Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
И на мен не ми е ясно в кой раздел да пиша, но тръгнах за заргана и се върнах с пълна нула.
На залез имах един удар, една малка и се откачи и въз. И един по-едър чернокоп удари и до брега дойде, колкото да го видя и той въз, дори куката беше останала за моя изненада.
Не ми се беше случвало и чернокопче да не извадя. Лош вятър, оплетох месината, счупих един водач, в този момент тръгнаха да ми се оплакват клиенти, а на прибиране ми свърши газта.
Дано скоро забравя този ден.
Но пък небето беше хубаво червено, след залеза.
На залез имах един удар, една малка и се откачи и въз. И един по-едър чернокоп удари и до брега дойде, колкото да го видя и той въз, дори куката беше останала за моя изненада.
Не ми се беше случвало и чернокопче да не извадя. Лош вятър, оплетох месината, счупих един водач, в този момент тръгнаха да ми се оплакват клиенти, а на прибиране ми свърши газта.

Дано скоро забравя този ден.
Но пък небето беше хубаво червено, след залеза.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
И вчера на Дружба същата работа.
Здравейте колеги, днес бях сутринта на Черноморец на скалите под двете вили от 07 до 10 сутринта. Само три заргана излязоха. И други колеги изкараха по няколко до към 08 и после изчезна рибата.
-
- разбира нещата
И аз да се оплача: вчера на "4-та " буна, Почивка, проба за зарган.Резултат = 0! Само един чернокоп.Вятър и хлъзгави тетраподи.Хлъзнах се при опит да сменя мястото и се отървах само с леки охлузвания, НО счупен връх на Шиманото! Здраве да е!
Явно тази година нещо край Варна не е наред?Ама и ние не сме наред да я търсим тази риба, когато още я няма
Явно тази година нещо край Варна не е наред?Ама и ние не сме наред да я търсим тази риба, когато още я няма

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- вече хвърля и на тежко
Айде и аз ,място Паметника Шабла. Неделя няколко чернокопа .Днес четири свястни заргани за 5 часа и това е всичко ,няма я рибата и това е ,смених всички видове бомбарди и нищо .Да сме живи и здрави ще ги дебнем 

Днес на Кранево от 0930 до 1400 се получи добър резултат на фона на досегашните. 27 заргани и 3 чернокопа, които си заслужаваха да се вземат. Риби имаше почти през цялото време с паузи от 15-20 минути най-много.Удряше на различни дистанции. Чернокопа/лефера беше активен към 1 час по обяд, когато се простих и с няколко куки.Едната заргана която извадих беше направо с отхапан корем....
Условията бяха перфектни - вятър, море и т.н.
Желая успех на всички.
Условията бяха перфектни - вятър, море и т.н.
Желая успех на всички.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Завиден улов колега, аз утре ще започна от Балчик и ще обикалям из региона да си пробвам късмета

-
- вече хвърля и на тежко
Ееее... направо сте я разбили - поздравления
Но не е само късмет, и майсторлък си трябва - аз си знам, че тръгна ли за зарган, първо от вас ще поискам съвет! В събота обаче набирам екипаж за лодката в язовира - по морето май доста вятър ще има 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Специални поздрави от бургаската група а именно:Боцмана,бай Карид,Онзинаси,Цецо Девила и моя милпст Бат Стани68 -днес бяхме заедно и направихме добър риболов.Прекрасен ден ,рибата по обяд вземаше като луда,откъснаха ми се ръцете да мятам но си направихме емоцията!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
амии къде бяхтее.?
Браво на "Боговете" от Бургаската група!!!
Предполагам "някъде на Юг от Б-с..."

-
- научил се да хвърля
ей много зевзеци ей
.
честит ви улов

честит ви улов