Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
Re: СМЯХ
Питат радио Ереван:
- Какво е хамелеон?
- Това е милиционер, който е станал полицай, после мутра, след това бизнесмен и накрая депутат.

- Какво е хамелеон?
- Това е милиционер, който е станал полицай, после мутра, след това бизнесмен и накрая депутат.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Бригадир дава на подчинените си два бидона боя и задание да боядисат сградата.
- Идвам да ви проверя на края на работния ден.
На пичовете от бригадата им се пие, нямат пари, а работа и боя - колкото искаш. Решили да продадат боята и да изпият парите, но за да не ги хванат, намазват муцуната на близкостоящия кон с боя, а половин бидон продали и изпили. Бригадирът идва да провери.
- Мдаааа, а защо не сте боядисали всичко?
- Не ни стигна боята.
- Абе, аз ви оставих и за утре да имате!...
- Конят я изпи!
- Какъв кон?
- Ей оня с изцапаната в боя муцуна!
- А, този ли! Още не е умрял, гадината! Миналата седмица изяде два палета с тухли и нищо му няма.
- Идвам да ви проверя на края на работния ден.
На пичовете от бригадата им се пие, нямат пари, а работа и боя - колкото искаш. Решили да продадат боята и да изпият парите, но за да не ги хванат, намазват муцуната на близкостоящия кон с боя, а половин бидон продали и изпили. Бригадирът идва да провери.
- Мдаааа, а защо не сте боядисали всичко?
- Не ни стигна боята.
- Абе, аз ви оставих и за утре да имате!...
- Конят я изпи!
- Какъв кон?
- Ей оня с изцапаната в боя муцуна!
- А, този ли! Още не е умрял, гадината! Миналата седмица изяде два палета с тухли и нищо му няма.
Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
-
- научил се да хвърля
Дяволът хванал американец, руснак и българин. Казал им, че ще ги прати в ада. Единственият им шанс е в една стая с две големи стоманени топки да направят нещо странно и ще ги прати в рая. Първо влезнал американецът и след 5 минути влезнал и дяволът. Американецът държал едната топка в лявата ръка, другата на главата си. Дяволът казал:
- Това вече съм го виждал!
И пратил американеца в ада. След това в стаята влезнал руснака. След малко влезнал дяволът и заварил руснакът с едната топка на корема, а другата на челото.
- И това съм го виждал! - казал дяволът и го пратил в ада.
Последен в стаята влезнал българинът. След няколко минути влезнал дяволът и гледа няма ги топките. Попитал развълнуван:
- Къде са топките бе, какво направи с тях?
Българинът срамежливо му отговорил:
- Ами малко ми е неудобно да кажа.
- Нищо де, кажи къде са топките? - засмян казал дяволът.
- Ами едната я счупих, другата я загубих!
- Това вече съм го виждал!
И пратил американеца в ада. След това в стаята влезнал руснака. След малко влезнал дяволът и заварил руснакът с едната топка на корема, а другата на челото.
- И това съм го виждал! - казал дяволът и го пратил в ада.
Последен в стаята влезнал българинът. След няколко минути влезнал дяволът и гледа няма ги топките. Попитал развълнуван:
- Къде са топките бе, какво направи с тях?
Българинът срамежливо му отговорил:
- Ами малко ми е неудобно да кажа.
- Нищо де, кажи къде са топките? - засмян казал дяволът.
- Ами едната я счупих, другата я загубих!
Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
Представи си света наобратно…
– Как така?!!
– Ами, например, всички дишат въглероден двуокис, а издишат кислород, рибите летят, а кучетата плуват, през деня спят, а през нощта работят…
– Аха, а на оградите с хуй е написано "ТЕБЕШИР"!
– Как така?!!
– Ами, например, всички дишат въглероден двуокис, а издишат кислород, рибите летят, а кучетата плуват, през деня спят, а през нощта работят…
– Аха, а на оградите с хуй е написано "ТЕБЕШИР"!
Две мутри редовно след як запой в някоя дискотека,отивали в някое кръчме да допиият и да бият.И така отиват една вече сутрин в една кръчма,и решили да поръчат нещо което със сигурност го няма в менюто,и келнерът като каже че го няма да го пребият.Дошъл келнерът и едната мутра му казала-Има ли черен салам?Келнерът разбрал че ще яде бой отговорил-Не но имаме черно мляко.Мутрите стъписани от якото предложение решили да си поръчат,и в тоз момент идва готвачката 200 килограмова негърка с огромни гърди,хваща ги за главите,удря ги една в друга и като ги зашеметява ги слага да сучат,докато не преяли и не започнали да повръщат мляко.Като ги оставила готвачката в такова състояние единият през сълзи казал на другият-Брато добре че нямаше черен салам
-
- научил се да хвърля
Попитали радио Ереван:
- Как е по-добре - да вдигнат цените и да вдигнат заплатите или да намалят цените и да намалят заплатите?
