Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от Vlado_852 »

Здравейте колеги. Тази сутрин пак на Дунава със спининг в ръка и пак нищо. Лошото е, че след поредното капо ще има и поредно ходене на "стената па плача" при Сунай. :lol: Много закачки... По-късно, към 7:30ч. се появиха и дънарите и те нищо! А брега е пълен с всякакъв дребосък. Който обича да лови на плувка, сега е момента...
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Снощи и мен ме изядоха комарите на Мартен, за 2ч. един бибан и сомче- върнати обратно, на малай само леки побутвания и нищо.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

nicki4 написа:Снощи и мен ме изядоха комарите на Мартен, за 2ч. един бибан и сомче- върнати обратно, на малай само леки побутвания и нищо.
Никич, пускаш ли една кука на цалевица под малая? Аз така правя и съм доволен от резултата. Пружината ми е само за захранка...
Kaloyan87
новобранец
новобранец

Мнение от Kaloyan87 »

Колеги нужна ми е малко помощ :roll: От скоро работя в източната индустриална зона на града и по точно бившото домостроене , та по принцип имам навик да ходя за рибка сутрин преди работа , но не съм наясно какви места и къде са в тая част на града по дунава ( за спининг става дума , който практикувам аз) :roll: Бих ви замолил да споделите за някои местенца ако може и не е много нахално от моя страна :)
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

[quote="Vlado_852"][quote="nicki4"]Снощи и мен ме изядоха комарите на Мартен, за 2ч. един бибан и сомче- върнати обратно, на малай само леки побутвания и нищо.[/quote]

Никич, пускаш ли една кука на цалевица под малая? Аз така правя и съм доволен от резултата. Пружината ми е само за захранка...[/quote]

Разбира се една на царевица и една на стиропор.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Днес праснах едно бързо капо на Дунава .От 5 до 9 и нещо не видях активност на хишника.Имаше само едно две пляскания и то рахитични .Дребосъците се гониха но не те ми бяха целта.Имаше плувкаджии които си цъкаха облесчета ,бабуки и др.Поне се разходих и ме понаядоха комарите :lol:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Иво, за какво беше тръгнал?
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Vlado_852 написа:Иво, за какво беше тръгнал?
Мислех само и само за хишници . Щукааааа ама нъцки нещо не ме огря :x
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
rohas
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rohas »

Днес бях на корабната. На дъно 7-8 сомчета по 10см.Естествено всичко се върна в реката да порасне. Никакава друга риба не се обажда.Нищо ,че са пръскали за комари- те пак са тук и пак хапят. Поне една разходка стана.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

rohas написа:Днес бях на корабната. На дъно 7-8 сомчета по 10см.Естествено всичко се върна в реката да порасне. Никакава друга риба не се обажда.Нищо ,че са пръскали за комари- те пак са тук и пак хапят. Поне една разходка стана.
Днес също. Гледам някои не ги връщат да порастнат като теб :evil: Едно мина точно в самия бряг и ми заприлича на американско сомче, някой знае ли нещо по въпроса?
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Миналата седмица ходих до яз.Банисак ето и резултата ( каракудата несъм снимал )
Изображение
Изображение
Изображение
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Браво Митко, майстор си... :smt023 На Баниска не съм ходил от три години но последния ми излет там завърши с личен рекорд, който едва ли ще надмина. Спомням си обаче, че някой недоброжелатели злоупотребяваха доста с уловената риба. Абе с две думи, БЪЛГАРСКА РАБОТА... :evil:
П.П. Толупите не ги ли пробва?
BORISOV1957
новобранец
новобранец

Мнение от BORISOV1957 »

ВЧЕРА ПОД ХОТЕЛ -
РИГА'' 15 ДОИЦИ И 5 ТАРАНКИ :roll:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Vlado_852 написа:Толупите не ги ли пробва?
НЕ само шарковци се мъчих да ловя :) Утре съм на Дунава до корабната . Или поне там мисля да застана към 5,00 да хвана място .
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Здравейте колеги... Не мога да скрия радостта си от сефтосването на спининга ми... Доста бях почел /ама доста!!!/ и доста капота направих /ама доста!!!/ и доста блесни и какво ле не посях, но най накрая тази вечер за час, час и половина на Дунава изкарах едно расперче 45см. и една бяла риба 55см. Реално ги изкарах през 10 мин. и заваля :( Не са трофеи но кефа е несравним...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”