Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от metoo »

То си имаше добра популация на шаран по Струма ама тройкаджиите се погрижиха.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Ей мноо рибки да му се не види ,ма и мноо народ.Аверчетата вчера са направили силен такъв единия с 15 бр другия с 30 било е спокойно откъм хора като единия с 15-те е обикалял доста и на всякъде е ловил по неколко скобара.Представям си в събота какъв панаир че е и направо се чуда накъде да фащам. :(
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Днес на Железница под кафето-срещу гумите.Едно скобаре,4 откачени и дребни мренки и кленчета,стръв троха,бел,кус кус,тесто кво ли не ,колегата хвана 4 по нагоре под кафето на троха.На гумите нямаше места,аз поне не видях да извадят скоба там,това е от днес и ......Наслука
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

Здравейте колеги! Утре смятам да се впускам, но все още не съм решил къде. От както Сър Джони пусна инфото за Железница знам, че там е лудница и не смятам да се бутам в навалицата, пък обикновено не ходя рано да пазя место. Вариант е Бело поле, ама там последните пъти нямаше слука (поне на мен де :) ) иначе там когато и да ида риба има, ама нещо не ми кълве напоследък. Дано се е променило положението, гледам колеги ловят последните дни, така че има надежда :) Както и да е, утре атакувам и ако не забравя ще дам инфо за положението. Айде наслука!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

От както Сър Джони пусна инфото за Железница знам, че там е лудница и не смятам да се бутам в навалицата,

Чисто човешки качества и солидарност към някои колеги,които бият километри-нищо особенно не е станало-Това място там и ГРАНИЧЕЩИТЕ МУ ;)са един обществен казан и всеки поне малко в час знае кога да отиде! Нека се изкефят и други хорица!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Вече знам къде няма да ида, проблема ми е къде да ида :rolleyes:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

някой с инфо за монца .... сутринта имаше 2 коли ако някои прочете нека пише може и на ЛС (над сервиза)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

chokoboy написа:Ей мноо рибки да му се не види ,ма и мноо народ.Аверчетата вчера са направили силен такъв единия с 15 бр другия с 30 било е спокойно откъм хора като единия с 15-те е обикалял доста и на всякъде е ловил по неколко скобара.Представям си в събота какъв панаир че е и направо се чуда накъде да фащам. :(
Бе бе я малко разясни къде тва или им кажи на тия пичове да снимат че всеки път моите авери 20 друг 30 малко трудно да повярва човек освен ако не са по 300 -400 грама и да са като миналата зима на вира под тунела на железница
П.с вчера на мрените им разказах играта 6-7 кила на кво ли не :D :D
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

prodigy666 написа:
chokoboy написа:Ей мноо рибки да му се не види ,ма и мноо народ.Аверчетата вчера са направили силен такъв единия с 15 бр другия с 30 било е спокойно откъм хора като единия с 15-те е обикалял доста и на всякъде е ловил по неколко скобара.Представям си в събота какъв панаир че е и направо се чуда накъде да фащам. :(
Бе бе я малко разясни къде тва или им кажи на тия пичове да снимат че всеки път моите авери 20 друг 30 малко трудно да повярва човек освен ако не са по 300 -400 грама и да са като миналата зима на вира под тунела на железница

и ти снимки търсиш, а и ти не показваш :lol:
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

daanndo написа:Днес на Железница под кафето-срещу гумите.Едно скобаре,4 откачени и дребни мренки и кленчета,стръв троха,бел,кус кус,тесто кво ли не ,колегата хвана 4 по нагоре под кафето на троха.На гумите нямаше места,аз поне не видях да извадят скоба там,това е от днес и ......Наслука
С Вас колега трябва да сме се гледали лице в лице. Аз и моят баща мъчехме риболова от 07.00 часа сутринта на самото изтичало на вира от страната на гумите. Времето беше прекрасно за риболов - облачно и топло за сезона. Реката не беше съвсем бистра, като за няколко часа падна с 5 см. Рибите играеха рано сутринта, но живарникът ми остана сух. На стабилното захранване се навъртяха единствено 10 см. мренки, като с еднаква настървеност взимаха както трохата, така и белия червей. Трофейните риби бяха пълен пас. Към 12 часа ми се изчерпа търпението и тръгнах на обиколка из съседните вирове. Приключих излета към 16.30 с шарен риболов/няколко прилични кефала, малко хубави мряни и 10-на морунажа/.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
vbakalov
новобранец
новобранец

Мнение от vbakalov »

Колеги незнам какво лошо има в това да се споделят местата, но явно има... След като видях няколко пъти за какво става въпрос и как всичко влиза в плика директно, немога да снимам нормално за инфо и да се похваля, а крия какво има около нас ... Ще помоля някой да даде номера на ИАРА Благоевград, когато видя нещо да им звъня при нередности, дори да няма ефект все пак е нещо..
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

vbakalov написа:Колеги незнам какво лошо има в това да се споделят местата, но явно има... След като видях няколко пъти за какво става въпрос и как всичко влиза в плика директно, немога да снимам нормално за инфо и да се похваля, а крия какво има около нас ... Ще помоля някой да даде номера на ИАРА Благоевград, когато видя нещо да им звъня при нередности, дори да няма ефект все пак е нещо..
Изглежда има против -запазени са им-бащиния :D

Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

prodigy666 написа:
:lol: :lol: :lol:
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

DJONI RINGO написа:От както Сър Джони пусна инфото за Железница знам, че там е лудница и не смятам да се бутам в навалицата,

Чисто човешки качества и солидарност към някои колеги,които бият километри-нищо особенно не е станало-Това място там и ГРАНИЧЕЩИТЕ МУ ;)са един обществен казан и всеки поне малко в час знае кога да отиде! Нека се изкефят и други хорица!
Естествено че нищо не е станало :) Написаното от мен не е упрек, а просто отбелязвам. Разбира се, че ако ти не споделяш тук няма кой знае колко други колеги да дават такава точна и коректна информация. Пък и ти си авторитет тук и си мисля ако напишеш, че скобара е в Кочеринските гьолове утре и там няма да има свободно място :D Иначе аз на Железница не съм ходил от края на лятото и не ми е предпочитана дестинация. Успех утре на колегите в действие :wink:
Последно промяна от Georgi777 на Чет Ное 14, 2013 11:22 pm, променено общо 1 път.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

vbakalov написа:Колеги незнам какво лошо има в това да се споделят местата, но явно има... След като видях няколко пъти за какво става въпрос и как всичко влиза в плика директно, немога да снимам нормално за инфо и да се похваля, а крия какво има около нас ... Ще помоля някой да даде номера на ИАРА Благоевград, когато видя нещо да им звъня при нередности, дори да няма ефект все пак е нещо..
Господин Граховски дай номер на момчето:)

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”