Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Реших да му ударя тъпаните, една седмица на ив.... семейно, и след това на море още една, и отново на ив още една..... :D :mrgreen: , та натоварих колата ...за 2 часа....и тръгнахме след 4... :lol: :evil: , та към Чирпан изревах яката, питаха ме какво ти става?- Отговорих, че си забравих кльонковете.. :evil: .с див рев..., започнах да мисля лесни схеми. Да си направя за един ден, :lol: ...не става, да се обадя на Янко да ми прати по еконт.. :lol: .., губя един ден, да се обадя на Гълъба...и звъннах, отговори ми, че ще ми даде 2 биля. :D ..та му казах, все едно си тръгнал на лов, а си забравил...кучето...., че и пушката биля :lol: , та на другия ден беж до Ивайловград даде ми два щайген махен.. :D ..и направо на язовира. Хванах две рибки и веднага вътре, та за сефте със синът ми. Казвам му-дръж пръта здраво момче, за да не ходим отново до Ивайло.... :lol: , а той...., ади, ади.. :lol: .със..с... тия щайгиии, ако се хващаше....-Хмъ..., та чукнах 2 пъти на празно .... :lol: и на единият петата се отлепи.. :lol: .., по-късно ми каза, че използвал епоксидна смола от 10 г., ама още ставала... :shock: , само дето втвърдителя берял душа.. :lol: .. Та прибрах петата и започнах с по-дебелият в кръста, към 4 мм талия при петата и два сантима широк, за мое учудване добър звук изкара за първите 2-3 удара. :shock: ..и пръчката на сина ми се сви под лодката чак.. :lol: .изкарахме го, и като за първи път ми вика-хай ги делим..да си ходим дип на турски..., казах- няма и аз имам още една рибка, ударих 2 пъти, хоп още един, малко по-голем.. :lol: .не ми се ловяха дребни рибки вече и се прибрахме още сабалян.... :D
Ден втори...по-късно... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

:fishing5: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Голям смях падна.За тази година се оказваш най-успешният рибар на Ивито.Честно :lol:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Що се бъзикаш, Франкооо.... :D :wink: :lol:

Ден втори, слизам сам, че сина изгорял от слънцето и чакам Гълъба да дойде, уж към 10 ч., а той се изсипа с една орда деца -всичките под 6 години... :lol: . Та возене на децата, та 4 часа не можем да хванем рибки, та Гълаба хвана две и вика влизайте с жената, че трябва да си ходим. Аз с една въдица, а жена му с три...бреййй.. :lol: - 2-те с мъртви рибки, я,като няма :wink: ...та почнаха едни заплитания, усуквания,...закачания, и директно си казах-повече с жена на борда не.....нииивгъшш........ :evil: :twisted:
Та таман размотахме двете и въдици с пет грама олово на двете общо.. :lol: .от парашута ми.. :D , и си казах, ся ще видиш как се прави по Ямболски... :wink: .
Завъртях лодката да ми е на чалъм на мене, като Янича... :mrgreen: :lol: , ударих три пъти с боздугана ... :lol: и и казах, мъкиии, мъкии, мъкииииии... :evil: , тя ми вика, що бе, виж колко ни е хубаво.. :lol: ..изпъшках, ударих още два пъти и пръта ми се сви под лодката...пак.. :mrgreen: :lol: . - -голям е, голям - каза тя...
та като го изкарах и и казах, на това голям ли му викаш. :roll: .ай ги делим на турски, че ме чакат гости за 7 ч. пи.ем...
ден трети....Гълаба хвана един към 3,5 кила и това е, аз не бях..., щото бях загарел... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Среща на Титаните

