Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- dimmitov
- ще става разбирач
Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
И как по време на записването ще отсееш кой участник е ПРО и кой не е? По какъв критерий?Трябва на входа на водоема да има пазач и който е с щека и платформа и храни за 200лв - вън. Който е с телескоп за 20лв да заповяда.falco2 написа:Просто отиваш и гледаш от първия ред .
Да съм на кино или театър - да, но аз искам да се състезавам защото мислех, че ми се дава възможност. Възмутен съм и оставам с усещането, че спонсорирам поредния конкурс за "Майстор на годината"
Няма как да стане.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

dimmitov написа:И как по време на записването ще отсееш кой участник е ПРО и кой не е? По какъв критерий?Трябва на входа на водоема да има пазач и който е с щека и платформа и храни за 200лв - вън. Който е с телескоп за 20лв да заповяда.falco2 написа:Просто отиваш и гледаш от първия ред .
Да съм на кино или театър - да, но аз искам да се състезавам защото мислех, че ми се дава възможност. Възмутен съм и оставам с усещането, че спонсорирам поредния конкурс за "Майстор на годината"
Няма как да стане.

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- новобранец
Здравейте колеги, моля стига вече с тези коментари,все пак е ясно написано : Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com.falco2 написа:Просто отиваш и гледаш от първия ред .
Никаде не прочетох че състезанието е за любители или състезатели,а и нищо по-хубаво от това да научите нещо ако се паднете до някой състезател.
Хора, стига глупави притеснения и недоразумения. Все едно Националния ни отбор по футбол да се класира на световното и да не ходи, защото разбираш ли, там ще играят Бразилия, Италия, Германия и т.н.
Ами аз смятам, че е престижно да се участва на подобни форуми. Ако знае човек какво да гледа може и доста неща да научи. Ами това си е обогатяване. Не можем да изискваме организаторите да искат списък на състезателите от БФРС и да не ги допуска. Това е дискриминация. Ами част от тях са членове на форума. Въобще не ми пука колко риба ще хвана, стига да си направя кефа. На такива като мен се отдава подобна възможност за риболов максимум веднъж годишно. Ами да го пропусна заради разни скруполи, че няма да победя ли?
п.п. В събота всички "НА КАНАЛА"

Ами аз смятам, че е престижно да се участва на подобни форуми. Ако знае човек какво да гледа може и доста неща да научи. Ами това си е обогатяване. Не можем да изискваме организаторите да искат списък на състезателите от БФРС и да не ги допуска. Това е дискриминация. Ами част от тях са членове на форума. Въобще не ми пука колко риба ще хвана, стига да си направя кефа. На такива като мен се отдава подобна възможност за риболов максимум веднъж годишно. Ами да го пропусна заради разни скруполи, че няма да победя ли?
п.п. В събота всички "НА КАНАЛА"

Здравейте колеги.Имам един въпрос - колите могат ли да се паркират зад нас след жребия за местата ( за да си закараме оборудването ),и ще се заплаща ли нещо в случай че е разрешено?
- Николай Неделков
- учете се от него
krasimir n. написа:
Отсега мога да се обзаложа, че в тройката ще има отбори от Кърджали и Стара загора....
Забравяш и единия отбор от Перник... за жалост не моя обаче...

А и кюстендилските отбори на Исакови и "Митерсон" не са за подценяване...
От София също има 2-3 отбора, които може да объркат плановете

Определено ще е интересно. Ще има много подготвени състезатели. Аз искам до мен да се падне някой "про" , че да имам стимул... защо да се състезавам с някое дете или с някой чичак от "старата школа" с 0,30 основно...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
На всяко състезание на канала колите се парките зад състезателното място.Pelzer написа:Здравейте колеги.Имам един въпрос - колите могат ли да се паркират зад нас след жребия за местата ( за да си закараме оборудването ),и ще се заплаща ли нещо в случай че е разрешено?

Не съм бил до сега на канала за риба, затова питах.Благодаря за отговора колега.
- dimmitov
- ще става разбирач
Защото формата на състезанието е такъв ,че ще ти се наложи да се състезаваш с всички.И може да останеш изненадан ,но ще имаш удоволствието да видиш ,че има и деца които попадат в категорията ПРО. (Не става въпрос за моето) А бъди сигурен ,че чичките, които ловят с 0.30 основно няма да са много ако изобщо ги има.Най-добре не подценявай и не надценявай никой.Настройвай се силно състезание.Николай Неделков написа:... защо да се състезавам с някое дете или с някой чичак от "старата школа" с 0,30 основно...

- krasimir n.
- научил се да хвърля
Нищо не забравям, просто в тройката не съм споменал - "Риболовна мания"Николай Неделков написа:krasimir n. написа:
Отсега мога да се обзаложа, че в тройката ще има отбори от Кърджали и Стара загора....
Забравяш и единия отбор от Перник... за жалост не моя обаче...![]()
А и кюстендилските отбори на Исакови и "Митерсон" не са за подценяване...
От София също има 2-3 отбора, които може да объркат плановете![]()
Определено ще е интересно. Ще има много подготвени състезатели. Аз искам до мен да се падне някой "про" , че да имам стимул... защо да се състезавам с някое дете или с някой чичак от "старата школа" с 0,30 основно...

Има доста "класни" отбори.Определено ще е интересно.
Особено с дадения регламент .

- Николай Неделков
- учете се от него
dimmitov написа: ще имаш удоволствието да видиш ,че има и деца които попадат в категорията ПРО
И малкия Бутник и Стелко са в тази категория, рапубликанския шампион за деца Светослав Цочев също. Няма да е изнанада да скрият топката на някой от големите майстори

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- dimmitov
- ще става разбирач
Пожелавам им успех 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Уникалните риби са преди 2010 сега просто е плевел.
Пич, проблема ти е май, че не можеш да губиш, а това е първото нещо на което трябва да се научиш, извличайки позитивите...приятелски съвет просто.falco2 написа:Просто отиваш и гледаш от първия ред .
Ела и си направи кефа, запознай се с нови хора, научи нещо ново.
Във връзка сега със състезанието - от обявата на стр. 1 се разбира, че няма абсолютно никакви ограничения относно стръвта?!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Малкия няма да играе,че има мач по същото време,та ще се наложи да го заместя,дано да оправдая доверието муНиколай Неделков написа:dimmitov написа: ще имаш удоволствието да видиш ,че има и деца които попадат в категорията ПРО
И малкия Бутник и Стелко са в тази категория, рапубликанския шампион за деца Светослав Цочев също. Няма да е изнанада да скрият топката на някой от големите майсториДаже ще се радвам ако някой от изброените трима попадне в десетката

Ники,ще се радвам да си наблизо,че хладилната чанта ще е пълна със стимулиращи напитки

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....