Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Е,те тая е точно за тебе Ице,вземи една и за Телето дет се спука да лови мизерабъли.Мойта канджа е на Рапала,взех я отдавна и данните са за 40либрови риби.Действително на 80либри сом не става за новобранци,щот га я дадох на едни шаранджии не можаха да се оправят.Надупчили го 2-3пъти и он си бега.Може би треаше да им помогна,но стана яка навалица и сеир,та така.Ма на другия ден Красивия доде,огледа па се върна да кльонка,ма у плиткажа нема ефект.У плиткажа Кльонкането май не става и аз съм опитвал без успех?Ако Аксел почне да кльонка,аз се отказвам,просто нема сми.Че ги излови Сите над 50 кила,а за мен ще остави само от 40 надоле.Маричка е центъра на Вселената и Големите сомаджии,жалко че не имах късмета да се родим там,па да се видим у петдесетки до стотици.Ицо,костур слагаш ли или само на каракуда ги бичиш?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Темата е основно за Кемълвалей и кльонкаджии,та моля да се има в предвид.Аз не ходя често там и не съм конкурент на никого.Който не Кльонка,какво го боли ли Ко ше си кажем?Ъ? :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Зачетох едни стари теми и Жоро Гоцов твърди,че Петьо Жишев и Милко Георгиев са измислили тая бракониерска канджа с контрата,точно на Долината преди 15-тина години?Та до днес!Сега обаче са други времената и ще е добре да махнете контрите и въженцата,да не се излагате.Никъде нема таквос чудо,само у нас.Тия дет се справят с ръце от тях треа да се учим.Лека и доходна.
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Тролка ко си ме задъвкал ...... толко ли ти липсвам .
Ако реша да те пунтирам ще изпълня всичките ти заръки - ОБЕЩАВАМ .
На плитко се кльонка без проблем ..... ама ме дразнят псувните на шаранджиите та за тва бегам.
Канджата ми е Ок .... само не ме карай да си купя една като тези дето фалиш и да ти покажа ква касапница ще направя с нея .
Не си мисли че още като видя сома и пердаша с нея ..... опита ти е малък дори и да правиш смислени предположения .
И престани да викаш на 30 кг сом - ГОЛЯМ ( ИНОРМАНС ).... ма много ти се моля !
Е тва е голям и лови си го ти с 35 моно па после го снимай в банята .
Загубени битки ...... от загубени хора
Изображение
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

-Троли, ако си съберем по килограми, примерно изпуснатите ни най-големи сомове.... :lol: .... от мене, тебе и Франко.... :lol: , пак не можем да достигнем на Краси само един от по-големите-малки сомове... :lol:
А за уловените ни..... сборове ама хич не ми се мисли..... :lol:

Паролата е Лика гьол.... :wink: ., а Краси......, ще му издам на Франко мястото... :lol: , имах и снимка публикувана тука, ама никой уж не я позна.... :wink: ..., сега и аз ще мога да ходя свободно до там......, че преди ми искаха открит лист.... :lol: .
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Право на отговор...

„Вече се замислям за този Ицо,който си направи собствена тема, "Разкази от камилската долина",че е бил много прав да си направи такава,въпреки,че в нея има само и единствено глупости на един душевно болен човек,а не риболовец,търговец или както искате го наричайте. „

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 06#p985606

Е..., пак най-малката спатия избра за проблемите си, но ще ти отговоря достойно. :wink:
Е първото ти твърдение е вярно.... :lol: ,
За второто хич не съм съгласен щото си имам риболовен билет (е не е, като твоя, ама сигурно важи.. :lol: ) ама не съм много сигурен... :lol:
ама за третето, ич не си прав... :lol: :lol: , защото съм Търговец, за разлика от теб и не укривам данъци, за разлика от теб и издавам фактури за всички продажби, за разлика от теб, ...и за това наистина съм луд, защото си плащам данъците на държавата повече от теб.... Та като ви се наложи помощ за здравеопазване в чужбина, като на Троли, си спомнете тогава, как тънко сте минали при Емо-41 и теб... :lol: плюс Диването 41.и пет..и тогава май е равно на 83 кила... Ададъм му.... :wink:

На Краси112 цял сом от 100 кила не му признах и не се оплаква, че на тебе ли ще ти се размине, тарикатино такъв.. :twisted: :lol:

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се .... :wink:

та,... тинки уинки, бегай си във Фейсо, никой не ти вярва... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Знаете ли, кой е сериозен сомаджия..? :wink:

Та той, само два пъти се смеел в живота.. :lol: :lol: .,
един път при раждането... :lol: . си и един път,
когато негов приятел изтърве голям сом... :lol: :lol:

Това си е сериозен сомаджия еЙ, ..., а не човек.. :lol:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

yco написа:Право на отговор...

