Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

metoo написа:Според мене се откачат зареди грешната номерация на куките който някой колеги използват според активността на скобара. Друг фактор е обирането на корема, много пъти съм наблюдавал колеги с 2 3м корем. Също според мене е важно дълбочината да си настроиш правилно, и най важното много късмет. Май ти трябва да разясниш на мене не аз на тебе. :D Наслука
Много голям :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
sofroniev17
новобранец
новобранец

Мнение от sofroniev17 »

miro253 написа:Защо тогава не си се разбирате на ЛС, а се занимавате с прости хора като нас? В подобни постове аз лично не виждам много смисъл. Не разбрах защо, но да ти се връща :D :finga:
Мирко кое точно не разбираш?
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

Джони,в неделя на Бобошево риболова беше под новия мост.Наслука.
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

Здравейте колеги,
Поста ми е малко офф топик но не видях по-подходяща тема в която да пиша. Та на въпроса:
Разбрах че във вадата над рибарниците след Благоевград тече яка сеч на ситни шаранчета (по 10-15 см) - ловили нещо от порядъка на 40-50 бр. С един приятел се разбрахме да направим няколко излета там с идеята каквото успеем да хванем да го прехвърлим в Струма. Утре той е почивка и ще е там. Живот и здраве аз мисля да мина събота и неделя. Призива ми към колегите от Благоевград и района е , ако имате време и желание минавайте от там било то след слаб излет или пък целенасочено да спасим каквото можем.
Дано само поста да няма обратен ефект :)
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

izzyone написа:Здравейте колеги,
Поста ми е малко офф топик но не видях по-подходяща тема в която да пиша. Та на въпроса:
Разбрах че във вадата над рибарниците след Благоевград тече яка сеч на ситни шаранчета (по 10-15 см) - ловили нещо от порядъка на 40-50 бр. С един приятел се разбрахме да направим няколко излета там с идеята каквото успеем да хванем да го прехвърлим в Струма. Утре той е почивка и ще е там. Живот и здраве аз мисля да мина събота и неделя. Призива ми към колегите от Благоевград и района е , ако имате време и желание минавайте от там било то след слаб излет или пък целенасочено да спасим каквото можем.
Браво:)

Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

izzyone написа:Здравейте колеги,

И на мен ми направи впечатление , като минавах от там по пътя. Имаше доста хора и се чудех какво ли ловят. Но да ловиш такива шаранчета е направо грехота. Отдалеч точно като тройкаджиите са, едни и същи гадини са.
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Колегата Вецев да се намеси за тези вадички.
Аватар
vbakalov
новобранец
новобранец

Мнение от vbakalov »

Днес на реката под Благоевград се получи чудесен риболов :)! Даваше най-много на троха.. влияеше се от храната, но взимаше много плахо.. друго интересно беше, че в 7 сутринта вече нямаше места :shock:
Изображение
Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Е как да има то цял свят разбра за тая Железница, представям си уикенда какво чудо ще е :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

dechev написа:Джони,в неделя на Бобошево риболова беше под новия мост.Наслука.
Бобошево е моят офис-новия мост е едно криво и грозно място -заставаш и срещу теб застават дърти флекс местен аромат и почват да те уплитат-иначе огромни скоби съм ловил много пъти точно там! Предпочитам да го избягвам това място! Мерси за пожеланието но съм на брега на Темза и Струма за сега е табу:)

Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

еми колега izzyone на вадата дава до колкото знам шаранчета но са доооста дребни и не си заслужава иначе това а и от време на време излиза и по някоя каракуда но не си струва ;)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

FlyFishing написа:Колегата Вецев да се намеси за тези вадички.
Бих искал да ми разкажеш за колегата и вадичките:)

Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Вецев написа:еми колега izzyone на вадата дава до колкото знам шаранчета но са доооста дребни и не си заслужава иначе това а и от време на време излиза и по някоя каракуда но не си струва ;)
Вецка помисли нещо да преместиш в струма.
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

няма смисал апа и не ми харесва шарана и като риба и като риболов :D
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Вецев написа:няма смисал апа и не ми харесва шарана и като риба и като риболов :D
Абе да зарибеше струмата малко с шаранчета па след некоя година може и шаран (кило до 2-3) да се обаждат на твойто место. :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”