Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ехххххх..Кире, Кире, като котките си- по гръб не падаш!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Ачо по нашия краи като искаш некои да не хване риба му пожелаваш спокоина плувка
Ама за заклинила вьдица несьм чул нищо
А Пафката е прав за графита аз лично моите ги тьркам сьс наи обикновенна свещ за осветление и досега немам ядове

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Нъл знаеш, че става въпрос за телескопична въдица,а не такава на секции.Павел Иванов написа:... за да излезе....
Та в случая трябва да влиза, а не да излиза!
Та как им нанасяш графит на снадките

Щот за въдиците на секции там бирата е съвсем друга!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Елементарно УотсънКрасимир Атанасов написа:...Та как им нанасяш графит на снадките...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
На втората снадка това не върви Уотсън!
Просвета там е много малък и ефекта там е по-скоро теоретичен.
Почистване,подсушаване и почистване всеки път след употреба.
След заклинване и последвало отклинване такова най-ефективният начин е да махнеш върховият водач, да избушиш снадката;почистиш и с капка моментно после сглобяваш.Говоря от опит,още имам в мазето водачи да сменя на целия форум,и не само върхови, ами цели комплекти,както обикновени така и Sic-водачи!
Просвета там е много малък и ефекта там е по-скоро теоретичен.
Почистване,подсушаване и почистване всеки път след употреба.
След заклинване и последвало отклинване такова най-ефективният начин е да махнеш върховият водач, да избушиш снадката;почистиш и с капка моментно после сглобяваш.Говоря от опит,още имам в мазето водачи да сменя на целия форум,и не само върхови, ами цели комплекти,както обикновени така и Sic-водачи!
- Павел Иванов
Абе аре бегай бе
Ако иде реч за таласкопа от е тая снимка :

като го гледам просвета на първа снадка ще е предостатъчен маркер да вкараш па камо ли за заострен графит от моуиф

Ако иде реч за таласкопа от е тая снимка :

като го гледам просвета на първа снадка ще е предостатъчен маркер да вкараш па камо ли за заострен графит от моуиф

Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Тц...не става въпрос за този таласкоп, а за този, " лека му пръст"....:в основата върховата снадка е 4 мм.- вие си правете изводите!?Павел Иванов написа:.......Ако иде реч за таласкопа ............

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Ачо, заеби теа таласкопи, земи да станеш и ти един спинингист! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Не мога Кире, нямам ТТ данни, ще си остана "прост" плувкар!!!GODzillata написа:Ачо,......, земи да станеш и ти един спинингист! .......

- Павел Иванов
Чекай , че забравих . Люс да не земеш да пратиш снимката от Красе с макароните в картонена опаковка дет и моята буля пълни с тех шкафа постоянно . Ония са в големи найлонови пакети 

Павел Иванов
Павел Иванов
И така, съпреходници мои, да си дойдем на думата и в кратце да ви споделя как протече вчерашния пъстървов излет на Доспат.
Не липсваха и леки закачки в стил"Прехода", които ще видите по-долу в снимките!
За това кратко време не успяхме суджук да хапнем и биричка да пийнем, но се надявам, че следващият път и това ще стане!
И за никакъв урок по риболов на плувка не може и дума да става , защото доктора има не само завидни познания в областа на икономиката, а и в риболова на леко- спинингът му служи само за прикритие!!! Ама той е достатъчно скромен и благороден, за да го признае!
Единствено мога да му кажа благодаря за споделения час и половина, който прекарахме заедно, и да си пожелаем по-чести подобни срещи!!!
Ей и малко снимчици, за да илюстрирам срещата! Лично аз не съм доволен от кадрите, тъй като не обичам да снимам в "контражур", но...обстоятелствата бяха такива!

А иначе риболовът премина по класическата схема- подходящ такъм, подходящ фин монтаж, подходяща стръв, подходяща захранка и накрая избор на печелившата тактика!
Ранко сутринта ударих две бързи пъстърви от сорта..........

Последва известна пауза от към кълване, което си е обичайно за водоема при ясно време и безветрие. Но след обяда след появата на подходящия вятър всичко си дойде на място............
Ей го и резултатът.............

Амии...това е ............. !
На всички ви- Наслука!
П.П.
Ако"слушката" след някой ден може и клипче да ви покажа, в което ще видите как се "боря" с "гиганските" пъстърви, за да отпаднат всякакви съмнения за намесата на фотошопа!!!

За мен бе удоволствие и чест да се запозная с Андрей " на живо". Направихме си сладък лаф-мохабет, предимно на риболовна тематика, и разбирасе заедно рибка половихме!Д-р Флекс написа:.......... отидох при бачо Ачо, да ми изнесе един мастър-клас по улов на пъстърва на леко,...............
Не липсваха и леки закачки в стил"Прехода", които ще видите по-долу в снимките!

За това кратко време не успяхме суджук да хапнем и биричка да пийнем, но се надявам, че следващият път и това ще стане!

И за никакъв урок по риболов на плувка не може и дума да става , защото доктора има не само завидни познания в областа на икономиката, а и в риболова на леко- спинингът му служи само за прикритие!!! Ама той е достатъчно скромен и благороден, за да го признае!

