Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Нямаше ги. Бях точно срещу стената, а лодките си бяха паркирани под фургона. Такса ни взеха. Язовира е много хубав, но не се прилагат правилата за спортен риболов. Мисля че много подходящ за целта.driu написа: Колега, а ей тези сладури не ги ли забеляза -->
ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
-
- научил се да хвърля
Да, язовира не съмнено е хубав, НО обезрибенtoiko написа:Язовира е много хубав...

Поздрави!

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пропуснах да кажа че един чичка дойде, разпъна няколко въдици, но явно му доскуча...driu написа: А с тези селяни-месари....
Изпика се на 3 метра от въдиците, след което си изми хубаво колата с една кофа....
Природа и чистота...
ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
Вече втори път ходя на Снежина. Само за спининг. И двата пъти - яко греди ! Нищо ! Айде, първия път се съгласих че е имало земетресения и т.н. и си казах "ОК" (а говорих в човек, който твърдеше за някакви луди костури по около кило една седмица преди това)! Добре, ама мин. неделя пак отидох - викам си , ся земетръси нЕма ! Да, ама и риба нямаше. За сметка на това, имаше поне 4 мрежи на арендатора ......... Вярно е наистина, че видях кожа на одран костур - нямам идея колко е тежал, ама ..... беше голяма кожата, вероятно рибока бил наистина около кило. Някой ако е посещавал язовира би ли споделил неговите впечетления ?! Поздрави !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- новобранец
Като имате излишни пари давайте ги! По-добре на неплатен водоем да си капо ,от колкото на платен с една рибка.
Всеки сам си решава колега - така съм решил, така съм постъпил. Надявам се, няма да влезем във едва ли не вечния спор: "За или против платеното"valeripetrov написа:Като имате излишни пари давайте ги! По-добре на неплатен водоем да си капо ,от колкото на платен с една рибка.

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Вчера на Николаевка големия нищо, днес на Засмяново пак нищо.
Ocean kayak Prawler 13
колеги къде да отида за уклей дайте съвет
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Камчия на моста преди старо оряхово пълно капо ,нормално количество захранка бял червеи за стръв и торен ама нищо. 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес на Засмяновския, пълно капо.Лових основно на плувка на бял червей. Също, цял ден къпах и фидера, но безуспешно. Половината язовир беше обхванат с лед, може би около сантиметър. Това е то от мен за тази година.
честит никулден колеги и много риба догодина
честит празник и от мен.живи здрави и повече риби занапред 

Здравейте Варненски риболовци
. Абе напишете някой ред за мижавите ни рекички в региона - луда камчия, голяма камчия или провадийка. Кво става с кефалчетата, активни ли са или не. Ходите пък никой нищо не пише
.

Луда камчия е супер бистра и риболова е изключително труден. На Цонево има трудни баби с епизодични морунаши и някоя плтичка НО на дълбоко 10м+! Не съм ходил лично, можете да питате Тони на ул.Морска сирена 13
Звънец ??!!! Вече е обезрибенdriu написа:Миналата седмица мислех да ходя, но двама приятели ме разубедиха с думите, че арендатора е напускал мрежи....дори й посред бял ден. Ако все пак мислиш да отидеш излизат 500-600гр. бели рибки на тапа с живо рибе, на каквито и да е други методи не съм изкарвал, вечер излизат по-едрите. Поне така беше през лятотоgalin don4ev написа:Колеги вторник мисля да посетя Звънец , ако има някои които има някаква скорошна информация за там ще съм благодарен ако сподели.
Поздрави!

п.п. За тези които не знаят собствениците на Одринци и Звънец са едни и същи - МРЕЖАРИ