Та, Гълъба ми разправя, как се срещнал с Краси 112,
абе..., докато ти беше на море, ние със Стефан се разхождахме с новата му лодка и спряхме до една друга с тая на Краси, без да знам, та той смънка, ...това е Краси. ....Аз гледах лодката и държах бордовете да не се ударят, след като се разделихме и ми каза, - бая сом е извадил тия дни, (за разлика от франко).. :lol: .последното е от мене бакшиш.. :lol: :lol: :lol:
Гълъба: - Абе, това да не е Краси дето хвана близнаците..?
- Да той е, сега се запознахме..
- Ами, що не ми каза, да го питам, що кльонка му бие така глухо..ей...щах да му кажа, Нещо...?
-Ами не знам, мисля, че се познавате.... :cry:
Не се познаваме, ама вече да...-Казал Гълъба... :lol:
Та Франко, не се мери с мене, аршина е другаде и не вярвам някога, някой да пише за теб и то в темата за титаните.... :lol: , ще се увериш сам..... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ден 6-ти...... :lol: :lol:

Качих жената и сина и тръгнах към необраните още сомски полета....от Франко... :lol: :lol: .Та показах им м. Марта, където решихме да наловим малко стръв. Та се изкъпахме със сина и му казвам, мъти водата, че е много бистра, че се развилняхме повече от необходимото, след това захраних с 4 кила кисмик.. :lol: ., ама миришеше на малцово уиски...20 г. отлежало минимум... :wink: , та и 2 хляба вмирисани и казах гордо, ся ще падне голяма сеч... :mrgreen: :lol: , Пуснах една подвижна плувка на които, никога съм нямал доверие, ама пусти мързел... :wink: Стегнах и на жената една 5 м. плескарка с 0.08 повод и 0,1 тежест и тя каза да не ви преча на риболова бягам на 20 м от тук.... :lol:
Та като ги почна, каефал саде над 20 сантима, мряна, карабалък, костур и слъчева само една.. :evil: :lol: ., спогледахме се със сина щото бяхме на нула и и казахме, хвани сяяяя.....някоя по-малка, че така казва Поморийския...... :lol: :lol: :lol:
Та към пет P.M. Казвам...Почваме ги... :lol:
Заведох ги на м. Сребреница, като им обясних, че дори и Милко, някой го е подвел за името на тази местност.
-Синът ме пита, тогава къде е?
Сребреница е там отгоре, където се счупи колата на оният грък Паскал от Димотика преди 7 години, когато форсираше един баир под 45 градя, за да идем на откриването на лова..и там си остана... :lol:
- Сина...- Добре че му я оправи за 5 минути, че Димотика щеше да остане без месар и месо за една седмица.... :lol: :lol:
Та за хубавата приказка му заредих костурчето на меката пръчка, а на мен на тоягата заложих един 25 сантимов макроцефалус... :lol: .ама така го пронизах леко над парасимпатикуса и поне 2 сантима мръвка захапах и казах, тоя няма нужда и от реконтра, не може да бъде свален нивгаш, преди да го отнесе целият... :evil: :lol:
Та....след ½ час бухане, дебелият ми прът се сви и изкърца драга на ДАМ-а, докато я гепя и спря, държа я в ръцете и си казвам, не може да я вземе,....не може.... и удрям още два пъти с забавен интервал. Дрън още един път, засичам мигновено и няма никой, казах си пас, удари още един път, тряснах още една светкавица с боздугана, че звука чак на мене ми хареса.....ейй.... и последва трети удър по як от предишните и пак никой няма...извадих въдицата бързо и видях, как кефала беше закачен на долната кука вместо на горната и то през средата на главата, а долната част под корема беше филето свалено до гръбнак с опашка...Заредих и отново бях играта с нов кефал, ама удари на синът ми и му смачка костура все едно валяк беше минал през него и очите изцъклени...та казах да си тръгваме и го помилвах "тариката от Сребреница"... :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не знам къде са ти Титаните,ни Тиганите,но ми заприлича на Сизиф дет се мъчи с камъко по баира!Поздрави от мосю Камю,макар да е извън Голямата игра с интерес наблюдава дали ще ви смачка некой сом на баира! :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...ден седмий... :lol: ...специално за Троли Алберт Камюто VSOP *(Very Superior Old Pale)...пак смеска пфюю..., ама ади... :wink:

