Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Презентация на съфорумниците
Здравейте и от мен.
Казвам се Павевел Луканов,28год.от Ловеч.Семеен,със син на 4 год,който иска собствена въдица вече
Работя в министерството на отбраната,и малкото свободно врме го прекарвам с въдица в ръка 
Казвам се Павевел Луканов,28год.от Ловеч.Семеен,със син на 4 год,който иска собствена въдица вече

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Здравейте,
И аз да се представя-Георги Русев,57 год.,роден и живял в гр.Силистра до 1970 год.
Двама сина -33г. и 31г.Женен.Хобито е ясно-всички видове риболов,но 1-spinning;2 - fly;и останалите/зависи от компанията/.
И аз да се представя-Георги Русев,57 год.,роден и живял в гр.Силистра до 1970 год.
Двама сина -33г. и 31г.Женен.Хобито е ясно-всички видове риболов,но 1-spinning;2 - fly;и останалите/зависи от компанията/.
Валентин Иванов, живея и работя в гр.Карлово, на 42 г. Военнослужещ, от есента-пенсионер, пък после-ще видим... Обичам и лова, и риболова, но риболова-повече! Почти всяка събота и неделя съм "навън". Напълно споделям мнението на голямата част на колегите във форума, че за да има на какво да се надяваме и радваме когато посещаваме нашите водоеми, основен принцип в практиката ни трябва да бъде "хвани и пусни". Както "виждам" никой от нас не е примрял дотолкова от глад, че да се надява да се прехранва само от уловената риба. Колкото един водоем е по-"стар", толкова по-"възрастни" и трофейни екземпляри би трябвало да го обитават. Би трябвало... Ако се придържаме към споменатия по-горе принцип. Това зависи от самите нас! А към бракониерите, към тази измет-накаква милост и жал.
-
- разбира нещата
Тодор - 15 години за риба баща ми ме води от 3-4 годишен.Преди 2 години се запалих по-сериозно и започнах да ходя почти всяка събота и неделя,а лятото през ден.Зимата уча,а лятото работя като барман в едно заведение.Обичам риболова,моторите и лова въпреки,че на лов рядко ходя.Главно практикувам риболов на плувка,понеже нямам възможност да ходя извън София,а в София са малко язовирите на които може да се хване нещо по-сериозно на дъно.Живея в квартал Бенковски от 1 годинка,а преди това съм живял в апартамент в красна поляна.Нямам братя и сестри.Общо взето е това...
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, казвам се Георги Георгиев от гр.Пловдив.Работя във фирма за производство на автомобилни части.На 25 години съм и от 20 години ходия за риба,друго не ме влече
вечерно време се занимавам с музика(DJ)в дискотеките.Не съм семеен от много риболов няма време за......

Дидо Стоев от Асеновград на 55 с 8год. внучка.Работя като техник на шевни машини вьв ф-ма Брилянт П.в цех Асеновград.
- Hardi
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги.Казвам се Ивайло Минов,бях доста време зад граница но от няколко месеца съм вече на родна земя.Харесвам риболова на плувка и дъно,музика и бързи автомобили.Управител съм на фирма за изкопни рабори,т.с ако на някой колега му трябват багери да звънка.Надявам се да науча нови неща за риболова от съфорумниците.
здравейте, аз съм георги старчев от варна, болен от рибарлък. по професия съм художник,но каквото дойде-скулптора,макети,стенописи,дърворезба,нестандартни щуротии,но на чалга не се връзвам.моята религия са изккуството,рибарлъка и рокендрол,все пак съм минал средна възраст,шоу и майтап са добър начин да се мине през живота,накука на вси колеги. 

-
- вече хвърля и на тежко
Казвам се Даниел Михалев - град Бургас.Още съм ученик.Много харесвам риболова.Надявам се тази година да ми върви и в учението и в хобито поздрави на всички колеги!

Последно промяна от dandi на Нед Мар 15, 2009 11:11 am, променено общо 1 път.
Здравейте,казвам се Александър Георгиев Георгиев от София.На 50г.На 10.03.2009 г.се навърши 1 година от Загубата ми завинаги на Моят Син ИВАН.Имам и дъщеря.Дядо съм на три внучки и един внук.Работя в Семейната ни Фирма,за Продажби и Сервиз на Касови Апарати с ФУ.Фискални Принтери и РС устройства.Риболова ми единственото хоби.Предимно на Тежко, а от скоро и Спининг.Ще се радвам,ако мого да бъда полезен на Вас Колегите.

-
- научил се да хвърля
Владимир Добрев от град Кричим, студент съм професия Счетоводител, занимавам се със строителство поставяне на теракот,гранитогрес,фаянс и др.
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
с оглед на някои промени в дейността ще се повторя:
Стоян Бояджиев, на 25 години от Троянско. От 6 години живея и работя в София, като настоящата ми работа е в застрахователен брокер на длъжност "спецалист застрахователна дейност". Ако мога да помогна на съфорумците с ограничено време (или такива които просто не искат да се занимават) да си направят някаква застраховка - тел.: 0897960064 или s_boyadjiev@abv.bg. или ЛС във форума
Стоян Бояджиев, на 25 години от Троянско. От 6 години живея и работя в София, като настоящата ми работа е в застрахователен брокер на длъжност "спецалист застрахователна дейност". Ако мога да помогна на съфорумците с ограничено време (или такива които просто не искат да се занимават) да си направят някаква застраховка - тел.: 0897960064 или s_boyadjiev@abv.bg. или ЛС във форума
здравйте казвам се Васил Димитров и съм от гр.Кричим-работя във фирма Наги-производство на хладилни витрини 

Аз съм Сашо от Софето бивш склададжия бивш дограмаджия бивш шофер и понастоящем и по неволя строител.А колко работи мога още
за съфорумци вътрешни ремонти с отстъпка.

-
- научил се да хвърля
Чак сега видях тази тема.... Казвам се Иван Събев. Лекар, специалист вътрешни болести, в момента съм управител на медицинската служба на Аерогара-Бургас. Риболова ми е хоби, медицината-призвание.
Иван Събев