Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от bantumi »

Тази година Лиси Връх го пускат на 31.03,таксата пак е 15 лева.Ако искате да видите риба,отидете на откриването или на 1,2,3ти Април.Панаира ще е голям,но ако закъснеете с няколко дни,няма да е останало нищо.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

bantumi написа:Тази година Лиси Връх го пускат на 31.03,таксата пак е 15 лева.Ако искате да видите риба,отидете на откриването или на 1,2,3ти Април.Панаира ще е голям,но ако закъснеете с няколко дни,няма да е останало нищо.
Благодаря за информацията колега ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

А ще пуснат ли риба, защото знам че са вадили и я продават на един магазин, а там я пържат и продават, но дали още вадят не знам.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

здравейте колеги а някой чувъл ли е нещо за големия на блъсково дали ще го пускат тази година и черковна също
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Вчера направихме проверка на Засмяновския - целия е скован в лед.Обиколихме към стената - преливника не е ремонтиран както обещаха миналата година . Дълбочината значи си остава около метър. Брега е поизчистен - изсечени са доста храсти и дървета.За риболов - най - рано след 2седмици е мойто скромно мнение :D
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Колеги някой ще каже ли нещо за Одринци ;)
Аватар
Milen Penev
новобранец
новобранец

Мнение от Milen Penev »

Одринци все още е скован от доста дебел лед
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Milen Penev написа:Одринци все още е скован от доста дебел лед
Те повечето са сковани още, имам предвид заслужава ли си да се ходи. ;)
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

bad_santa написа:А ще пуснат ли риба, защото знам че са вадили и я продават на един магазин, а там я пържат и продават, но дали още вадят не знам.
Магазина е на мой приятел.Друг мой познат,близък с арендатора каза,че язовирът ще бъде зарибен след няколко дни,но не знам вече на кого да вярвам.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

bantumi написа:
bad_santa написа:А ще пуснат ли риба, защото знам че са вадили и я продават на един магазин, а там я пържат и продават, но дали още вадят не знам.
Магазина е на мой приятел.Друг мой познат,близък с арендатора каза,че язовирът ще бъде зарибен след няколко дни,но не знам вече на кого да вярвам.
Най-добре ще се разбере като го пуснат и отидеш да пробваш ;)
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Вчера на провадийска река капо.Нивото е сравнително добро,ама нема никви риби.Не знам къде ще се ходи другата седмица.Видях че има канали до помпената станция,някой ако знещае нещо за тях може да снесе.
KoFFeR
новобранец
новобранец

Мнение от KoFFeR »

Здравейте колеги! Днеска минах през един рибарски магазин и собственика на магазина ми казва , че на Николаевка излизала е щука. Вярна ли е тази информация ?
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

KoFFeR написа:Здравейте колеги! Днеска минах през един рибарски магазин и собственика на магазина ми казва , че на Николаевка излизала е щука. Вярна ли е тази информация ?
В събота го дават хубаво времето, мисля да отскочим до Николаевка да видим как са работите, дали е замръзнал още, ако не е ,дали има движение на рибата и т.н ще пиша после
mizov
новобранец
новобранец

Мнение от mizov »

София, 14 март 2012 г. - Със заповед на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов се налага забрана за улов на щука и бяла риба във вътрешни водни обекти и река Дунав през периода на тяхното размножаване, считано от 15 март до 30 април 2012 г.

За първи път периода на забраната е изтеглен малко по-напред във времето по настояване на неправителствени организации, ловно-рибарски сдружения и любители риболовци. Това се налага от необходимостта от опазване на тези видове риби, заради по-ранния им размножителен период.

При случаен улов на екземпляри от видовете /щука и бяла риба/, те следва да се връщат незабавно в съответния воден обект от който са уловени.

Заповедта е публикувана на интернет страницата на ИАРА www.iara.government.bg в раздел “Уведомления”.
kyko81
новобранец
новобранец

Мнение от kyko81 »

KoFFeR написа:Здравейте колеги! Днеска минах през един рибарски магазин и собственика на магазина ми казва , че на Николаевка излизала е щука. Вярна ли е тази информация ?

какви са условията на Николаевка тая година и остнали нешо да клати плувката
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”