Как да направим добър харпун в домашни условия

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Как да направим добър харпун в домашни условия

Мнение от australia »

Благодаря ти за схемата ето това си заслужава да се пробва :idea: :smt023 :smt023 :smt023
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Благодаря за отговора Спиър,значи продължавам да пиля моя спусък,нямам толкова средства,колкото и да ми се иска купешки,който си няма дори и ъглошлайфче като мен ще пили докат му омекнат пръстите,то менгеме поне да имах в хола ама нейсе...Ще стане мамка му и харпун,ще стане...ама не е за показване още...А това значи ли ли че ще правиш нов дървен твой харпун, или ще сменящ Акулския спусък на твоя настоящ с новичкия дет му скъса найлона.Ако е нетактичен въпроса,пропусни отговора и ми тегли една за любопитството.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

На Юли не е Акулски.А и той не прави харпуни той си ги купува за сега :D
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Лъчо ти е отговорил точно :lol:
Понеже, за разлика от повечето тук в тази тема, съм с две леви ръце се налага да си купувам харпуните :lol:
Моя дървен харпун е по мой проект и е изработен от един от най-добрите турски майстори Озкан от Измит. Спусъкът е също негов. Само макарата е на Есперасуб пак турски производител. Сега ако си правя пак дървен харпун спусъка ще е Бентос или Митос а макарата Митос. Изработката този път ще е на българин, в последно време видях дървении направени от българи които по нищо не остъпват на имена като Абелан, Дапиран и т.н...
А този спусък от филмчето е по поръчка на приятел, дори са няколко.
seal
новобранец
новобранец

Мнение от seal »

spear написа:Лъчо ти е отговорил точно :lol:
Понеже, за разлика от повечето тук в тази тема, съм с две леви ръце се налага да си купувам харпуните :lol:
Моя дървен харпун е по мой проект и е изработен от един от най-добрите турски майстори Озкан от Измит. Спусъкът е също негов. Само макарата е на Есперасуб пак турски производител. Сега ако си правя пак дървен харпун спусъка ще е Бентос или Митос а макарата Митос. Изработката този път ще е на българин, в последно време видях дървении направени от българи които по нищо не остъпват на имена като Абелан, Дапиран и т.н...
А този спусък от филмчето е по поръчка на приятел, дори са няколко.
Eee,Юли ,бъди патриот до край и заложи на български спусък,няма да съжаляваш :wink:
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Една дъска и една тесла стоят неми в ъгъла...Що си мислех ,че си с акулски харпун незнам. А можеш ли да покажеш снимка в профил на твоето оръжие Spear,да му се порадваме,да видим друг дизайн... :D
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
Аватар
alex_vp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от alex_vp »

Надявам се, че Юли няма да се сърди, че пускам аз снимките http://www.medfish.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=3054 Много е хубава пушката :)
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Благодаря Алекс, това е представянето на Озкан в медфиш! И в спиърфиш има тема от преди 2 години: http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... .php?26124

Изображение

Изображение

Изображение
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

:smt022 :smt022 :smt022 Благодаря.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

seal написа: Eee,Юли ,бъди патриот до край и заложи на български спусък,няма да съжаляваш :wink:
Коце сега ти видях коментара. Ами сигурно така ще стане, като гледам как бързо се развиваш в посоката която много ми харесва :D
Не съм ти виждал още спусъка, но съм сигурен че ще е конкурентен на бентоса.
Сигурен съм че и Владо скоро ще пусне нов нископрофилен спусък, той вече има голям опит и най-важното възможност да го направи, в смисъл подходящи машини.
Ако и макара измайсторите, ще сте златни :D
Аватар
JIRO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от JIRO »

Юли макарата ще е факт до 2 седмици подобрено копие на хоризонталните ножи макари на "пикасо" колегата "матовсуб" ще я представи предполагам във форумите скоро!
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

А дано ,а дано :prayer: :smt023
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

spear написа: Сигурен съм че и Владо скоро ще пусне нов нископрофилен спусък, той вече има голям опит и най-важното възможност да го направи, в смисъл подходящи машини.
:D Юли, ще пусна, но няма да е нито скоро, нито нископрофилен. :wink:
От два-три месеца "копая" тук едни кривундели на 3D и почти съм на финала на половината от спусъка. Купих си специално допълнително RAM, че моята от 1GB беше за никъде и току ми избеляваше екранчето :( .
Мисля да те изненадам малко (специално тебе, щото си приятел) с нещо хептен ново, че иначе пишлеметата от Варна дръпнаха напред с материала и сега трябва да направя един бърз "скок във времето" за да се пооткъсна напред. :wink:
А иначе да те попитам, коментарий (единствено число) относно спусъка на Бентос, приема ли се ?
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

JIRO написа:Юли макарата ще е факт до 2 седмици подобрено копие на хоризонталните ножи макари на "пикасо" колегата "матовсуб" ще я представи предполагам във форумите скоро!
Знаех си аз, че нещо се готви :D . Ами айде по-бързо нямам търпение да я видя!!

gunman написа:
spear написа: Сигурен съм че и Владо скоро ще пусне нов нископрофилен спусък, той вече има голям опит и най-важното възможност да го направи, в смисъл подходящи машини.
:D Юли, ще пусна, но няма да е нито скоро, нито нископрофилен. :wink:
От два-три месеца "копая" тук едни кривундели на 3D и почти съм на финала на половината от спусъка. Купих си специално допълнително RAM, че моята от 1GB беше за никъде и току ми избеляваше екранчето :( .
Мисля да те изненадам малко (специално тебе, щото си приятел) с нещо хептен ново, че иначе пишлеметата от Варна дръпнаха напред с материала и сега трябва да направя един бърз "скок във времето" за да се пооткъсна напред. :wink:
А иначе да те попитам, коментарий (единствено число) относно спусъка на Бентос, приема ли се ?
Сигурно ще ме изненадаш, но най-хубавото е че заедно ще изненадаме гърците, италианците и т.н... :lol: По-добре бавно, но изкарай нещо което ще предизвика възхищение във всеки по средиземноморието. А и редно е ти да го изкараш първи, защото ти беше първия който направи дървен харпун в България както и спусък.
Въпроса ти за бентоса го разбирам дали цената се приема. Ако визираш българи знаеш че има българи които искат най-доброто, плавници, неопрен, ... и спусък. Но са малко. Обаче в чужбина са много и цената и на бентоса и на митоса ги устройва. Затова че давай смело, не жали средства след това ще се връщат многокрактно :D
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Така,така да видат те чуждестранците кво е туй нация техническа :lol: :lol: :lol: :smt023
Владо,дерзай батка та да има повод да се биеме смело в гърдите, и да не се срамуваме че сме българи :!: :!: :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”