Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
На снимката се вижда,че тройката я няма и халката е отворена-помляна!Значи не е бил проблема в куката,а в баятата линия или натегнатия аванс?bai mile1 написа:l: каква битка ?То още с удъра и му изяде тройката:

-
- новобранец
Троли, в крайна сметка за или против кекавите халки и куки ли си?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е те Големите сомове трошат по две канджи в трета фаза или ги изправят,ако не си опитен,та какво остава за някаква си тройка?Мартин Райнов написа:Васе, приятел си ми, но направо полудявам като видя воблер с кекави куки и халки. .

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не съм против нищо,гледам да съм перфектен в такъма и по време на битка!Сигурен съм,че един изпипан воблер е оборудван от производителя с подходящата кука,ако не е,значи не е изпипан воблер!Промениш ли нещо,то е за сметка на друго нещо!Аз не знам на кои воблери им сменяш куките и дали се съобразяваш с размера на тройката?Морските тройки са по-тежки и можеш да прецакаш играта на воблера,от ловящ да го превърнеш в наблюдател на подводния свят!Мартин Райнов написа:Троли, в крайна сметка за или против кекавите халки и куки ли си?

-
- новобранец
Троли, спретни един виртуален такъм, а аз ще напиша с какво ловя , за да сравним предпочитанията.
ПС: Би било интересно да коментираме такъми в темата.
ПС: Би било интересно да коментираме такъми в темата.
Пристигнах ,сега остана и да хвана 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Ама духа яко
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- Don4o_62
- учете се от него
оня ден изкараха от един путки..н язовир сом 30 кг. и то на Бонджук
ако знаете кво е това де
,колегата вика,клати,клати нещо
и да лапна аванса и да хукна.....но с лодката влезнал и го изкарал
за протокола - 0,25 монофил, 2 куки 2 номер с по 2 бонджука и отдолу олово и това е
та кви мачканици ви гонят на тройки и ала бала квалитетни куки и още ала бала

за протокола - 0,25 монофил, 2 куки 2 номер с по 2 бонджука и отдолу олово и това е

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Ей обади се най после бе
А дали е бонджук или боллук не знам ама туй е положението от снимката
Кой както иска тъй да го приема монофила баятите тройки и но стика 

Марк Твен
Марк Твен
- Don4o_62
- учете се от него
миналата година на тролинг на Студения един сом ми върна лодката,загасих мотора и ме дърпа барем 40 м. обратно,акъла ми излезна
,но след малко спря и полека взех да набирам,набирам и напъна още един път и се откачи,около мястото дето се откачи,сонара показа някаква разстителност,не знам кво беше,но явно се беше наврял там,но не е бил мой
,а куките на воблера не бяха мръднали,но ги сменям с карбонови,така викаше продавача дето ги вземам и вика няма мачкане или чупене,по 2 лв. бройката бяха,но нямах късмет да го суркам до лодката да видим дали щяха да издържат 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Това дето та е дърпало 40 метра е било водолаз с харпун .
Все пак му трябва време да си извади карбоновият нож (въглеродна стомана ) и да среже влакното .
Как разбра че е сом ? Правилно си са уплашил ако беше излезнал водолаза спукана ти е лодката и главата .
А сом на монофил под 0,50 си е виц за начинаещи .
Все пак му трябва време да си извади карбоновият нож (въглеродна стомана ) и да среже влакното .
Как разбра че е сом ? Правилно си са уплашил ако беше излезнал водолаза спукана ти е лодката и главата .
А сом на монофил под 0,50 си е виц за начинаещи .
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е па супер си,завиждам ти на масрафа и аз искам.ноооо!bai mile1 написа:Пристигнах ,сега остана и да хвана]

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я па ти?Shark Hooks написа: А сом на монофил под 0,50 си е виц за начинаещи .

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е ти щом си опрел до некъф продавач да те открехва коя кука е за сом и да ти набие кука от въглеродна стомана,за...еби?Don4o_62 написа:но ги сменям с карбонови,така викаше продавача дето ги вземам и вика няма мачкане или чупене,по 2 лв. бройката бяха,но нямах късмет да го суркам до лодката да видим дали щяха да издържат

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Готин виц,но иначе не внимаваш-откачил се е,което е различно от късане или срез с нож!Shark Hooks написа:Това дето та е дърпало 40 метра е било водолаз с харпун .