Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от ILEGAL »

Напълно съгласен с горните две мнения :roll: . И съм почти сигурен, че колегата elbosi е виждал Дунав само на снимка, че да се изказва така за 8 кила скобар :mrgreen: (дето ако знаеш къде и как да гo търсиш по Голямата река е повече от попчетата :lol: ).
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Когато беше забраната няколко души въдичари щото бяха излезнали да похвърлят и бяха хванали по 3-4 скобара отнесоха такива актове на останалите където мятахме чепаре що сме били с повече от 3 куки и куп безумици.А за господата с тока и мрежите няма проблем.Между другото скобарите,морунажите и платичките ако са малки ги пускаме а отбираме само едри трофейни екземпляри.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

io6kata написа:Какво викаш ти за 8 кила няма и да идеш до реката :D
:lol:
Йоши, не за 8 кила, а и за 8 тона скобар няма да ида.....първо - не съм фен на плувката, второ - тоя таралеж не става за ядене. :idea: :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
elbosi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elbosi »

ILEGAL написа:Напълно съгласен с горните две мнения :roll: . И съм почти сигурен, че колегата elbosi е виждал Дунав само на снимка, че да се изказва така за 8 кила скобар :mrgreen: (дето ако знаеш къде и как да гo търсиш по Голямата река е повече от попчетата :lol: ).
Аз съм от Русе колега и мога и без снимки.И не става дума за някакви си 8 килограма скобар а за отношението изобщо.Може би и колегата когото нападнах не го заслужава но ти сигурно не си виждал как 60 годишен рибар мъкне 40 килограмов чувал с 700=800 грамови мренки и после се чуди какво да прави с тях.Раздава на съседи да вият какъв голям рибар е ама и те като не могат да я ядат квартала се беше вмирисал на риба.Намазаха само котаците.Сигурно не си виждал какъв цирк оставят след себе си такива хора,бутилки,торбички,кутийки от червеи и квот се сетиш още.Може би не си виждал и как се прибират маломерни риби и после да казват-Да я ...у мамата,дан съи фащала.
За токаджиите и бракониерите е друга бира.Този форум е за любителски риболов.Те са за затворническия форум.
П.П.Иначе си прав че от скобар нищо не разбирам защото ходя повече на спининг и не съм си купил живарник.И..нищо лично,просто се дразня от такова отноение :drinkers:
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

:lol:
Йоши, не за 8 кила, а и за 8 тона скобар няма да ида.....първо - не съм фен на плувката, второ - тоя таралеж не става за ядене. :idea: :D[/quote]

Аз съм същия , в нас имам над 20 въдици и нямам нито една за плувка :D
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Не ме разбирай погрешно, колега! :) Всичките тия изстъпления съм ги гледал и ги гледам всяка година за съжаление. Миналата година замалко да окъпя един пенсионер заради маломерна щучка (около 20 см, само глава и кости :axe: ), единственото което го спаси беше, че са ме възпитавали в уважение към по-старите хора :mrgreen: .

Мисълта ми беше, че с 8 кила скобар няма да се обезриби Дунав. Хайде със здраве и големи распери на спининг! :drinkers:
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Аз мисля,че и тази година ще има само бебета и ще си играем на хвани пусни един трофей искам и аз да се сборя с нещо яко а тези "главурчета" (щото само на глава дават прираст) вярвам,че до сега дали са качили до 1 килограм което е под съмнение.От понеделник ще цъкам на плувка е знам дали реката спада и дали се е избистрила вече не съм ходил на оглед.
Аватар
stan4o__vd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stan4o__vd »

Вече никой да не се оплаква и оправдава, че му е мътен Дунава... :drinkers: наслука на всички!
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

stan4o__vd написа:Вече никой да не се оплаква и оправдава, че му е мътен Дунава... :drinkers: наслука на всички!
Избистри ли се, колега? А нивото как е?
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

от вчера нивото е идеално , при нас е около 520м. водата е бистра , върви морунаж и платика на фидер и плувка с постоянно хранене , смело нападайте , места вече има , но и много комари
Аватар
stan4o__vd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stan4o__vd »

Вече е добре водата, ниво, температура ама записах едно капо от към скобар тая сутрин :evil:
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Аватар
vali - carp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vali - carp »

Браво от понеделник ще го налазиме с железа и пластмаси.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Септември ще е жътвата! :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Е Кире значи ще трябва да си купя комбайн воден сигурно ще е като водно колело та ще станеме жътвари щом требва.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Ниво и температура, ама цвета че е като боза... :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”