Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Тази година Лиси Връх го пускат на 31.03,таксата пак е 15 лева.Ако искате да видите риба,отидете на откриването или на 1,2,3ти Април.Панаира ще е голям,но ако закъснеете с няколко дни,няма да е останало нищо.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията колегаbantumi написа:Тази година Лиси Връх го пускат на 31.03,таксата пак е 15 лева.Ако искате да видите риба,отидете на откриването или на 1,2,3ти Април.Панаира ще е голям,но ако закъснеете с няколко дни,няма да е останало нищо.

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
- bad_santa
- научил се да хвърля
А ще пуснат ли риба, защото знам че са вадили и я продават на един магазин, а там я пържат и продават, но дали още вадят не знам.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
здравейте колеги а някой чувъл ли е нещо за големия на блъсково дали ще го пускат тази година и черковна също
- ribarshe
- ще става разбирач
Вчера направихме проверка на Засмяновския - целия е скован в лед.Обиколихме към стената - преливника не е ремонтиран както обещаха миналата година . Дълбочината значи си остава около метър. Брега е поизчистен - изсечени са доста храсти и дървета.За риболов - най - рано след 2седмици е мойто скромно мнение 

- bad_santa
- научил се да хвърля
Колеги някой ще каже ли нещо за Одринци 

- Milen Penev
- новобранец
Одринци все още е скован от доста дебел лед
- bad_santa
- научил се да хвърля
Те повечето са сковани още, имам предвид заслужава ли си да се ходи.Milen Penev написа:Одринци все още е скован от доста дебел лед

Магазина е на мой приятел.Друг мой познат,близък с арендатора каза,че язовирът ще бъде зарибен след няколко дни,но не знам вече на кого да вярвам.bad_santa написа:А ще пуснат ли риба, защото знам че са вадили и я продават на един магазин, а там я пържат и продават, но дали още вадят не знам.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- bad_santa
- научил се да хвърля
Най-добре ще се разбере като го пуснат и отидеш да пробвашbantumi написа:Магазина е на мой приятел.Друг мой познат,близък с арендатора каза,че язовирът ще бъде зарибен след няколко дни,но не знам вече на кого да вярвам.bad_santa написа:А ще пуснат ли риба, защото знам че са вадили и я продават на един магазин, а там я пържат и продават, но дали още вадят не знам.

Вчера на провадийска река капо.Нивото е сравнително добро,ама нема никви риби.Не знам къде ще се ходи другата седмица.Видях че има канали до помпената станция,някой ако знещае нещо за тях може да снесе.
Здравейте колеги! Днеска минах през един рибарски магазин и собственика на магазина ми казва , че на Николаевка излизала е щука. Вярна ли е тази информация ?
-
- новобранец
В събота го дават хубаво времето, мисля да отскочим до Николаевка да видим как са работите, дали е замръзнал още, ако не е ,дали има движение на рибата и т.н ще пиша послеKoFFeR написа:Здравейте колеги! Днеска минах през един рибарски магазин и собственика на магазина ми казва , че на Николаевка излизала е щука. Вярна ли е тази информация ?
София, 14 март 2012 г. - Със заповед на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов се налага забрана за улов на щука и бяла риба във вътрешни водни обекти и река Дунав през периода на тяхното размножаване, считано от 15 март до 30 април 2012 г.
За първи път периода на забраната е изтеглен малко по-напред във времето по настояване на неправителствени организации, ловно-рибарски сдружения и любители риболовци. Това се налага от необходимостта от опазване на тези видове риби, заради по-ранния им размножителен период.
При случаен улов на екземпляри от видовете /щука и бяла риба/, те следва да се връщат незабавно в съответния воден обект от който са уловени.
Заповедта е публикувана на интернет страницата на ИАРА www.iara.government.bg в раздел “Уведомления”.
За първи път периода на забраната е изтеглен малко по-напред във времето по настояване на неправителствени организации, ловно-рибарски сдружения и любители риболовци. Това се налага от необходимостта от опазване на тези видове риби, заради по-ранния им размножителен период.
При случаен улов на екземпляри от видовете /щука и бяла риба/, те следва да се връщат незабавно в съответния воден обект от който са уловени.
Заповедта е публикувана на интернет страницата на ИАРА www.iara.government.bg в раздел “Уведомления”.
KoFFeR написа:Здравейте колеги! Днеска минах през един рибарски магазин и собственика на магазина ми казва , че на Николаевка излизала е щука. Вярна ли е тази информация ?
какви са условията на Николаевка тая година и остнали нешо да клати плувката