...таман разправям на сина ми, че трябва да си вземем един сонар, че да се наловим на риба и ний, като хората..... :lol: :lol:
....и той казва:
- дръж си въдицата , че ти я отнесе.... :twisted:
..тааааааааааа.............. :shock: , г...........епих го, ама добре че беше вързана..... :lol:
и ми отговаря:
- за какво ти е сонар, като ги скубем, като македонски репи всеки ден...... :lol: :lol:

-...Емиии..., за килешлък..... :mrgreen: , ...незнам за какво, ама съм си харесал един, като на Янича, ама ще продава без жицата..... :lol: на 22 инчов карапехливан... :lol: ., ...от време на време ще можем да го ползваме и за платно.....я....., ако я закъсаме и с греблата.... :wink: :lol:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Да запознахме се с Гълаба ...иначе само сме се засичали .
Поговорихме и после казал на Стефан, че вече щял да пуска и една по-дълбоко ..... на 8 метра . :D
А Сефчо го вкарах в мойта лодка уж да ву показвам ма от засичане нямаше време нищо да научи .
Завалийката фана 3 и 2 изтърва за един час по обед .
Явно му хареса та вика довечера ще ме вземеш ли пак .... викам му аааа не довечера всяка жаба да си знае гьола .
Влязох без него и спря да кълве :rolleyes: :lol: :lol:
Изображение
А иначе кажи на Гълаба че кльонкам глухо щот иначе ме нападат е така :D :lol: https://youtu.be/BTyq5iavixQ
Последно промяна от KRASSI на Пон Сеп 12, 2016 9:49 pm, променено общо 2 пъти.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Е.., поне схващаш от раз... :wink: , малко на гявол се прави, ама и аз не съм челеби..., :lol:

Обещал на Гълаба да му подари един сонар на 2 години и да си вземе, като твоя, ама след това, не било подарък май, а само продажба, майнас ДДС то... :lol: ..лабутя му е малко.. :mrgreen: :lol: . Цяла нощ тропали, ама оставил Гълаба само на блесна, не му е дал и една рибка биля, че го и пратил да спи отделно на Пътят сам към 2,30 ам- без вода и храна... :twisted:
Той..., Гълъба е корав и не разбира, ама аз май разбирам..... :wink:
Аз, куче няма да оставя само, та остава и диво прасе... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Преди 15 минути се чухме с Гълъба и ми каза, че не дава днес и бая ветер излезнал от Изток..., духне ли силен от там ...забрави..... иначе стръв имало бая сега... :wink:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ко да го правиш .... Дойче Веле
Ама е готин ... искаше центрофуга за стръвта да ми подарява ..... от немска пералня ..... не българска :D
Май са по-добри и от френските ....ма не разбирам от бяла техника ....някой вещ ако знае да потвърди :?: :wink:
умира сам в реалноста !
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ааа забравих .
Пратих го и на едно друго място и каза че ще се обади ако фане .
Явно е фанал щото не се обади :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: бързо схваща материята :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:Ко да го правиш .... Дойче Веле
Ама е готин ... искаше центрофуга за стръвта да ми подарява ..... от немска пералня ..... не българска :D
Май са по-добри и от френските ....ма не разбирам от бяла техника ....някой вещ ако знае да потвърди :?: :wink:
Че за какво ти е центрто на фугите.. :lol: ., казах ти да не оставяш повече следи, че ми омръзна да ги запушвам....... :twisted: :lol: :lol:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Споко пускам и фалшиви ...а на лика гьол ..а на стената ... а на булеварда ...а на цимбала по 30 минути .
Чак като ми удари и верно не помня къде беше :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Шъъъттт... :wink: само лика гьол естествено, инфо е за него и за Франко...само... :twisted: :lol:

На мен искаше да ми пробута двигател на 2 години за сумата, майнас ДДС- то майна... :lol: , ебати тириката, като го попитах с фактура и с ДДС ли е .....?...и връзката от Германия се разпадна за една година... :lol: :lol: :lol: - те ни мислят за будали, човече...., макар , че ринат големи лайна в Германията и са се изучили веч в лайняната школа... :lol: :lol:
...естествено, че си купих нов и си взех ДДС то..и беше май на половин цена.. :roll: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”