Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Здравейте колеги. Тази сутрин пак на Дунава със спининг в ръка и пак нищо. Лошото е, че след поредното капо ще има и поредно ходене на "стената па плача" при Сунай.
Много закачки... По-късно, към 7:30ч. се появиха и дънарите и те нищо! А брега е пълен с всякакъв дребосък. Който обича да лови на плувка, сега е момента...

-
- вече хвърля и на тежко
Снощи и мен ме изядоха комарите на Мартен, за 2ч. един бибан и сомче- върнати обратно, на малай само леки побутвания и нищо.
- Vlado_852
- разбира нещата
Никич, пускаш ли една кука на цалевица под малая? Аз така правя и съм доволен от резултата. Пружината ми е само за захранка...nicki4 написа:Снощи и мен ме изядоха комарите на Мартен, за 2ч. един бибан и сомче- върнати обратно, на малай само леки побутвания и нищо.
Колеги нужна ми е малко помощ
От скоро работя в източната индустриална зона на града и по точно бившото домостроене , та по принцип имам навик да ходя за рибка сутрин преди работа , но не съм наясно какви места и къде са в тая част на града по дунава ( за спининг става дума , който практикувам аз)
Бих ви замолил да споделите за някои местенца ако може и не е много нахално от моя страна 

-
- вече хвърля и на тежко
[quote="Vlado_852"][quote="nicki4"]Снощи и мен ме изядоха комарите на Мартен, за 2ч. един бибан и сомче- върнати обратно, на малай само леки побутвания и нищо.[/quote]
Никич, пускаш ли една кука на цалевица под малая? Аз така правя и съм доволен от резултата. Пружината ми е само за захранка...[/quote]
Разбира се една на царевица и една на стиропор.
Никич, пускаш ли една кука на цалевица под малая? Аз така правя и съм доволен от резултата. Пружината ми е само за захранка...[/quote]
Разбира се една на царевица и една на стиропор.
-
- кандидат преподавател
Днес праснах едно бързо капо на Дунава .От 5 до 9 и нещо не видях активност на хишника.Имаше само едно две пляскания и то рахитични .Дребосъците се гониха но не те ми бяха целта.Имаше плувкаджии които си цъкаха облесчета ,бабуки и др.Поне се разходих и ме понаядоха комарите 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Vlado_852
- разбира нещата
Иво, за какво беше тръгнал?
-
- кандидат преподавател
Мислех само и само за хишници . Щукааааа ама нъцки нещо не ме огряVlado_852 написа:Иво, за какво беше тръгнал?

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес бях на корабната. На дъно 7-8 сомчета по 10см.Естествено всичко се върна в реката да порасне. Никакава друга риба не се обажда.Нищо ,че са пръскали за комари- те пак са тук и пак хапят. Поне една разходка стана.
- Vlado_852
- разбира нещата
Днес също. Гледам някои не ги връщат да порастнат като тебrohas написа:Днес бях на корабната. На дъно 7-8 сомчета по 10см.Естествено всичко се върна в реката да порасне. Никакава друга риба не се обажда.Нищо ,че са пръскали за комари- те пак са тук и пак хапят. Поне една разходка стана.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Миналата седмица ходих до яз.Банисак ето и резултата ( каракудата несъм снимал )

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- Vlado_852
- разбира нещата
Браво Митко, майстор си...
На Баниска не съм ходил от три години но последния ми излет там завърши с личен рекорд, който едва ли ще надмина. Спомням си обаче, че някой недоброжелатели злоупотребяваха доста с уловената риба. Абе с две думи, БЪЛГАРСКА РАБОТА...
П.П. Толупите не ги ли пробва?

П.П. Толупите не ги ли пробва?
-
- новобранец
ВЧЕРА ПОД ХОТЕЛ -
РИГА'' 15 ДОИЦИ И 5 ТАРАНКИ
РИГА'' 15 ДОИЦИ И 5 ТАРАНКИ

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
НЕ само шарковци се мъчих да ловяVlado_852 написа:Толупите не ги ли пробва?

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- Vlado_852
- разбира нещата
Здравейте колеги... Не мога да скрия радостта си от сефтосването на спининга ми... Доста бях почел /ама доста!!!/ и доста капота направих /ама доста!!!/ и доста блесни и какво ле не посях, но най накрая тази вечер за час, час и половина на Дунава изкарах едно расперче 45см. и една бяла риба 55см. Реално ги изкарах през 10 мин. и заваля
Не са трофеи но кефа е несравним...