Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:l: каква битка ?То още с удъра и му изяде тройката :lol: :
На снимката се вижда,че тройката я няма и халката е отворена-помляна!Значи не е бил проблема в куката,а в баятата линия или натегнатия аванс? :roll: Може и просто куката да е попаднала в четките и при затваряне на пастта на сома,да ги е помлял заедно с халката?Ако е така,каквато и не-кекава кука да сложите,ефекта ще е същия! :wink: Морската кука има един минус,че няма еластичност и може да се счупи!Изпипания воблер няма нужда от смяна на тройките,другото е страх!А когато подходиш към нещо със страх и притеснения,нищо добро не те чака!Целия такъм трябва да се обмисли внимателно и да е хармоничен от А до Я,а не да наблегнеш на един детайл и да се заблуждаваш,че с промяната му и всичко ще е О.К! :wink: :drinkers: И аз имам случки с изстръгнати куки заедно с халката,както и отворена морска кука-това е част от Голямата игра! :drinkers:
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Троли, в крайна сметка за или против кекавите халки и куки ли си?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мартин Райнов написа:Васе, приятел си ми, но направо полудявам като видя воблер с кекави куки и халки. .
Е те Големите сомове трошат по две канджи в трета фаза или ги изправят,ако не си опитен,та какво остава за някаква си тройка? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: На кльонк може да ти смачка и счупи тройка неколко нули,та си тръгнал по грешната пътечка! :mrgreen: :wink: :drinkers:Дано срещнеш Голем с твойте не-кекави тройки,па да видим ко шъ стани? :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мартин Райнов написа:Троли, в крайна сметка за или против кекавите халки и куки ли си?
Не съм против нищо,гледам да съм перфектен в такъма и по време на битка!Сигурен съм,че един изпипан воблер е оборудван от производителя с подходящата кука,ако не е,значи не е изпипан воблер!Промениш ли нещо,то е за сметка на друго нещо!Аз не знам на кои воблери им сменяш куките и дали се съобразяваш с размера на тройката?Морските тройки са по-тежки и можеш да прецакаш играта на воблера,от ловящ да го превърнеш в наблюдател на подводния свят! :wink: :drinkers:
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Троли, спретни един виртуален такъм, а аз ще напиша с какво ловя , за да сравним предпочитанията.
ПС: Би било интересно да коментираме такъми в темата.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Пристигнах ,сега остана и да хвана :lol:
IMG_20170813_110920.jpg
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ама духа яко
Прикачени файлове
IMG_20170813_163920.jpg
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

оня ден изкараха от един путки..н язовир сом 30 кг. и то на Бонджук :lol: ако знаете кво е това де :D ,колегата вика,клати,клати нещо :roll: и да лапна аванса и да хукна.....но с лодката влезнал и го изкарал
за протокола - 0,25 монофил, 2 куки 2 номер с по 2 бонджука и отдолу олово и това е :lol: та кви мачканици ви гонят на тройки и ала бала квалитетни куки и още ала бала :lol: :lol: :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей обади се най после бе :lol: А дали е бонджук или боллук не знам ама туй е положението от снимката :lol: Кой както иска тъй да го приема монофила баятите тройки и но стика :drinkers:
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

миналата година на тролинг на Студения един сом ми върна лодката,загасих мотора и ме дърпа барем 40 м. обратно,акъла ми излезна :lol: :lol: :lol: ,но след малко спря и полека взех да набирам,набирам и напъна още един път и се откачи,около мястото дето се откачи,сонара показа някаква разстителност,не знам кво беше,но явно се беше наврял там,но не е бил мой :wink: ,а куките на воблера не бяха мръднали,но ги сменям с карбонови,така викаше продавача дето ги вземам и вика няма мачкане или чупене,по 2 лв. бройката бяха,но нямах късмет да го суркам до лодката да видим дали щяха да издържат :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Shark Hooks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shark Hooks »

Това дето та е дърпало 40 метра е било водолаз с харпун .
Все пак му трябва време да си извади карбоновият нож (въглеродна стомана ) и да среже влакното .
Как разбра че е сом ? Правилно си са уплашил ако беше излезнал водолаза спукана ти е лодката и главата .
А сом на монофил под 0,50 си е виц за начинаещи .
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Пристигнах ,сега остана и да хвана :lol:]
Е па супер си,завиждам ти на масрафа и аз искам.ноооо! :cry: Картофи взе ли 30-40кила? :mrgreen: Остава да треснеш нещо по-тека и да идвам да ти ги белим,че мойте свършиха? :roll: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Shark Hooks написа: А сом на монофил под 0,50 си е виц за начинаещи .
Я па ти? :shock: Такива кат тебе ги късам на поправителен,кат ми дойдат на изпит в Софийския Риболовен Университет-Факултета по Тролинг-Декан-Проф.Троли! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Don4o_62 написа:но ги сменям с карбонови,така викаше продавача дето ги вземам и вика няма мачкане или чупене,по 2 лв. бройката бяха,но нямах късмет да го суркам до лодката да видим дали щяха да издържат :D
Е ти щом си опрел до некъф продавач да те открехва коя кука е за сом и да ти набие кука от въглеродна стомана,за...еби? :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вместо ти да го отвориш,тебе са те разпечатили! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Shark Hooks написа:Това дето та е дърпало 40 метра е било водолаз с харпун .
Все пак му трябва време да си извади карбоновият нож (въглеродна стомана ) и да среже влакното .
Как разбра че е сом ? Правилно си са уплашил ако беше излезнал водолаза спукана ти е лодката и главата .
Готин виц,но иначе не внимаваш-откачил се е,което е различно от късане или срез с нож! :!: :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”