Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Мнение от dimmitov »

falco2 написа:Просто отиваш и гледаш от първия ред .

Да съм на кино или театър - да, но аз искам да се състезавам защото мислех, че ми се дава възможност. Възмутен съм и оставам с усещането, че спонсорирам поредния конкурс за "Майстор на годината"
И как по време на записването ще отсееш кой участник е ПРО и кой не е? По какъв критерий?Трябва на входа на водоема да има пазач и който е с щека и платформа и храни за 200лв - вън. Който е с телескоп за 20лв да заповяда.
Няма как да стане.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

dimmitov написа:

Да съм на кино или театър - да, но аз искам да се състезавам защото мислех, че ми се дава възможност. Възмутен съм и оставам с усещането, че спонсорирам поредния конкурс за "Майстор на годината"
И как по време на записването ще отсееш кой участник е ПРО и кой не е? По какъв критерий?Трябва на входа на водоема да има пазач и който е с щека и платформа и храни за 200лв - вън. Който е с телескоп за 20лв да заповяда.
Няма как да стане.

:smt023
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
todorto6ko
новобранец
новобранец

Мнение от todorto6ko »

Здравейте колеги, моля стига вече с тези коментари,все пак е ясно написано : Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com.
Никаде не прочетох че състезанието е за любители или състезатели,а и нищо по-хубаво от това да научите нещо ако се паднете до някой състезател.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Хора, стига глупави притеснения и недоразумения. Все едно Националния ни отбор по футбол да се класира на световното и да не ходи, защото разбираш ли, там ще играят Бразилия, Италия, Германия и т.н.
Ами аз смятам, че е престижно да се участва на подобни форуми. Ако знае човек какво да гледа може и доста неща да научи. Ами това си е обогатяване. Не можем да изискваме организаторите да искат списък на състезателите от БФРС и да не ги допуска. Това е дискриминация. Ами част от тях са членове на форума. Въобще не ми пука колко риба ще хвана, стига да си направя кефа. На такива като мен се отдава подобна възможност за риболов максимум веднъж годишно. Ами да го пропусна заради разни скруполи, че няма да победя ли?

п.п. В събота всички "НА КАНАЛА" :lol: :lol:
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Здравейте колеги.Имам един въпрос - колите могат ли да се паркират зад нас след жребия за местата ( за да си закараме оборудването ),и ще се заплаща ли нещо в случай че е разрешено?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

krasimir n. написа:
Отсега мога да се обзаложа, че в тройката ще има отбори от Кърджали и Стара загора.... 8)

Забравяш и единия отбор от Перник... за жалост не моя обаче... :lol:
А и кюстендилските отбори на Исакови и "Митерсон" не са за подценяване...
От София също има 2-3 отбора, които може да объркат плановете :shock:
Определено ще е интересно. Ще има много подготвени състезатели. Аз искам до мен да се падне някой "про" , че да имам стимул... защо да се състезавам с някое дете или с някой чичак от "старата школа" с 0,30 основно... :rolleyes:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Pelzer написа:Здравейте колеги.Имам един въпрос - колите могат ли да се паркират зад нас след жребия за местата ( за да си закараме оборудването ),и ще се заплаща ли нещо в случай че е разрешено?
На всяко състезание на канала колите се парките зад състезателното място. :wink: Теглиш жребия и се предвижваш с автомобила до съответното номерче, което е маркирано на бордюра с жълта боя. Колата се паркира в страни на алеята ( тревната площ ) за да не пречиш на останалите състезатели и пешеходци.
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Не съм бил до сега на канала за риба, затова питах.Благодаря за отговора колега.
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Николай Неделков написа:... защо да се състезавам с някое дете или с някой чичак от "старата школа" с 0,30 основно... :rolleyes:
Защото формата на състезанието е такъв ,че ще ти се наложи да се състезаваш с всички.И може да останеш изненадан ,но ще имаш удоволствието да видиш ,че има и деца които попадат в категорията ПРО. (Не става въпрос за моето) А бъди сигурен ,че чичките, които ловят с 0.30 основно няма да са много ако изобщо ги има.Най-добре не подценявай и не надценявай никой.Настройвай се силно състезание.
Изображение
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

Николай Неделков написа:
krasimir n. написа:
Отсега мога да се обзаложа, че в тройката ще има отбори от Кърджали и Стара загора.... 8)

Забравяш и единия отбор от Перник... за жалост не моя обаче... :lol:
А и кюстендилските отбори на Исакови и "Митерсон" не са за подценяване...
От София също има 2-3 отбора, които може да объркат плановете :shock:
Определено ще е интересно. Ще има много подготвени състезатели. Аз искам до мен да се падне някой "про" , че да имам стимул... защо да се състезавам с някое дете или с някой чичак от "старата школа" с 0,30 основно... :rolleyes:
Нищо не забравям, просто в тройката не съм споменал - "Риболовна мания" :wink: ....
Има доста "класни" отбори.Определено ще е интересно.
Особено с дадения регламент . 8)
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

dimmitov написа: ще имаш удоволствието да видиш ,че има и деца които попадат в категорията ПРО

И малкия Бутник и Стелко са в тази категория, рапубликанския шампион за деца Светослав Цочев също. Няма да е изнанада да скрият топката на някой от големите майстори 8) Даже ще се радвам ако някой от изброените трима попадне в десетката :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Пожелавам им успех :drinkers:
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Уникалните риби са преди 2010 сега просто е плевел.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
hypperion
новобранец
новобранец

Мнение от hypperion »

Пич, проблема ти е май, че не можеш да губиш, а това е първото нещо на което трябва да се научиш, извличайки позитивите...приятелски съвет просто.
Ела и си направи кефа, запознай се с нови хора, научи нещо ново.

Във връзка сега със състезанието - от обявата на стр. 1 се разбира, че няма абсолютно никакви ограничения относно стръвта?!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Николай Неделков написа:
dimmitov написа: ще имаш удоволствието да видиш ,че има и деца които попадат в категорията ПРО

И малкия Бутник и Стелко са в тази категория, рапубликанския шампион за деца Светослав Цочев също. Няма да е изнанада да скрият топката на някой от големите майстори 8) Даже ще се радвам ако някой от изброените трима попадне в десетката :wink:
Малкия няма да играе,че има мач по същото време,та ще се наложи да го заместя,дано да оправдая доверието му :wink:
Ники,ще се радвам да си наблизо,че хладилната чанта ще е пълна със стимулиращи напитки :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”