Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- Go4ev
- новобранец
Re: около Бургас ????
Здравейте колега! Ще ви обясня колкото мога къде се намира с. Суходол. Ще ви кажа и най-лесния път, който аз се сещам! Ако идвате от Бургас тръгвате към с. Константиново (Новоселци) от там хващате не за Средец, а от самото село надясно от главния път към селата Тръстиково, Ливада... Минавате и през посочените села и след тях следва Русокастро. Преди да влезете в Русокастро хващате не направо да се влезе в населеното място, а наляво (по така нареченото околовръстно) околовръсното свършва при Бензиностанцията и ракиения казан на Иван Стаматов там сте на едно кръстовище. От него наляво за излизане от населеното място и то там е буквално края на Русокастро хващате наляво и около 800 метра след като излесете от там започва едно леко байрче накрая на байра има разклон надясно. Тръгвате надясно (то там мисля че имаше и табела за с. Суходол но не съм сигурен) по кръстовището и само направо първото село е с. Суходол. Аз там съм ловец и има 3 язовира мисля, че колегите говорят за язовира под селото големия. Като влизате в селото хващате първата наляво (когато влезете в селото и започнат къщите първото кръстовище надясно) и от там само направо и стигате до язовира. Другите са малко по сложни за обяснение, но доколкото знам не се разрешава там риболова. А до въпроса кога може да риболовувате на с. Суходол ... Всеки божи ден не съм сигурен за понеделник от тъмно до тъмно. Аз съм от Средец и идвам от към с. Загорци ако идвате от там ми пишете да ви обясня от къде точно да минетеAress написа:И къде е това село суходол 4е не го знам и да ми каже6 през делни4ни дни разрешават ли да се лови.А а на карнобатския до зологи4еската разре6ават ли през седмицата да се лови мерсиМ.Митев75 написа:Aress написа:Колеги може да го има като тема но бихте ли ми обяснили то4но къде се намира зарибения язовир в карнобат 4е не го знам и какви са цените там мерси предварително
Аз съм от Карнобат,но не те съветвам да ходиш на този язовир.Много е скъп.
Не знам от къде си,но в с.Суходол има прекрасен водоем с хубави риби и е евтино.
такса 2лв. на пръчка
шаран и амур - 3лв
таранка(много едра до 1,5кг.) и червенопера - 1лв
сом и щука - 5лв.
толостолоб
Надявам се да съм ти помогнал.

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Мерси колега за подробното обяснение.От Бургас съм .Аз смятам в неделя да ходя и 6те пи6а
- ivalpetkov
- разбира нещата
Днес за 4 часа на Мандрата взех няколко каракуди колкото джапанка и добри червеноперки с мача.Имах пет удъра на дънните ,но освен един поп друго не извадих.
Работих с торен и царевица.
Като за откриване и начесване на крастата става.http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=22913

Като за откриване и начесване на крастата става.http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=22913
здравейте колеги за Ясна поляна ходенето с кола е трудно но може да оставите колата на портала на старото село и да повървите около 1.5 км, едри каракуди и два три хубави морунажа на торен
На с.Суходол само каракуда 3 към 900гр и другите в интервал 200-400гр на торен само.На бял колкото иска6 дребна червеноперка, на протеиново топче и прожина ни6то никакъв шаран не удари и на блесна също нищо.За 5ч 6кг каракуда и мн дребна пусната.
- Ив. Иванов
- новобранец
Колеги имате ли някакво инфо за моста на разлятото от към езерото 

- Ив. Иванов
- новобранец
Днес бях на моста на разлятото от към езерото, излизат каракуди по 300 грама на плувка и на фидер или прожина стръв :торен и бял червей.
П.С. На плувка иска постоянно захранване .
Наслука

П.С. На плувка иска постоянно захранване .
Наслука

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, колеги! Мисля след седмица-две да навестя с приятели Ропотамо с цел йеденье и пиенье. Но ми се иска и да половя рибка. Та, ако някой е ходил, би ли ме насочил, към какъв риболов да се ориентирам? Иска ми се на спининг, че много съм се зарибил. А и си мисля за риболов близо до моста, че сигурно ще направим и разходка до лъвската глава. Благодаря предварително! А, ако някой каже и местенце за лагерче, да похапнем и преспим, няма да се разсърдя 

