Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от kanev000 »

колеги не виждам някой да е ходил надолу към устрем не дава ли там предполагам че няма да има толкова народ там
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

по принцип по това време миналата година имах добра слука там и нямаше толкова народ
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

kanev000 написа:колеги не виждам някой да е ходил надолу към устрем не дава ли там предполагам че няма да има толкова народ там
Кой ще тръгне в тая кал по онзи прекрасен път? Риба може да има, но освен с багер, там не отивам.
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

незнам за кой път говориш колега но аз знам едно дашно местенце до главния път няма кал няма нищо
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

много ме сърбят рацете мене но понеже сам млад баща и няма как да стане дано се отскубна поне за 2-3 часа че да си начеша крастата :D
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

YordanDanev написа:Колеги можели някакво инфо за Тунджа във района на Веселиново и Завой, може и за Мочурица около Чарда.
Благодаря ви колеги за ифото, ако се засечем по Грудовска или другаде ще ПОЧЕРПЯ.
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

YordanDanev написа:
Колеги можели някакво инфо за Тунджа във района на Веселиново и Завой, може и за Мочурица около Чарда.

Благодаря ви колеги за ифото, ако се засечем по Грудовска или другаде ще ПОЧЕРПЯ.
Не се коси колега, явно никой не ходи там, аз лично не съм ходил от лятото и нямам никаква идея какво е сега.Като бях на Коневец един циганин ми каза, че и на Завой давало алай и гърбавица, ама незнам колко е достоверно.Не смятам, че колегите крият нещо от теб, но според мен е рисковано да се дава непотвърдена информация и да биеш пътя до там за този дето духа.Както каза колегата по-горе сега всичкия народ ходи на Коневец, аз самия 2 пъти и смятам съм дал доста конкретна информация за там , за която мога да гарантирам.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

Sleeper написа:
trifondeli написа:но то не бяха караници, разправии, и тем подобни
Не ми се мисли какво ли ще стане, ако минат от ИАРА xD
btw, някой имаше ли със спининг, че нещо не ме радва риболова на мънисто.
Колега бях на Коневец в събота естествено със спининг,регистрирах един празен удар и това беше за около два часа въртене.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

nqkoi200 написа: Колега бях на Коневец в събота естествено със спининг,регистрирах един празен удар и това беше за около два часа въртене.
Мерси за инфото, днеска и аз въртях, но нямах и един удар. После се преместихме на моста и хванахме някоя друга бабушка. Сякаш всичката риба е там, другаде никой нищо не хващаше :)
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

колеги имам един вапрос може и да не е за тук но аз да питам абе знае ли някой каде в ямбол могат да се земат бели на грамаж а не на кутийки
jivko69_
новобранец
новобранец

Мнение от jivko69_ »

Здравей колега разтеглен бял може да се вземе от магазина на Видракс/Куката/и блока зад магазин видона на Гр.Игнатиев при Жоро.
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

мерси за инфото колега много ми помогна решил сам утре да направя един риболов на ханово да видим какво ще стане вземал съм жълъдов за стръв и бели за захранване ще ловя на изтичане дано има слука ще пиша за рзултата
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Колеги кажете какво става на Коневец , Елхово -беше спряла поради многото вода , дали започна да се обажда ? Весели празници!
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

за коневец незнам не сам ходил но колегите пишат че излизали добри риби но има много хора голям панаир аз мисля да се пробвам от хидрото на ханово малко по надалу че ще видим кво ше стане
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

kanev000 написа:незнам за кой път говориш колега но аз знам едно дашно местенце до главния път няма кал няма нищо
Явно питането ти е за Срем ,а не за Устрем , понеже Тунджа е доста далеч от главния път за Устрем. В неделя бях на Срем и там си "взех" доволно риба... едри кефали (над 500гр.) и морунажи , дори и два распера , но скобар така и не хванах ... явно е на горе по течението , към Елхово , Коневец.... :wink:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”