Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболова около Русе
Колега там е забранено но пък и е доста раничко за там чак средата на септември...............
Не е ли забранено на острова, а аз питам срещу острова на нашият бряг дали има места за шарански риболов
-
- ще става разбирач
Има Хубави буни само че са залети най- вероятно ! Пробвай покрай тях ако има по - висок бряг.... 

Колеги снощи и днес бях на Бръшлен, начи страшна работа, комарите ми ебаха мамата, голямя жега, и за почти 24 часа 4 сомчета по 200-300 грама които ги върнах обратно и една мряна около 500 гр, провала беше пълен. Мисля да отида отново този път на Мартен, но нека да падне нивито. Ще помоля за савети по опитните колеги, какво трябва да се прави, каква страв да използвам...... и прочие. Ще съм ви благодарен защото не съм запознат добре с речния риболов. Благодаря предварително. 

-
- ще става разбирач
Колега аз бях на Драгата за 2 нощувки ти къде беше застанал?
Начи колега аз за парви път бях там и немога точно да ти кажа понеже не познавам местността но бях долу горе срещу средата на островаtenesista_ написа:Колега аз бях на Драгата за 2 нощувки ти къде беше застанал?
-
- ще става разбирач
И аз бях точно там колега от събота до понеделник До нас имаше хора с палатка и шатра ..........
надявам се да не си бил зле колкото мене
-
- ще става разбирач
Еми излизаха таранки морунажи 1 мряна 1.5 кг. и по рядко платички
- Vlado_852
- разбира нещата
Вчера на Дунава направих една голяма мешана скара. Ма каквото се сетите, попчета, облес, скобар, платика, костур, още няколко които даже не ги знам, един сом около 2 кила и това беше... Скобара го лових на фидер с една кука на бял. Захранката основно за платика но явно скобарите по бързо действаха. Пробвах със стръв царевица, но не пипна. Колегата до мен хващаше само големи платики 1+ на домашен качамак и то съвсем обикновен, нито аромати нито добавки, чист качамак...
-
- ще става разбирач
Колега на фидера винаги излизат по дребни риби отколкото на качамака с пружина но интензивността при фидера е доста по - голяма !
- Vlado_852
- разбира нещата
Явно не съм се изразил ясно. На колегата платиките му се хващаха на куки със стръв бял червей, до качамака...
- Vlado_852
- разбира нещата
На поляната. Обаче забелязях, че косят и почистват мястото около Дунава. Тоя който косеше ми каза, че било частна собственост и щели да строят някакво яхтено пристанище но колко е вярно още не знам...
Колеги някой да се похвали с някоя друга мряна по Дунава няма ли? Нещо ми се губи тая риба в последно време... Дайте някакво инфо...
Колеги някой да се похвали с някоя друга мряна по Дунава няма ли? Нещо ми се губи тая риба в последно време... Дайте някакво инфо...
Последно промяна от Vlado_852 на Нед Авг 08, 2010 10:45 pm, променено общо 1 път.
Днес му ударих едно капо!Ама си беше чудесно............
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......