Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

stomanco написа: само метража ти 110 малко ми се вижда, за това за което ще го ползваш....
:wink: Има и подложка , :D аз ако знам всичко -няма да питам :wink: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Къде точно се къса и кой е силовия възел? :roll: :rolleyes:И аз преди бях с подложка под брейда-110метра,а сега ми остана само подложката! :mrgreen:Покажи кльонкаджийските такъми,де! :rolleyes:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:
дано макарата да е нова и ще издържи!Прецизните и мощни драгове се разпознават по наличието на лагер на основната ос под,във или над шпулата!Отдавам голямо значение на макарата
Не са нови,но са горе долу добре :D хвърлил съм око на макари специално за тази цел-както подбрах комплекта за кльонк :) скоро ще разбера дали това ще е моя риболов :lol: :mrgreen: все пак човек трябва да си знае мястото-на водоема :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:Изображение

Хитра схема и не би имал особенни проблеми в другата дисциплина,дано макарата да е нова и ще издържи!Прецизните и мощни драгове се разпознават по наличието на лагер на основната ос под,във или над шпулата!Отдавам голямо значение на макарата,защото само при продължителна битка и натоварване разбираш колко струва!След голяма риба,доста от макарите стават за боклука!То да се стигне до там,де! :drinkers:
Медичков не беше ли с такава при 83-ката на Искъра :roll:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:Къде точно се къса и кой е силовия възел? :roll: :rolleyes:И аз преди бях с подложка под брейда-110метра,а сега ми остана само подложката! :mrgreen:Покажи кльонкаджийските такъми,де! :rolleyes:
При тоя и при другите плетеняци се къса на един от двата възела-незнам защо,но при монофила с този възел винаги се къса някъде по средата или на около педя от възелите-Тука ГАРАНТИРАМ :lol: .Ето и комплекта за кльонк Изображение Влакното е 0.35 осем нишковия турнамент,с това ще ловя-и ако не хвана :rolleyes: :axe: :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

stomanco написа:
Медичков не беше ли с такава при 83-ката на Искъра :roll:
Нямам никаква представа нито за човека -нито за влакното,квото стане :drinkers:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

toci23 написа:
stomanco написа: само метража ти 110 малко ми се вижда, за това за което ще го ползваш....
:wink: Има и подложка , :D аз ако знам всичко -няма да питам :wink: :drinkers:
Като знам как развива 80-90 метра за 20-30 секунди, аз не бих навил по-малко от двойно :wink: Ако го взема това влакно, директно скачам на следващия метраж и един номер обувки надолу :wink:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

stomanco написа:
Като знам как развива 80-90 метра за 20-30 секунди, аз не бих навил по-малко от двойно :wink: Ако го взема това влакно, директно скачам на следващия метраж и един номер обувки надолу :wink:
Ако покаже че става за тролинг това влакно-най-вероятно и аз ще потърся по големи разфасовки,но сега това просто го видях в магазина хареса ми и до купих,затова попитах някой дали го е ползвал :)
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, честито за макарата и пръта. :D Гледах, че е без водачи...хаирлия да е.. :D
Вдигни 2 кила вода, да видим дали ще се справи....ама внимателно.... :D
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Тоци, честито за макарата и пръта. :D Гледах, че е без водачи...хаирлия да е.. :D
Вдигни 2 кила вода, да видим дали ще се справи....ама внимателно.... :D
:lol: Има ли вероятност да изтрещи с двете кила :lol: :lol: :lol:ще ги тестваме заедно на Ив. :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ами...не знам,... :lol: Моята (20-50 либри) вдига 3-и и не смея повече.... :lol:
няма да тестваш нищо, гато изтрещи, поне да е от риба... :lol:
Ще я тестваме естествено на живо... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Май можело и без канджа, че и по-хуманно изглежда, няма контри, харпуни, ченгели и т.н... на 3:12:20мин. http://www.youtube.com/watch?v=1yN7zJmBub8" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бе,Тоци кажи ми конкретен възел,кво ме въртиш на хурката! :cry: :rolleyes: Плетеняците са благодат за възли и не вервам да се скъса точно там! :shock: Дай данни на пръта и Салтигата! :rolleyes: Гъзар си,така требва! :drinkers: А за шарани нема кво да си кажем,баси и бандита,баси и готината лодка,пази я от Ицо да не ти я гепи! :mrgreen: Моята е в синьо,специална поръчка в тон с очите! :rolleyes: :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:Бе,Тоци кажи ми конкретен възел,кво ме въртиш на хурката! :cry: :rolleyes: Плетеняците са благодат за възли и не вервам да се скъса точно там! :shock: Дай данни на пръта и Салтигата! :rolleyes: Гъзар си,така требва! :drinkers: А за шарани нема кво да си кажем,баси и бандита,баси и готината лодка,пази я от Ицо да не ти я гепи! :mrgreen: Моята е в синьо,специална поръчка в тон с очите! :rolleyes: :drinkers:
:lol: :lol: :lol: Троли,възела е уникално здрав-силов,ама как да ти го дам-мога да ти дам линк към клипа от който ме научи мой познат,той го е снимал клипа http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KphA-OSGzg" onclick="window.open(this.href);return false; :D .За въдицата и макарата мога пак линк да ти дам-или отиваш в Майсторски риболов при Бино и ги виж,сега ще поръчаме и втори такъв комплект http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/se ... rdrows2=10" onclick="window.open(this.href);return false; .Гъзар-не съм гъзар-приятелите ми са гъзари :lol: :drinkers: -голямата лодка не е моя :) писал съм го на всякъде.А твоята я знам отлично-щото съм ти гледал всички снимки-и клип мисля че гледах някъде,както и всички клипове на всички БГ герои в този риболов-без да ги изброявам :lol: :mrgreen: :drinkers: :drinkers:За мирни риби наистина няма кво да си кажем :wink:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

По големичка не ти ли трябва -за теб мисля че има и синя ..... :lol: :drinkers:
Последно промяна от toci23 на Пон Фев 17, 2014 9:04 pm, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”