Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

4 X 4
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: 4 X 4
в събота пробвах при включване от малка пряка на (почти) изчистен булевард като дадох малко повече газ и задницата сама се изправи по булевардаhristotihov написа: По-добър дрифт в този сняг не става, просто не завива, това е минималния радиус на завой с почти пълна газ. На мокър сняг или на кал ще е друго.

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колата се караз извън градско със 120-140 км в час и дава разход 9/10.Тедо написа:това разхода на дълъг път с 80-90км/ч ли еГеорги Кръстев написа:...
При поставяне на газов инжекцион харчи 9-10 гас на 100.
...![]()
Щото аз съм чувал цифри от порядъка на 13-15/100 градско и 11-12 извънградско нормално каране (не с 80...)...
При градско каране, като се има в предвид че колата се подгрява до нормални обороти преди всяко тръгване, без значение от сезона дава разход 10 / 11 .
Айтос Варна през Провадия заради леда и това че колата е била на 2- и 3 скорост през прохода е дал разход 11 на 100.
2000кубика 116 коня, ръчка...

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ето един дрифт... какъвто не сте виждали (гледайте със звук)
http://youtu.be/a19O-jwgSIA
http://youtu.be/a19O-jwgSIA
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Така...яд ме е, че трябва да плащам 2 минетки и 2 ГО, 2 данъка и всичко по 2!
Най-хубаво щеше да е, ако всички тези неща са начислени към горивото - колкото повече караш, толкова повече вкарваш и в разни бюджети.
Но поради лакомията българска, както и заради кризата, няк'во вече ми тежат разходите по 2, затова обмислям идеята да развържа джипа и колата, и да взема нещо, което да ги замества и двете....да мога да спя спокойно в бъдещата кола, да имам проходимост, сигурност на пътя, както и да не харчи 20/100.
Единствените леки автомобили, за които се сетих, бяха Субару и Ауди...други марки има ли, които да ми дадат това, което търся?
От няколко години Субару имат и дизелаци, ама ако го взема, не знам дали ще ми даде сърце да го завра в шубраците.
Много е гадно две добри да има само в спортния бридж и в блатото!
Най-хубаво щеше да е, ако всички тези неща са начислени към горивото - колкото повече караш, толкова повече вкарваш и в разни бюджети.
Но поради лакомията българска, както и заради кризата, няк'во вече ми тежат разходите по 2, затова обмислям идеята да развържа джипа и колата, и да взема нещо, което да ги замества и двете....да мога да спя спокойно в бъдещата кола, да имам проходимост, сигурност на пътя, както и да не харчи 20/100.
Единствените леки автомобили, за които се сетих, бяха Субару и Ауди...други марки има ли, които да ми дадат това, което търся?

От няколко години Субару имат и дизелаци, ама ако го взема, не знам дали ще ми даде сърце да го завра в шубраците.

Много е гадно две добри да има само в спортния бридж и в блатото!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И Субару и Ауди са прекрасни коли, но си искат своето. Примерно подръжката и на двете ще е колкото или повече от на джипа ти.
Едно от най-удачните решения за мен към момента са Шкодите, не за друго ами за 10 бона вземаш 3-4 годишна кола, дизел, 4х4, с много читави характеристики, кеф ти драки, кеф ти удари в камъни и дървета, чаркалаци по моргите за тях колкото искаш. Ако се скапе дюза или нещо по двигателя слагаш и направо друг от е-бей за смешни пари
http://www.ebay.co.uk/itm/04-skoda-octa ... 27c05701f4
Всичко друго е заменяемо със Сеат.
Едно от най-удачните решения за мен към момента са Шкодите, не за друго ами за 10 бона вземаш 3-4 годишна кола, дизел, 4х4, с много читави характеристики, кеф ти драки, кеф ти удари в камъни и дървета, чаркалаци по моргите за тях колкото искаш. Ако се скапе дюза или нещо по двигателя слагаш и направо друг от е-бей за смешни пари
Пъ смени джипката с по-гоуема , кво го мислиш толкова, подръжката няма да ти е по-скъпа от на Ауди в никакъв случай, пъ и разлика в разхода кой знае каква няма да ти дойде...аз некак си не съ виждам как слизам от ЖИП-а и се качвам на Ауди, колкото и да ги уважавам тези коли,виж за некое по-новинко Форестърче бих се замислил, много мъ радва тази машина, ама по-натам шъ го мисля...GODzillata написа:НапраО си е дилема да го еба....сега слезнах от джипката...е, няма друго такова усещене за височина, мощ и проходимост...
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- krokibg
- учете се от него
А бе,ако кажете някъде да раздават пари,и аз ще си сменя джипката.Сега спалнята ми е четири квадрата отзад,защо да не се разширя и да имам 6 квадрата
Може и компания да си водя