I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Знам, че е резерват, но гледам, че в целогодишната забрана пише, че е забранена от устието до моста на пътя Бургас-Приморско, а не както досега - цялата.
I can teach you wonders if you give me your soul
На платения в Средец
- Прикачени файлове
-
- 10062012019.jpg (33.59 KiB) Преглеждано 922 пъти
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нещо май няма ентусиасти да споделят инфо...
Та скоро ходих на :
- лъка- дават да се лови само пред къщата до началото на стената,плитко и много духа.И на щека и на мач се е около 2 метра .За 4 часа 2 шарана по 1.200. Храних с пелети и лових на пелети. Входа е 5 лв и килограма беше 5 лв май.
- ходих и до Пирне (където се бях зарекъл че повече няма да стъпя,поради невероятното отношение на собственика,но трябваше някъде да сефтосам мачовете и макарите) ужасен вятър, дори и не хвърлих...иначе имаше 3ма-4тирима неуспешно опитващи се да хвърлят.От там отидох на водоема във Раклиново(село до Карнобат), мързеше ме да нося багаж така че се наместих пред фургона.Беше 1.5 дълбоко до където можеш да хвърлиш.Лових на мач, за три часа и половина хванах 6 шарана, по над 1.300 до 2 кг.Храних с храна, лових на царевица и на бял, ама на белия поради малката дълбочина много ме натиснаха пич кефалите (който като ловя на стената ги няма щото е много по дълбоко). Входа е 5 лева, шарана е по 3 лв на килограм.
- ходих и на кариерата на Слънчев Бряг.Предисторията...Разхождам се с жена ми в Равда и на главната улица виждам риболовен магазин...как да не влезна да видя? Много приятен и много добре зареден . Поговорих си с продавача къде и какво дава че съм наблизо това лято,той ми вика ми всички руснаци са полудели,на някаква дупка тука наблизо ловят по 4-5 щуки на излет, изкупиха ми воблерите и блесните.Хъм.... друга дупка май наоколо няма...баща ми прати спинигово оборудване и доволно зареден за разбиване се отправям към кариерата.Спирам пред камиона с рибата? Няма никой. Карам по навътре виждам отворена бариера. Спирам? Няма никой. Продължавам навътре и виждам един навес къде ме лае едно куче.Спирам? Няма никой.
В далечината виждам една къща и си викам явно там трябва да се ходи.Спирам? Няма никой! Обръщам и по пътя се задава гол до кръста субект.Направо: ..." Къв си ти? Ко прайш Ве ?Къде си мислиш че отиваш? аз няма тука да та гоня само! има си ред!!!@$№@№$@$@$№@$.......погледах го 5-6 секунди,затворих прозореца на колата и се прибрах в къщи.От всичко на света най-обичам някой да ми вика, особенно ако и пари трябва да му давам.
– на плажа на Сл. бряг ,сутрин (5-8 часа)около моста пред Кубан по някоя друга мерна платерина на дъно.
-на буните пред санаториума във Влас сутрин на бомбарда маломерки, следобед на дъно мешано дребосък и нормални размери.
-на тънково-
" - Добър ден,разрешен ли е водоема за спортен риболов?"
" - Да, но каквото изкараш от водата го купуваш."
" - Мерси. приятен ден"
Нямам време да ходя надалече или за по цял ден,така че за това пиша само за такива омръзнали на всички дестинаций...
Ако някой има инфо ,няма да имам нищо напротив да го прочета.
Поздрави....
Та скоро ходих на :
- лъка- дават да се лови само пред къщата до началото на стената,плитко и много духа.И на щека и на мач се е около 2 метра .За 4 часа 2 шарана по 1.200. Храних с пелети и лових на пелети. Входа е 5 лв и килограма беше 5 лв май.
