Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от Vlado_852 »

Колеги тъкмо влизам. Ходих и аз да се правя на майстор на спининга по Дунава. Резултата от 19:00 до 21:00 беше нула риби и 1000000000000000000 комара пируващи от кръвчицата ми. /Бях до помпената в Мартен./
Аутан, маутан не помага. Гледах преди време някакви машинки в Метро, които гонели комарите. На батерии е и си я носиш в себе си. Някой ползва ли такава да сподели мнение, че тея комари са нещо страшно.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Vlado_852 написа:Колеги тъкмо влизам. Ходих и аз да се правя на майстор на спининга по Дунава. Резултата от 19:00 до 21:00 беше нула риби и 1000000000000000000 комара пируващи от кръвчицата ми. /Бях до помпената в Мартен./
Аутан, маутан не помага. Гледах преди време някакви машинки в Метро, които гонели комарите. На батерии е и си я носиш в себе си. Някой ползва ли такава да сподели мнение, че тея комари са нещо страшно.
Като ходихме на Стълпище моя колега имаше едно такова устройство като химикалка с батерии и си го закачаше на тениската УЖ да плаши комарите,само дето на комарите не им пукаше :D
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Колега тея машинки от метро са ЗА КОМАРИ а не против тях :wink:
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Купете си кустюм за космонафти и един скафандър, вервайте ми помага :)
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Най-доброто нещо в България срешу комари е Цанцарин. Още по добро от него е Repel 100, но доколкото знам го няма в БГ. Преди време мислех да си взема от това http://www.otrovi.com/borba-s-komari/co ... kti-6.html и да го тествам, но се отказах. Една вечер с Аутан-а на Дунава сигурно съм загубил 100 мл кръв :) .
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

След малко отивам на Метро да ги разгледам ония машинки аз. Довечера мисля да се разходя пак по Дунава и ще трябва да съм по-добре подготвен. И един съвет от мен, НЕ си купувайте спининг /който не е/!!! Голяма краста е и няма оттърване. :lol:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Vlado_852 написа:След малко отивам на Метро да ги разгледам ония машинки аз. Довечера мисля да се разходя пак по Дунава и ще трябва да съм по-добре подготвен. И един съвет от мен, НЕ си купувайте спининг /който не е/!!! Голяма краста е и няма оттърване. :lol:
Ела ще ти продам мойта за смешната сума от 2 кинта!Направо си одя гол с нея :D :D :D !
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Ела ще ти продам мойта за смешната сума от 2 кинта!Направо си одя гол с нея :D :D :D ![/quote]

Идвам. Направо гол тръгвам... :lol: Айде, че довечера пак ще се срещам с комарите отблизо...
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Колега долу на поляната на Мартен не е ли кал ?
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

tenesista_ написа:Колега долу на поляната на Мартен не е ли кал ?
Има и кал но не пречи на риболова.
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

nick71 написа:В момента на Стълпище може да се лови само на поляната при големият камък, навътре посока Батин неможе да се минава,огромна кал е,и невярвам този месец да изсъхне.
Колега кога сте били на Стълпище? Така обещания излет тая вечер от Стълпище и Мечка(на масата) ;d Голяма веселба стана от 20 към 16:00 до 21 17:30 :d, но чакам снимките и затова тая вечер или най-късно утре ще представя материала :)
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
icecoldy
новобранец
новобранец

Мнение от icecoldy »

Привет на всички колеги!Отдавна не съм писал във форума по простата причина че вече доста време не съм в България,но с интерес продължавам да следя темата и се радвам на успехите на всички колеги!Август месец ми предстои да се прибирам ваканция,и просто няма начин да не отразя един няколко дневен риболов в търсене на родните шарани(че от английските ми е писнало вече :lol: ).За дестинация съм си набелязал Баниска,и молбата ми е някой ако може да сподели някаква информация за водоема,стръв,захранка,понеже много се двуумя на какво да заложа - царевица или топчета,пелети,повдигачи,какви дипове са удачни и тн..Ще съм благодарен на всякакви съвети и предложения,може и на ЛС.Благодаря предварително и успех на всички!!Естествено после ще има и репортаж!
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

icecoldy написа:За дестинация съм си набелязал Баниска
За Баниска пиши на
Митака -fishera и на Сапуна те ги морат там. Успех и чакаме резултата .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Колега ICECOLDY на Темза дава ли шаран ?
icecoldy
новобранец
новобранец

Мнение от icecoldy »

tenesista_ написа:Колега ICECOLDY на Темза дава ли шаран ?
Има доста шарани в Темза,но трябва да се познават местата!Имам няколко уловени трофейни над 10 кг.
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”