Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте колеги някой има ли инфо да ме посаветвате къде мога да ида съботата за рибка да си направя кефа, Искам да хвана каракудки квото има малчоци ако трябва но поне да си начеша крастата Регион София.
аз мисля да скоча в събота до Михайлово, да видя как е положението.
-
- научил се да хвърля
колеги дайте някакво инфо на челопечене дали има някакъв риболов изобщо там.

Днес на Панчарево поради дъжда се намери местенце.Уклей всякакъв размер. Добрата новина, е че тръгва червеноперката /бабушка?/. Между укклеите, без да я търся целенасочено се хванаха 15 парчета.Колегите и те хващаха.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На Блато тия дни дава доста дребен клен , с размер на едър уклей , на максимално дребни воблери . Колкото да си направи кефа човек с УЛ такъмче е добре .lud_s_motika написа:...а плувката и един път не помръдна...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Къде е "Блато".. извинявай, ама не знам и питам?
Колега ще споделиш ли каде точно ходиш ако не е тайна разбира сеПавел Иванов написа:На Блато тия дни дава доста дребен клен , с размер на едър уклей , на максимално дребни воблери . Колкото да си направи кефа човек с УЛ такъмче е добре .lud_s_motika написа:...а плувката и един път не помръдна...

"ай сиктир ве майна..."
Река Блато извира от многобройните карстови извори в околностите на селата Безден и Опицвет и тече от северозапад на югоизток, преминавайки през градовете Сливница, Костинброд и Нови Искър. Реката отводнява карстовия масив на Понор планина. Големият воден дебит на изворите и горните ѝ притоци Белица, Сливнишка река, Крива река, Уршак, формират най-голямото речно течение в западната част на Софийското поле. Реката влива водите си в река Искър под Кумарица.exm написа:Къде е "Блато".. извинявай, ама не знам и питам?

"ай сиктир ве майна..."
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
От трафопоста над моста в Петръч до преди Костинброд , вливането на Сливнишка .vladi_829 написа:...Колега ще споделиш ли каде точно ходиш ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Благодаря колега надявам се тия дни да мина.Павел Иванов написа:От трафопоста над моста в Петръч до преди Костинброд , вливането на Сливнишка .vladi_829 написа:...Колега ще споделиш ли каде точно ходиш ...

"ай сиктир ве майна..."
-
- новобранец
Утре живот и здраве ще ходя на огняново да видим какви ще ги направя не съм специалист в риболова може и да се върна капо, но ще ви пиша какво е дереджето там. Дано да хванем някоя риба.
- MITKO70
- кандидат преподавател
За утре имайте в предвид и метео прогнозата
да няма после греда
А за "кленовете" на р.Блато ,добре че Павката сподели ,защото в нашия квартал/моя и неговия/се носеха разни слухове ,легенди за кленове 

Всичко може,но не всеки го можe.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Похвала за труда,така трябва да е в един форумvladi_829 написа:Река Блато извира от многобройните карстови извори в околностите на селата Безден и Опицвет и тече от северозапад на югоизток, преминавайки през градовете Сливница, Костинброд и Нови Искър. Реката отводнява карстовия масив на Понор планина. Големият воден дебит на изворите и горните ѝ притоци Белица, Сливнишка река, Крива река, Уршак, формират най-голямото речно течение в западната част на Софийското поле. Реката влива водите си в река Искър под Кумарица.exm написа:Къде е "Блато".. извинявай, ама не знам и питам?

http://bg.wikipedia.org/wiki/Блато_(река_в_България)
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Здравейте сега се връщам от язовир Огняново. Бяхме в устието за 3 часа хванахме към 10 15 уклея после яко дъжд и жените се размрънкаха та се прибрахме иначе има малки рибета. За малко бяхме хванахме нещо не се прибрахме валат доволен съм. Видяхме едно язовирче за спортен риболов до с. Доганово мисля. 8 лв на пръчка хващаш си шаранче до 2 или 3 кила колкото да си избиеш парите за пръчката. Има всякаква риба. То са 3, 4 гьола в единия само пастърва в деугия смесено другия само трофейчета е не трофейчета ами такива от 3 до незнам си колко кила. Иначе много кофти времето днес ту дъжд ту вятър яко, облачно абе пак излезна някво рибе.