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Пъ сега кво ти пречи да си водиш неколко момета за компания, място бол, ама с тея 6 квадрата като ти се изпокрият по кюшетата не мож ги фана бре Любе!!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:А бе,ако кажете някъде да раздават пари,и аз ще си сменя джипката.Сега спалнята ми е четири квадрата отзад,защо да не се разширя и да имам 6 квадрата![]()
![]()
Може и компания да си водя
![]()
![]()

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- krokibg
- учете се от него
Оооо,като немска овчарка съм,нема криене
Вчера гледах в Италия едно Самурайче за 100 Евро.Утре ако не забравя ще се обадя да го платят и да видим кои ще го докара,да има на язовира с какво да обикалят.Имам голям приятел там и макар да е безпаричие,ще го накарам да го вземе,не е за изпускане че тия ми строшиха градската кола.Съвета мие да се ровите и търсите по частни обяви на вън,има толкова готини оферти понякога че не е истина

Вчера гледах в Италия едно Самурайче за 100 Евро.Утре ако не забравя ще се обадя да го платят и да видим кои ще го докара,да има на язовира с какво да обикалят.Имам голям приятел там и макар да е безпаричие,ще го накарам да го вземе,не е за изпускане че тия ми строшиха градската кола.Съвета мие да се ровите и търсите по частни обяви на вън,има толкова готини оферти понякога че не е истина

- GODzillata
Ivak написа:И Субару и Ауди са прекрасни коли, но си искат своето. Примерно подръжката и на двете ще е колкото или повече от на джипа ти.
Мда....може би нещо от сорта на Skoda Octavia Scout 4Х4 2.0TDI...

Някой няк'ви отзиви?
...само дето клиърънса баш не ме радва...

- krokibg
- учете се от него
Кире,казват че не са лоши бе.Все едно Ауди или Фолксваген си взел
само че синхро,те не са 4х4

- MITKO70
- кандидат преподавател
Кире ,не са лоши Шкодите ,но за града,като те знам къде се завираш с джипа
И аз бях на голям кръстопът между Субару Форестър и ЛР Дискавъри преди година,но не съжелявам.Единствено ме възпря тогава по скъпите части,поддръжка на Субару,но ако взема кола 4х4 ,ще е Форестър.Тяхната концепция 4х4 със среден диф ,бавни е много истинска,не случайно не се дават на доста джипки,няма нищо общо с това синхро

И аз бях на голям кръстопът между Субару Форестър и ЛР Дискавъри преди година,но не съжелявам.Единствено ме възпря тогава по скъпите части,поддръжка на Субару,но ако взема кола 4х4 ,ще е Форестър.Тяхната концепция 4х4 със среден диф ,бавни е много истинска,не случайно не се дават на доста джипки,няма нищо общо с това синхро

Всичко може,но не всеки го можe.

- GODzillata
Дилема отвсякъде...
Офффф......а колко им е лесно на милионерите....по една кола за всеки ден от седмица + няколко други возила за различни терени и сезони.

Офффф......а колко им е лесно на милионерите....по една кола за всеки ден от седмица + няколко други возила за различни терени и сезони.