- ходих и до Пирне (където се бях зарекъл че повече няма да стъпя,поради невероятното отношение на собственика,но трябваше някъде да сефтосам мачовете и макарите) ужасен вятър, дори и не хвърлих...иначе имаше 3ма-4тирима неуспешно опитващи се да хвърлят.От там отидох на водоема във Раклиново(село до Карнобат), мързеше ме да нося багаж така че се наместих пред фургона.Беше 1.5 дълбоко до където можеш да хвърлиш.Лових на мач, за три часа и половина хванах 6 шарана, по над 1.300 до 2 кг.Храних с храна, лових на царевица и на бял, ама на белия поради малката дълбочина много ме натиснаха пич кефалите (който като ловя на стената ги няма щото е много по дълбоко). Входа е 5 лева, шарана е по 3 лв на килограм.
- ходих и на кариерата на Слънчев Бряг.Предисторията...Разхождам се с жена ми в Равда и на главната улица виждам риболовен магазин...как да не влезна да видя? Много приятен и много добре зареден . Поговорих си с продавача къде и какво дава че съм наблизо това лято,той ми вика ми всички руснаци са полудели,на някаква дупка тука наблизо ловят по 4-5 щуки на излет, изкупиха ми воблерите и блесните.Хъм.... друга дупка май наоколо няма...баща ми прати спинигово оборудване и доволно зареден за разбиване се отправям към кариерата.Спирам пред камиона с рибата? Няма никой. Карам по навътре виждам отворена бариера. Спирам? Няма никой. Продължавам навътре и виждам един навес къде ме лае едно куче.Спирам? Няма никой.
В далечината виждам една къща и си викам явно там трябва да се ходи.Спирам? Няма никой! Обръщам и по пътя се задава гол до кръста субект.Направо: ..." Къв си ти? Ко прайш Ве ?Къде си мислиш че отиваш? аз няма тука да та гоня само! има си ред!!!@$№@№$@$@$№@$.......погледах го 5-6 секунди,затворих прозореца на колата и се прибрах в къщи.От всичко на света най-обичам някой да ми вика, особенно ако и пари трябва да му давам.
– на плажа на Сл. бряг ,сутрин (5-8 часа)около моста пред Кубан по някоя друга мерна платерина на дъно.
-на буните пред санаториума във Влас сутрин на бомбарда маломерки, следобед на дъно мешано дребосък и нормални размери.
-на тънково-
" - Добър ден,разрешен ли е водоема за спортен риболов?"
" - Да, но каквото изкараш от водата го купуваш."
" - Мерси. приятен ден"
Нямам време да ходя надалече или за по цял ден,така че за това пиша само за такива омръзнали на всички дестинаций...
Ако някой има инфо ,няма да имам нищо напротив да го прочета.
Поздрави....
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
-
- вече хвърля и на тежко
колега на раклиново е добре да храниш и да хващаш на гранула а на пирне май само малки каракудки са останали...ти на парка не ходиш ли казват че имало риба там....а ако искаш спортен ела на карнобат на зоологическата таксата е 5лв и мойе нищо да не вземаш при условие че всичката риба дето си я хванал е жива ако умре твоя риба се задължаваш да я купиш
наслука
http://vbox7.com/play:cc551c5e1e
наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Като ловя на стената на щека използвам фуражните пелети от магазините за храна за животни, и наистина се получава убийствен риболов с множество (20-30 ) риби.kamaka написа:колега на раклиново е добре да храниш и да хващаш на гранула а на пирне май само малки каракудки са останали...ти на парка не ходиш ли казват че имало риба там....а ако искаш спортен ела на карнобат на зоологическата таксата е 5лв и мойе нищо да не вземаш при условие че всичката риба дето си я хванал е жива ако умре твоя риба се задължаваш да я купиш
наслука
Просто този път нямах пелети,нямах и време.
При вас на Зоото съм идвал, ловил съм шамарчета в несвяст и ми е малко странно,3 декара язовир...
А на Парка по стар Айтоски тертип докато не остане само дафнията в язовира., не се спира да се мрежи,тармъчи и каквито там други забранени приоми съществуват.
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.