Единствено мога да му кажа благодаря за споделения час и половина, който прекарахме заедно, и да си пожелаем по-чести подобни срещи!!!

Ей и малко снимчици, за да илюстрирам срещата! Лично аз не съм доволен от кадрите, тъй като не обичам да снимам в "контражур", но...обстоятелствата бяха такива!

А иначе риболовът премина по класическата схема- подходящ такъм, подходящ фин монтаж, подходяща стръв, подходяща захранка и накрая избор на печелившата тактика!
Ранко сутринта ударих две бързи пъстърви от сорта..........

Последва известна пауза от към кълване, което си е обичайно за водоема при ясно време и безветрие. Но след обяда след появата на подходящия вятър всичко си дойде на място............
Ей го и резултатът.............

Амии...това е ............. !
На всички ви- Наслука!

П.П.
Ако"слушката" след някой ден може и клипче да ви покажа, в което ще видите как се "боря" с "гиганските" пъстърви, за да отпаднат всякакви съмнения за намесата на фотошопа!!!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
В случая това са спаначени плочки за лазаня,но да,това е марката!Павел Иванов написа:...с макароните в картонена опаковка...
Все остало е компромис.
- Павел Иванов

Онези са от типа "домашно приготвени" , макар това да се води само комуфлаж някакъв и лично на мен ми харесват повече . Кофти , че нямам ни един останал пакет да ги снимам . Да не споменавам , че Барилата може да си я вземе и тук от почти всеки супер

пп - Ангеле , Андре нещо позаслабнал ми се струва

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Павел Иванов
Павел Иванов
Днеска ми беше ден за разходка.
Ставам аз и жената вика,айде да ходиме некъде на екопътека,викам идеално тамън да си пробвам въдицата и макарата.
Викам качвайте се в колата и газ по магистралата.
Първо бех закъснел много и стигнах те тука.
Дъщерята е ходила ама жена ми не,та си купихме билети и зачакахме да се съберът още участници.
За 15 минути дойдоха 15 коли и влезнахме в пещерата-Съева Дупка-на 3 милиона години,зимата живеят прилепи и тогава е забранено снимането-днес даваха.
С нас върви човек от обекта и разказва кое какво що.
1 см сталактит се образува за 150 години.
пещерата е 250 метра дълбока и доста хладна,за яке е.
После стана обяд и спряхме 10 км по надолу на Панега.
Метнах няколко пъти в началото,но беше проверена и не кълвеше,имаше доста следи в калта покрай реката,
а и стадо патици крякаше.
Мойте търсеха неква екопътека на таблета,и викат карай надолу,
та прибрах такъма и отпрашихме да гледаме,като обещаха на връщане да спрем пак да хвана ако мога риба и да я пусна.
Погледа ни се спря на едно Маково поле покрай пътя,та им направих и фотосесия сред маковете много имаше.
После пък се озовахме те тук на друга пещера Проходна,и Божиите очи и там много народ,
и преди нея събор с тенти барбекюта и изложение на кучета.
Хапнах от барбекюто и влезнахме и в пещерата-там пък се готвеха за снимки и клип,на Наша Рок група,с дрон и 3 профи фотографа.
И тук много яко,имаше и алпинисти тренираха спускане от скалите с въжета.
На връщане гледам изкараха и Черешовото топче,та го щракнах и него.
Ставам аз и жената вика,айде да ходиме некъде на екопътека,викам идеално тамън да си пробвам въдицата и макарата.
Викам качвайте се в колата и газ по магистралата.
Първо бех закъснел много и стигнах те тука.
Дъщерята е ходила ама жена ми не,та си купихме билети и зачакахме да се съберът още участници.
За 15 минути дойдоха 15 коли и влезнахме в пещерата-Съева Дупка-на 3 милиона години,зимата живеят прилепи и тогава е забранено снимането-днес даваха.
С нас върви човек от обекта и разказва кое какво що.
1 см сталактит се образува за 150 години.
пещерата е 250 метра дълбока и доста хладна,за яке е.
После стана обяд и спряхме 10 км по надолу на Панега.
Метнах няколко пъти в началото,но беше проверена и не кълвеше,имаше доста следи в калта покрай реката,
а и стадо патици крякаше.
Мойте търсеха неква екопътека на таблета,и викат карай надолу,
та прибрах такъма и отпрашихме да гледаме,като обещаха на връщане да спрем пак да хвана ако мога риба и да я пусна.
Погледа ни се спря на едно Маково поле покрай пътя,та им направих и фотосесия сред маковете много имаше.
После пък се озовахме те тук на друга пещера Проходна,и Божиите очи и там много народ,
и преди нея събор с тенти барбекюта и изложение на кучета.
Хапнах от барбекюто и влезнахме и в пещерата-там пък се готвеха за снимки и клип,на Наша Рок група,с дрон и 3 профи фотографа.
И тук много яко,имаше и алпинисти тренираха спускане от скалите с въжета.
На връщане гледам изкараха и Черешовото топче,та го щракнах и него.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.