Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Колеги тъкмо влизам. Ходих и аз да се правя на майстор на спининга по Дунава. Резултата от 19:00 до 21:00 беше нула риби и 1000000000000000000 комара пируващи от кръвчицата ми. /Бях до помпената в Мартен./
Аутан, маутан не помага. Гледах преди време някакви машинки в Метро, които гонели комарите. На батерии е и си я носиш в себе си. Някой ползва ли такава да сподели мнение, че тея комари са нещо страшно.
Аутан, маутан не помага. Гледах преди време някакви машинки в Метро, които гонели комарите. На батерии е и си я носиш в себе си. Някой ползва ли такава да сподели мнение, че тея комари са нещо страшно.
-
- сериозен играч
Като ходихме на Стълпище моя колега имаше едно такова устройство като химикалка с батерии и си го закачаше на тениската УЖ да плаши комарите,само дето на комарите не им пукашеVlado_852 написа:Колеги тъкмо влизам. Ходих и аз да се правя на майстор на спининга по Дунава. Резултата от 19:00 до 21:00 беше нула риби и 1000000000000000000 комара пируващи от кръвчицата ми. /Бях до помпената в Мартен./

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- ще става разбирач
Колега тея машинки от метро са ЗА КОМАРИ а не против тях 

-
- вече хвърля и на тежко
Купете си кустюм за космонафти и един скафандър, вервайте ми помага :)
Най-доброто нещо в България срешу комари е Цанцарин. Още по добро от него е Repel 100, но доколкото знам го няма в БГ. Преди време мислех да си взема от това http://www.otrovi.com/borba-s-komari/co ... kti-6.html и да го тествам, но се отказах. Една вечер с Аутан-а на Дунава сигурно съм загубил 100 мл кръв
.

- Vlado_852
- разбира нещата
След малко отивам на Метро да ги разгледам ония машинки аз. Довечера мисля да се разходя пак по Дунава и ще трябва да съм по-добре подготвен. И един съвет от мен, НЕ си купувайте спининг /който не е/!!! Голяма краста е и няма оттърване. 

Ела ще ти продам мойта за смешната сума от 2 кинта!Направо си одя гол с неяVlado_852 написа:След малко отивам на Метро да ги разгледам ония машинки аз. Довечера мисля да се разходя пак по Дунава и ще трябва да съм по-добре подготвен. И един съвет от мен, НЕ си купувайте спининг /който не е/!!! Голяма краста е и няма оттърване.

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Vlado_852
- разбира нещата
Ела ще ти продам мойта за смешната сума от 2 кинта!Направо си одя гол с нея
![/quote]
Идвам. Направо гол тръгвам...
Айде, че довечера пак ще се срещам с комарите отблизо...

Идвам. Направо гол тръгвам...

-
- ще става разбирач
Колега долу на поляната на Мартен не е ли кал ?
- Vlado_852
- разбира нещата
Има и кал но не пречи на риболова.tenesista_ написа:Колега долу на поляната на Мартен не е ли кал ?
-
- научил се да хвърля
Колега кога сте били на Стълпище? Така обещания излет тая вечер от Стълпище и Мечка(на масата) ;d Голяма веселба стана от 20 към 16:00 до 21 17:30 :d, но чакам снимките и затова тая вечер или най-късно утре ще представя материалаnick71 написа:В момента на Стълпище може да се лови само на поляната при големият камък, навътре посока Батин неможе да се минава,огромна кал е,и невярвам този месец да изсъхне.

-
- новобранец
Привет на всички колеги!Отдавна не съм писал във форума по простата причина че вече доста време не съм в България,но с интерес продължавам да следя темата и се радвам на успехите на всички колеги!Август месец ми предстои да се прибирам ваканция,и просто няма начин да не отразя един няколко дневен риболов в търсене на родните шарани(че от английските ми е писнало вече
).За дестинация съм си набелязал Баниска,и молбата ми е някой ако може да сподели някаква информация за водоема,стръв,захранка,понеже много се двуумя на какво да заложа - царевица или топчета,пелети,повдигачи,какви дипове са удачни и тн..Ще съм благодарен на всякакви съвети и предложения,може и на ЛС.Благодаря предварително и успех на всички!!Естествено после ще има и репортаж!

Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
-
- кандидат преподавател
За Баниска пиши наicecoldy написа:За дестинация съм си набелязал Баниска
Митака -fishera и на Сапуна те ги морат там. Успех и чакаме резултата .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- ще става разбирач
Колега ICECOLDY на Темза дава ли шаран ?
-
- новобранец
Има доста шарани в Темза,но трябва да се познават местата!Имам няколко уловени трофейни над 10 кг.tenesista_ написа:Колега ICECOLDY на Темза дава ли шаран ?
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!