Водещият на радиото отговорил:
- Уважаеми слушатели, ще отгворим на този въпрос, по същия начин като на въпроса от преди един час на друг наш слушател, който ни попита как е по-добре да бъде булката в първата брачна нощ - с нощница или без нощница? Отговорът е, че няма никакво значние, защото и в двата случая ще бъдете еб*ни!
- Как е по-добре - да вдигнат цените и да вдигнат заплатите или да намалят цените и да намалят заплатите?
Водещият на радиото отговорил:
- Уважаеми слушатели, ще отгворим на този въпрос, по същия начин като на въпроса от преди един час на друг наш слушател, който ни попита как е по-добре да бъде булката в първата брачна нощ - с нощница или без нощница? Отговорът е, че няма никакво значние, защото и в двата случая ще бъдете еб*ни!
-
- научил се да хвърля
По време на криза мъжът казва на жената:
- Жена, няма пари, няма работа, какво ще правим? Ти не си в първа младост, ама я излез на околовръстното – все ще изкараш някой лев.
- Как тъй, бе Васко?! Ама аз…
- Не се притеснявай, де, аз ще се скрия в храстите и ще те пазя.
Излизат двамата на околовръстното. Мъжът се скрива в храстите, а жената чака на пътя. По едно време спира някаква кола, от вътре се показва един мъж и пита:
- Какво предлагаш?
Жената объркана казва:
- Момент.
Прибягва до храстите и пита:
- Васко, какво предлагам, бе?
- Ами, любов, ма – казва Васко – какво друго.
Връща се жената при колата и казва:
- Любов предлагам.
- Колко струва? – пита мъжът
- Момент – казва жената и пак притичва до храстите
- Васко, колко струва, бе?
- Ами … 50 лв, няма да се дадеш за 5 лв, я…
Връща се жената и казва:
- 50 лв струва
- Аз имам само 15 лв – казва оня от колата
- Момент – пак прибягва тя до храстите
- Васко, тоя имал само 15 лв. Какво да го правя?
- Направи му една свирка, за 15 лв и толкоз. Връща се тя и казва на мъжа:
- За 15 лв само свирка
- Добре – отговаря оня и си сваля панталона.
Обаче, като се събул и се оказал доста надарен. Жената го поогледала:
- Момент - и пак притичала до храстите:
- Васко, бе, дай на човека 35 лв на заем...
- Жена, няма пари, няма работа, какво ще правим? Ти не си в първа младост, ама я излез на околовръстното – все ще изкараш някой лев.
- Как тъй, бе Васко?! Ама аз…
- Не се притеснявай, де, аз ще се скрия в храстите и ще те пазя.
Излизат двамата на околовръстното. Мъжът се скрива в храстите, а жената чака на пътя. По едно време спира някаква кола, от вътре се показва един мъж и пита:
- Какво предлагаш?
Жената объркана казва:
- Момент.
Прибягва до храстите и пита:
- Васко, какво предлагам, бе?
- Ами, любов, ма – казва Васко – какво друго.
Връща се жената при колата и казва:
- Любов предлагам.
- Колко струва? – пита мъжът
- Момент – казва жената и пак притичва до храстите
- Васко, колко струва, бе?
- Ами … 50 лв, няма да се дадеш за 5 лв, я…
Връща се жената и казва:
- 50 лв струва
- Аз имам само 15 лв – казва оня от колата
- Момент – пак прибягва тя до храстите
- Васко, тоя имал само 15 лв. Какво да го правя?
- Направи му една свирка, за 15 лв и толкоз. Връща се тя и казва на мъжа:
- За 15 лв само свирка
- Добре – отговаря оня и си сваля панталона.
Обаче, като се събул и се оказал доста надарен. Жената го поогледала:
- Момент - и пак притичала до храстите:
- Васко, бе, дай на човека 35 лв на заем...
-
- научил се да хвърля
Един мъж имал 3 мъда и много обичал да се хваща на бас с мъжете в кръчмата.
- Хайде на бас, че моите плюс твоите мъда правят пет!
След което ги показвал и печелил басовете.
Един ден в кръчмата влезнал попа.
- Дедо попе, айде на бас, че моите плюс твоите мъда правят пет!
