Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
През почивните дни за по няколко часа, предимно преди обед:
- Прикачени файлове
-
- 20150802095709.jpg (3.97 MiB) Преглеждано 6394 пъти
-
- 20150802080213.jpg (2.51 MiB) Преглеждано 6394 пъти
-
- научил се да хвърля
Някой да има прясна информация за 40-те извора?Водата как е като количество и ниво,места за риболов,активност на рибите и т.н.Ще съм благодарен на всякаква актуална информация.
- Don4o_62
- учете се от него
на перо дребни каракудки и червеноперка,на дъно...от многото въдици дето хвърлят,от 6 нагоре до 10 бр. на човек,рибата се е ошашавала как да минава през мрежата от корди
и хич не и е до ядене
изобщо не си губи акъла с тоя обран бостан колега 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Б.х Мааму на втора страница сме отишли.
Тва Асеновградчани да не се отказаха от риболова????
То и аз хода за риба ама от 6 месеца не съм стъпил на наш водоем за да се похвала с нещо.
То и аз хода за риба ама от 6 месеца не съм стъпил на наш водоем за да се похвала с нещо.
- pacho109
- сериозен играч
И къде ходиш,ако не е тайнаchestarfield написа:Б.х Мааму на втора страница сме отишли.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Пясъчник яз.Копринка яз.Цанков Камък
Но вече зазимих дъния такъм и почвам Маришкия-каналния риболов.
Но вече зазимих дъния такъм и почвам Маришкия-каналния риболов.
- Don4o_62
- учете се от него
аз пък почвам бурканите със зимнинаchestarfield написа: Но вече зазимих дъния такъм

иначе карам от 2 дена на прясна мряна от Чая,излизат колкото лимонадени шишета,едни тлъсти и жълти,одеве тъкмо ги почнах и мина бат Бойко,градския де,не премиера

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Здравейте, нов съм. Не в риболова разбира се. Регистрирах се защото ми е много трудно да намеря някакво инфо за водоемите наоколо. Преди два три дни бях на язовира в Долни Воден. 5-6 кефала и 2 костура в тоя ранг.
Утре, неделя, гласувам и паля колата. Въпросът е къде? Не знаете ли някъв язовир наоколо с хищна риба. Без значение дали се плаща или не. Важното е риба да има. Търся предимно костури, че ми се е прияло пържени филенца. Кажете ако се сещате къде мога да пробвам.
Утре, неделя, гласувам и паля колата. Въпросът е къде? Не знаете ли някъв язовир наоколо с хищна риба. Без значение дали се плаща или не. Важното е риба да има. Търся предимно костури, че ми се е прияло пържени филенца. Кажете ако се сещате къде мога да пробвам.
- Zako
- ще става разбирач
Леново или Пясъчник 

Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Охо колега, нощна смяна ли? Такова е... утре от работа за риба. Леново го затвориха преди 2 седмици. На пясъка изгубих последния уикенд. Пълен валат. Никой не хващаше наоколо... нещо тука по бшизичко ще пробвам.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днеска реших да се поразходя из нашия вилает.
пообиколих Мечка Сушица 40-извора Леново.
Мечка -никакъв признак на живот язовира е паднал доста, на устието не можи да се иде или ако можи си е офроуд отвсякаде и от двете страни.
Мрежа кажи речи е обгърнала целия язовир.? полковника си е полковник.
Сушица - първия залив е сух с по един метър тръни, с кола не дават да се влиза на вътре около язовира така че 200-300-400м трябва да носиш всичко на гръб. За това и изобщо не съм си помислил да риболовствам.
Леново - май до дупка са го свалили изобщо не се виждаше вода от пътя за това и не отидох до там, имам инфо че са го забранили.
40-извора- устието му е на Мулдавската поляна ударно го свалят ,имаше рибари на бялата пръст само, но нищо не видях да вадът, за перо от към стената само става.
Река Чая- под Асеновград никакъв живот от към риба, до преди седмица си правих 10-20 кефала сега няма и пипане.
С две думи спре ли риболова на Пясака зазимявайте такъма Асеновград-регион ударно оберзрибен отвсякаде.
Риболов само по Марица и 100километра по далече от нас.

пообиколих Мечка Сушица 40-извора Леново.
Мечка -никакъв признак на живот язовира е паднал доста, на устието не можи да се иде или ако можи си е офроуд отвсякаде и от двете страни.
Мрежа кажи речи е обгърнала целия язовир.? полковника си е полковник.
Сушица - първия залив е сух с по един метър тръни, с кола не дават да се влиза на вътре около язовира така че 200-300-400м трябва да носиш всичко на гръб. За това и изобщо не съм си помислил да риболовствам.
Леново - май до дупка са го свалили изобщо не се виждаше вода от пътя за това и не отидох до там, имам инфо че са го забранили.
40-извора- устието му е на Мулдавската поляна ударно го свалят ,имаше рибари на бялата пръст само, но нищо не видях да вадът, за перо от към стената само става.
Река Чая- под Асеновград никакъв живот от към риба, до преди седмица си правих 10-20 кефала сега няма и пипане.
С две думи спре ли риболова на Пясака зазимявайте такъма Асеновград-регион ударно оберзрибен отвсякаде.
Риболов само по Марица и 100километра по далече от нас.

- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
някой скоро да е бил на 40-то?
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Язовира взе да се пълни по малко, на устието излиза дребна червеноперка чат пат и чаушан се завърта и по някоя друга каракуда се обажда.
Става за запълване на времето.
Става за запълване на времето.
Колеги, някаква актуална информация за Леново, моля.
-
- новобранец
Последно един приятел ми каза ,че миналата година са го източили и от тази година вече нямало да може да се практикува спортен риболов ,както преди