Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Ок .За вас лъжа за мен истина .Ако щеш вярвай .
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Кажи кои твои приятели са на Текето .Това ,че твоите приятели са капотирани ,не означава ,че всички са на този халkasabinho написа: Това за Текето не е вярно.
Значи първо "Това за Текето не е вярно" - означава, че има риба. Второ трябва да се разберем, аз на 3 кг амур не казвам добра риба и момчетата поддържат връзка с рибари на Текето и пазача, който минава също е казал, че няма хваната хубава риба. Може някой да е скрил не отричам. Приятелите ми се казват Емо и Милен. Ти кажи кой е хванал нещо, кога и какво е хванал като имаш инфо.MiTKo_Fisher написа:Кажи кои твои приятели са на Текето .Това ,че твоите приятели са капотирани ,не означава ,че всички са на този халkasabinho написа: Това за Текето не е вярно.

-
- кандидат преподавател
За мен пък това , че са хванати 5-6 амура или шарана по 3-4 кг не е имане на риба.При положение навремето можеше спокойно да си направиш кефа с директния и да си хванеш някое шаранче на дъно съвсем спокойно .Сега че извадили 5 риби голяма работа.За мет на това теке няма риба щото не се спряха с тези мрежи
.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Той Митака е на хонорар към общината затова говори така
Иначе за да се изкажа по този начин относно Текето, разсъжденията ми са точно като на ivo75.
Айде и НАСЛУКА!

Иначе за да се изкажа по този начин относно Текето, разсъжденията ми са точно като на ivo75.
Айде и НАСЛУКА!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
kutinchev написа:Той Митака е на хонорар към общината затова говори така![]()
![]()
![]()
Да точно така .

Рибата е Амур 6,5кг на царевица

Твоите приятели са на старата гребна

Браво на момчетата. Не каза кой и кога я е хваналMiTKo_Fisher написа:kutinchev написа:Той Митака е на хонорар към общината затова говори така![]()
![]()
![]()
Да точно така .
Рибата е Амур 6,5кг на царевицаВ плитчините на езерото
![]()
Твоите приятели са на старата гребна

-
- ще става разбирач
Текето е пълна скръб! Говорих с шаранджии които са били там от 2 дена и са капо други преди тях също нямат нещо сериозно . На сонара им не показа 1 рибка. Тези които ходят там за мен са мазохисти.
От сонар до сонар има много голяма разлика. Особенно ако говорим за wireless с какъвто предполагам са гледали.tenesista_ написа:Текето е пълна скръб! Говорих с шаранджии които са били там от 2 дена и са капо други преди тях също нямат нещо сериозно . На сонара им не показа 1 рибка. Тези които ходят там за мен са мазохисти.

-
- ще става разбирач
Да така е но имам инфо че през забраната Текето е мрежен яко така че е безсмислено да коментираме тва езеро ........
-
- научил се да хвърля
Тея бракониери ни карат тука се караме... Дайте да се сформира нещо като "хайка" на рибарите и да се вземат мерки вече, че охраната нищо не може да направи!!!
-
- ще става разбирач
Аве пич нали имено охраната си затваря очите за тия дето мрежарят всичко е интерес ...........
-
- научил се да хвърля
Затва е тая идея, ние да го пазим!tenesista_ написа:Аве пич нали имено охраната си затваря очите за тия дето мрежарят всичко е интерес ...........
-
- ще става разбирач
Така е ама е късно вече не мисля че езерото държи риба
Напротив има много дребен амур и малък толостолоб.tenesista_ написа:Така е ама е късно вече не мисля че езерото държи риба