха по радиото че някакво старо хвостохранилище на Горубсо се се свлякло в язовир Студен кладенец. Някаква частна фирма била виновна. Ако някой има по-пълна картинка от тази вандалщина да казва.
- Vesko1
- сериозен играч
Ами вярно е...в родопи 24 го потвърждават...ще ядем риба с цианиди ,злато и сребро в нея..Петър Недев написа:Като се прибирах от работа казаха по радиото че някакво старо хвостохранилище на Горубсо се се свлякло в язовир Студен кладенец. Някаква частна фирма била виновна. Ако някой има по-пълна картинка от тази вандалщина да казва.
http://rodopi24.blogspot.com/2012/06/blog-post_14.html

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Колеги и колежки некой нема ли да ходи за риба през уикенда някъде, за да отида да го видя, че ще съм в Кърджали?
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател
Не знам Жоре, нещо ме притесняват температурите де ги дават. Голяма жега ще бъде. Та ако не ме до мързи ще яхна гемийчето и може да запраша в посока Островица-Лисиците-устието на Сутлийка, но не гарантирам. Ще го решавам в движение.georgi30 написа:Колеги и колежки некой нема ли да ходи за риба през уикенда някъде, за да отида да го видя, че ще съм в Кърджали?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Добре де, какво стана с това хвостохранилище дето казаха че се е срутило?Има ли измряла риба, водата натровена ли е?Нещо спряха да говорят!
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Глупости Геш.Няма нищо такова.georgi30 написа:Добре де, какво стана с това хвостохранилище дето казаха че се е срутило?Има ли измряла риба, водата натровена ли е?Нещо спряха да говорят!
ПП Ти бе палавник, другата седмица да не работите за второ.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Спокойно колега това е старото хвосто на Горубсо , може би не се ползва последните 20-25 години . Няма база за притесняване от там е взето проби и продължава да се взима . Ако имаше нещо досега 100 пъти щеше да цъфне . Да не бъркаме ОЦК-то с Горубсо , както го правят 70% от хоратаgeorgi30 написа:Добре де, какво стана с това хвостохранилище дето казаха че се е срутило?Има ли измряла риба, водата натровена ли е?Нещо спряха да говорят!

- antivik
- кандидат преподавател
И мен ми се чини, че к`вот е имало в това хранилище да толкоз години е измито и отнесено отдавна по деретата и сега вече е само пясъци и прахоляци
.

Колеги малко хелп
Тази вечер ще ме заведат на някакъв водоем дето по приказки имало уж големи шарковци , мястото не го знам , не ми казват
От мен се изисква само подготовката . Да ама както са ми разправяли водоема е див , сега съм с вързани ръце . Каква захранка , какъв монтаж да заложа ? Моля ви малко хелп , нещо ръцете ми сърбят шарото ме чака 
Водоема е бил в рамките на стадион , най дълбоката част около 4метра на стената , а останалата част около 30 санта

Тази вечер ще ме заведат на някакъв водоем дето по приказки имало уж големи шарковци , мястото не го знам , не ми казват

Водоема е бил в рамките на стадион , най дълбоката част около 4метра на стената , а останалата част около 30 санта

- Антон Тонев
- сериозен играч
Дай някакъв ориентир.Ако е около града, в каква посока е888 написа:Колеги малко хелп![]()
Тази вечер ще ме заведат на някакъв водоем дето по приказки имало уж големи шарковци , мястото не го знам , не ми казватОт мен се изисква само подготовката . Да ама както са ми разправяли водоема е див , сега съм с вързани ръце . Каква захранка , какъв монтаж да заложа ? Моля ви малко хелп , нещо ръцете ми сърбят шарото ме чака
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Нямам никаква представа , казаха ми докато не стигнем там няма никаква информация за местоположението за негоАнтон Тонев написа:Дай някакъв ориентир.Ако е около града, в каква посока е888 написа:Колеги малко хелп![]()
Тази вечер ще ме заведат на някакъв водоем дето по приказки имало уж големи шарковци , мястото не го знам , не ми казватОт мен се изисква само подготовката . Да ама както са ми разправяли водоема е див , сега съм с вързани ръце . Каква захранка , какъв монтаж да заложа ? Моля ви малко хелп , нещо ръцете ми сърбят шарото ме чака

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ебасси потайните хора.888 написа:Нямам никаква представа , казаха ми докато не стигнем там няма никаква информация за местоположението за негоАнтон Тонев написа:Дай някакъв ориентир.Ако е около града, в каква посока е888 написа:Колеги малко хелп![]()

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Това без ник`ва информация си е трудна работа, баре платен или свободен. А кат няма инфо карай на универсалните, шарански, кюспе, ляб, царевица и к`вот сабя покаже.