„Вече се замислям за този Ицо,който си направи собствена тема, "Разкази от камилската долина",че е бил много прав да си направи такава,........ :lol:
Обаче и ти (нали не се обиждаш, че пиша ТИ :D ) поне го четеш (другия форум).
Кога ли ще повярваме, че е станал нормален (форума) и ще може да пишем и научим нещо (не, че тук нещо съм научил :evil: )?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е Ице и аз бях луд,търговец на бяла техника,кльонкаджия и тролингист,но от 2 години съм нищо.Важното е,че с тая тема бегам от реалния свят в който кретам.Остава ми надеждата някой ден да се върна в Голямата игра,сърцето това иска.Върнах се за 2месеца,но не успях да стигна до гьола,та сега съм в още по- страшна битка.Та битките с Големи сомове са ми,като детска игра.Големите сомове грам не са страшни,но такава е легендата.Красивия да не е почнал да снима по телешки чужди сомове,не мерси.Чакам си градацията в неговия риболов,това означава да станеш по- добър в това което правиш,а не тежината на рибите,щот всяка е различна по характер и не е вярно,че 50+ няма нищо общо с 40-.Ако искаш де,то насила не става.Фактите са такива.След Магьосника не съм чул за друг иноватор в кльонкането.Ицо слагаш ли костурче на местата за Голем,че и размера има значение?
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ице сома не е хванат от мен а от МЕН И МИТКО .
Така че е общ .
Имах късмета да го уловим заедно с приятел и да споделим улова и радостта .
Що се отнася до мен а съм сигурен че, и до Митко независимо кой на кого го признава и кой не - и двамата не бихме желали и не сме си и помисляли да променим и най-малката подробност от улова . :drinkers:
И Тролка аз също търся своята битка по спортменски начин ...но все още не съм срещнал опонента .
Просто не смятам да водя битки с всяко срещнато по пътя гущерче и да го преиначавам на голям крокодил . :D
А снимката е на сом обявен за 325 см и 217 кг .кльонк Дунава . Но не съм се снимал с него ...не че има нещо лошо да се снимаш със сом на приятел .
Не пуснах моя само за да ти спестя една пиянска вечер ...а тази за да те зарадвам :D
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Ице сома не е хванат от мен а от МЕН И МИТКО .
А снимката е на сом обявен за 325 см и 217 кг .кльонк Дунава . Но не съм се снимал с него ...не че има нещо лошо да се снимаш със сом на приятел .
Не пуснах моя само за да ти спестя една пиянска вечер ...а тази за да те зарадвам :D
Това за общия улов не го разбирам,все едно сте спали с една жена,демек Шведско кльонкане!Данните на сома от снимката ме съмняват много,а и едва ли е на кльонк?Давай го твоя сом да оплакнем очото и си купи един дрон,да гледам предстоящата ти битка от високо на 3Д за да видя разликите.Мерси,Мосю! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа:
yco написа:Право на отговор...

„Вече се замислям за този Ицо,който си направи собствена тема, "Разкази от камилската долина",че е бил много прав да си направи такава,........ :lol:
Обаче и ти (нали не се обиждаш, че пиша ТИ :D ) поне го четеш (другия форум).
Кога ли ще повярваме, че е станал нормален (форума) и ще може да пишем и научим нещо (не, че тук нещо съм научил :evil: )?
Тук темата е за забавление,а не за кръчмарски скандали!Вие сами си затворихте кръчмата,а Ицо през това време направи ресторант тук и е факт,че е интересен.Тук не е забранено да четеш или пишеш кво ти е на сърце!Това,че не си научил нещо от тук е личен проблем и не ни засяга.И ние не сме научили нищо от теб или друг на който не му се пише,но си бичим страничките 200+.Писането и четенето са въпрос на интелектуална потенция,както и разбраното от прочетеното!Хубава ти е Туната,споко! :wink:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Това за общия улов не го разбирам, все едно сте спали с една жена, демек Шведско кльонкане! Мерси, Мосю! :drinkers:
Просто приеми, че не сме егоисти и че не се притесняваме да споделим успеха и удоволствието от улавянето на една доста рядка риба.
Твърде малко са и ще са тези, които са имали и ще имат шанс да го направят през живото си !
В твоя ред на мисли за сома и секса .... има опасност при вдигането на сом на сонара да се възбудим и да засечем грешния прът :lol: :lol: :lol:

ПП. Ква хубава жена имаш ... кви глупости говориш :lol: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

И аз мисля, че няма 325 сантима, така изглеждат 325 см взети от размера на лицето на предния 21 см -червена мярка и примерно 170 см височина на задния рибар- бялата джазга. :wink:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, стръв от язовира, каквото се хване, нямам предпочитания,...е и каракуда си купувам чат-пат.....
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”