Попът се усмихнал и казал:
- Абе сине, ти ни едно ли си немаш?
- Хайде на бас, че моите плюс твоите мъда правят пет!
След което ги показвал и печелил басовете.
Един ден в кръчмата влезнал попа.
- Дедо попе, айде на бас, че моите плюс твоите мъда правят пет!
Попът се усмихнал и казал:
- Абе сине, ти ни едно ли си немаш?
То и да кълве пак е такаkypuep написа:

Вижда един нашенец сергия с ябълки обаче разделени на 10 сектора и всеки с етикет обявяващ вкуса.Оказало се че всяка купчинка имала вкус на различни плодове-малина,пъпеш,ягода.Дегустацията продължила дълго докато се увери че няма измама-ябълките били с различни вкусове.Таман да си поръча и видял ябълки с вкус на п....а,сега те хванах викнал на продавача.Пробвай,бе-викнал оня,пробвал и направил гадна гримаса-ама то има вкус на гъз.Завърти я малко деее....
Живяла някога в едно царство страшно надарена царица- с големи, месести, наляти, напращяли и щръкнали цици. Всички мъже си мечтаели да ги осмучат, но естествено никой не го споделял от страх да не му отрежат главата. Веднъж конярът решил да го сподели със своя приятел- царския лекар. А лекарят веднага му отговорил- нямаш проблем, ще го уредя, но в замяна искам да ми подариш най-добрият си кон!
Направили те пазарлъка и лекарят предприел веднага действия- сложил едно прахче в сутиена на царицата, и тя като го сложила,след малко я обзел силен сърбеж. Извикала лекаря, той се направил че я преглежда, и важно заключил- "Мдаа, това е една много рядка алергия и има много лекарства, но всички действат бавно и несигурно. Най-сигурно е ако гърдите Ви се третират с прясна слюнка от кралския коняр- тъй като вследствие дългия престой в конюшната, неговата слюнка има лечебна сила....
Омаял доктора царицата и след малко довели коняра и след като му обяснили, че ще му отрежат главата ако се разчуе, пуснали го при царицата и той лизал ли лизал и смучел циците и докато едва не припаднал от кеф. А прахчето било кратко действащо, и след малко царицата се чувствала страхотно и била предоволна.
Минало известно време, но коняра се отметнал и не искал да изпълни обещанието си към доктора. Днес така, утре така, и един ден стражите нахлули и го отвели пак в двореца, а там го чакал доктора, който го посрещнал с думите : Аде познай сега къде го сърби царя...
Направили те пазарлъка и лекарят предприел веднага действия- сложил едно прахче в сутиена на царицата, и тя като го сложила,след малко я обзел силен сърбеж. Извикала лекаря, той се направил че я преглежда, и важно заключил- "Мдаа, това е една много рядка алергия и има много лекарства, но всички действат бавно и несигурно. Най-сигурно е ако гърдите Ви се третират с прясна слюнка от кралския коняр- тъй като вследствие дългия престой в конюшната, неговата слюнка има лечебна сила....
Омаял доктора царицата и след малко довели коняра и след като му обяснили, че ще му отрежат главата ако се разчуе, пуснали го при царицата и той лизал ли лизал и смучел циците и докато едва не припаднал от кеф. А прахчето било кратко действащо, и след малко царицата се чувствала страхотно и била предоволна.
Минало известно време, но коняра се отметнал и не искал да изпълни обещанието си към доктора. Днес така, утре така, и един ден стражите нахлули и го отвели пак в двореца, а там го чакал доктора, който го посрещнал с думите : Аде познай сега къде го сърби царя...
Мъж е в командировка. Получава неочаквано съобщение по телефона:"Информираме ви, че вашият съпружески дълг бе погасен. Многократно".
Мъж се прибира при жена си:
- Скъпа, болен съм от птичи грип!
Жената:
- Как разбра?
Мъжът:
- Свалям си гащите и гледам - умряла ми патката...
Оня ден, да взема да си забравя таблета на пода до кревата.. Бабата дошла през деня да чисти, помислила го за електронен кантар и стъпила да се премери.
Тежи точно 1500лв дъртия вампир!
Мъж се прибира при жена си:
- Скъпа, болен съм от птичи грип!
Жената:
- Как разбра?
Мъжът:
- Свалям си гащите и гледам - умряла ми патката...
Оня ден, да взема да си забравя таблета на пода до кревата.. Бабата дошла през деня да чисти, помислила го за електронен кантар и стъпила да се премери.
Тежи точно 1500лв дъртия вампир!