Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз съм в студентски в нас,в Дупница имам около 2кила бял и шарен като си идвам в неделя ще го взема.Сега проверявам с какъв транспорт се стига 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- разбира нещата
аз съм в младост така че ще те взема няма проблем....ще се разберем....
- akoto13
- ще става разбирач
А бе, какво обърнахте темата в реклама на платени кенефи и чат.Тука се дава информация за водоемите около София.Айде стига хвалби.За риба се ходи сред природата на спокойствие,а не да ме оградат в мрежи и да се наредим гъз до гъз.Който му харесва да си ходи,но без да усира темата с безмислени хвалби и похвали.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- разбира нещата
Колега като ти пречи,просто не чети....но недей да казваш кой какво да пише и какво не...това не ти е бащиния.Можеш да казваш кой какво само у вас .Успех желая на всички риболовци
- Диканаров
- кандидат преподавател
Колеги, тук се споделя информация от водоемите, а не се ореждат излети и маршрути! За това има лични съобщения/ лс/!
Успех на всички! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- разбира нещата
ОК...прав си колега....това ми беше и идеята....да споделя какво съм хванал на 777 за да знаят колегите,който иска да си хване пъстърва да иде ама те ме разбраха погрешно и си помислиха че гьола е мой или на баща ми,баба ми и т.н. та му правя реклама.....успех колеги и всичко най хубаво желая....Диканаров написа:Колеги, тук се споделя информация от водоемите, а не се ореждат излети и маршрути! За това има лични съобщения/ лс/!Успех на всички!
Тая година не съм ходил на 777.Има значение и къде ще застанеш,като почти всеки път е различно.Та молбата ми е ,в момента къде е рибата,при втичалото или на другия край.Нека някой колега,който е ходил скоро да сподели.Гадно е да отидеш рано на гьола и да резервираш грешното място.
- jasonsmith
- разбира нещата
Да де, ама дай и някоя снимка, че се превръща на нещо, което и аз не искам да коментирам..ogi_peugeot написа:ОК...прав си колега....това ми беше и идеята....да споделя какво съм хванал на 777 за да знаят колегите,който иска да си хване пъстърва да иде
аз един път ходих на 777, ядеше ми се много пъстърва, но не хванах нищо, както и 99 % от минимум 300 човека, които бяха там, така че за себе си съм решил че втори път няма да стъпя.
Иначе разбрахме те и от първият пост, мисля че се изчерпа инфото ти и не е необходимо да продължаваш да коментираш тук, а на лични!
На Суходол вчера имаше повече от 50 човека, не че ще стъпя де

-
- разбира нещата
Прав си колега....имал съм такива случаи не веднъж или два пъти.Аз бях застанал по в началото.Там дето се влива реката беше заето но след това има едно голямо дърво.До дървото също беше заето но аз застанах след хората които бяха до него и имах добър успех.Отсреща и там до кенефа на другия край никой не беше хванал почти нищо.И аз съм забелязал,че е много важно да нацелиш правилното място....успехILIAN-64 написа:Тая година не съм ходил на 777.Има значение и къде ще застанеш,като почти всеки път е различно.Та молбата ми е ,в момента къде е рибата,при втичалото или на другия край.Нека някой колега,който е ходил скоро да сподели.Гадно е да отидеш рано на гьола и да резервираш грешното място.
-
- разбира нещата
Колега jasonsmith...Аз никога не си поставям за цел да правя снимки и да се хваля,но следващия път ако хавна ще ги наснимам.Аз ходя за лично удоволствие и това което съм хаванал ако изобщо хвана да си го занеса в къщи.Ето линк на снимки на друг колега от форума ,това е от 21 декември миналата година.Тогава и аз бях на гьола и за цял ден висене имах само една хваната а виж колегата какво е направил http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 60...мисля да не пиша повече по тази тема защото тука явно има изкривени мозъци които си мислят,че ги лъжа или ги зарибявам....даже не ходете колеги.....НЯМА РИБА.....там...недейте да ходите вие невярващите...успехjasonsmith написа:Да де, ама дай и някоя снимка, че се превръща на нещо, което и аз не искам да коментирам..ogi_peugeot написа:ОК...прав си колега....това ми беше и идеята....да споделя какво съм хванал на 777 за да знаят колегите,който иска да си хване пъстърва да иде
аз един път ходих на 777, ядеше ми се много пъстърва, но не хванах нищо, както и 99 % от минимум 300 човека, които бяха там, така че за себе си съм решил че втори път няма да стъпя.
Иначе разбрахме те и от първият пост, мисля че се изчерпа инфото ти и не е необходимо да продължаваш да коментираш тук, а на лични!
На Суходол вчера имаше повече от 50 човека, не че ще стъпя де
Аз бих искал да благодаря на колегата ogi_peugeot за това, че винаги споделя актуална информация за водоема, който често посещава, като важното е, че споделя с всички нас своя опит
а не го крие и пази само за себе си...
Аз лично имам 10-на излета миналата година на въпросния платен водоем и знам, че риба има, но повечето излети са ми били трудни, като понякога съм имал и много успешни дни,... но не бих се наел да давам съвети, тъй като не съм и голям професионалист
Инфото на колегата обаче винаги ми е било интересно и полезно...

Аз лично имам 10-на излета миналата година на въпросния платен водоем и знам, че риба има, но повечето излети са ми били трудни, като понякога съм имал и много успешни дни,... но не бих се наел да давам съвети, тъй като не съм и голям професионалист

Инфото на колегата обаче винаги ми е било интересно и полезно...
Колеги, някой да има инфо за Искъра-Щъркела? Дали се е размразил или си има стабилно лед още. Последните топли дни ме обнадеждиха, че може да се тръгне скоро за уклей там.
Благодаря за инфото и успех на всички.
Благодаря за инфото и успех на всички.
имам инфо от втора ръка,че целия язовир е размразен незнам колко е истина ....
-
- новобранец
Някой има ли инфо как е на Богров (платеното) ? Раздвижиха ли се шарковците..?
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Днес на Негован, но не на големия дето вадят пясък, а отстрани на малкия който е 30 см. дълбок даде доста добре уклей.Успех