Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
За да не страда колегата,
Няма кой да ти улови рибите, освен тези с мрежите и ел.ток!!!
Гарантирам ти го!!!
За други "софиянци" не гарантирам нищо!
Аз съм от София, имам два няколкочасови излета на Сопот, две бели риби и малко дребосък....Бе кат ви знам какви сте навлеци вие СОФИЯНЦИТЕ никога няма да споделя с вас нищо.Човек хване 2 риби някъде и после от вас не може място да намери...
Няма кой да ти улови рибите, освен тези с мрежите и ел.ток!!!
Гарантирам ти го!!!
За други "софиянци" не гарантирам нищо!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Колега ,ти не си видял какво е шумотевица и безумно поведение с лодки,ела на яз.Искър
Аз точно от това останах очарован,че го няма това на Сопот.За 15 дни август и е 1 седмица края на септември нямаше такива работи.През август имаше лодки ,някой джет събота-неделя,но всичко нормално,карат навътре в язовира.Основно се разхождат двете хубави лодки от заведението при Г.Желязна,но нормално.За музика имаше 2-3 пъти ,но от вилите по силна,по брега всичко си беше ок.Може и да става лудница по празниците,знам колко имаше на последните /22.09 /,но и това е нормално,така е и по другите язовири.А за тона ,ти подходи така.Ние от тук,който се знаем ,обикновено се поздравяваме и пием по едно като се видим на язовира,така че няма проблем
Ти си предубеден към софиянци явно,но не слагай всички под един знаменател.И както ти казах ,цапат и много коли с други регистрации
И понеже темата е за "Какво кълве на язовира",не смятам повече да коментирам такива въпроси.

Ти си предубеден към софиянци явно,но не слагай всички под един знаменател.И както ти казах ,цапат и много коли с други регистрации

И понеже темата е за "Какво кълве на язовира",не смятам повече да коментирам такива въпроси.
Всичко може,но не всеки го можe.

Абе пичове,по-горе открих тема за Сопот и поустнах 1 въпросче та то е следното
От може би 10 години посещавам язовира ,кво хвана,кво нехвана тъй ... въпроса ми е има ли щука,защото в 1 форумче(може би и тук) видях,че има щука на язовира.А както казах от 10 години ходя и нито съм виждал,нито чувал,пък камо ли хващал такъв екземпляр
иначе нещо интересно излиза ли ?
От може би 10 години посещавам язовира ,кво хвана,кво нехвана тъй ... въпроса ми е има ли щука,защото в 1 форумче(може би и тук) видях,че има щука на язовира.А както казах от 10 години ходя и нито съм виждал,нито чувал,пък камо ли хващал такъв екземпляр

То за периода от 22-ри ние , бяхме най-шумни , пък и рибата изловихме , и лодка имахме , ма ни мързеше да сложим двигателя , и си седя подпрян 3 ден на едно дърво , иначе обезателно щяхме да минем през нечий щамандури
ма от толкоз бира това е резултата
.
аааааа и 5 кучета имаше в лагера
Това, на колегата изказванията са типично Българско мислене , другите са ни виновни за всичко пък СОФИЯНЦИТЕ са най-виновни.
Бе аджеба , след като сте си местни ходете през седмицата като няма други на язовира .
Radoy има щука , ма е като на яз Искър , много рядко се хваща , явно не се развива добре на тези водоеми , не знам защо

аааааа и 5 кучета имаше в лагера

Това, на колегата изказванията са типично Българско мислене , другите са ни виновни за всичко пък СОФИЯНЦИТЕ са най-виновни.
Бе аджеба , след като сте си местни ходете през седмицата като няма други на язовира .
Radoy има щука , ма е като на яз Искър , много рядко се хваща , явно не се развива добре на тези водоеми , не знам защо
Интересно за първи път чувам,че на Сопот има щука ... а да те питам ти виждал ли си,хващал ли си и какви парчета ... честно казано може да не се развива поради липсата на растителност,въпреки че по заливите си има и то в изобилие (откъм гората) - Малка Желязна и Лесидрен,но това ме учудва много за щуката,толстолоб вади ли се сега,не съм ходил от цифра време ?
- MITKO70
- кандидат преподавател
А ,интересен е въпроса за щуката.И аз чух на язовира за нея,но противоречиви мнения-едни казват да,други не.Привечер като гонеше костура ,имаше и риби отговарящи точно на нейното поведение,начин на гонене,но се съм видял хваната.Според мен ,ако я има то ще е по активна към устието,там има условия за нея.А толстолоб има,вижда се как се пече на слънце,движи се .Един колега пробва с хранилка,тапа ,и рехава захранка като по платените ,но тука бяга веднага ,диви са
Е,има и един с зелена лодка,пробва се да ги коси ,но не успя.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Един познат от Троян казва че има щука но дребна и в малки количества.Засега.Ловил пищялки по 400-500 грама и естественно ги хвърлял.Сигурно ще се завъди при толкова храна.
До нас имаше един човек дето ходи на язовира от 30г . и с него говорихме за щуката. За тия години каза , че 2 пъти е виждал .
Както казах и на яз Искър има но е 6-ца от тото-то да се хване , лично не съм хващал никога на Искъра .
Както казах и на яз Искър има но е 6-ца от тото-то да се хване , лично не съм хващал никога на Искъра .
Преди години 5-6 вадеха толстолоб на косене на нищо друго там не пипа,меджудругото ,на кое му викате устието откъм троян ? ,че аз не съм обикалят язовира и си ловя винаги около Лесидрен,стената,Желязна ? и си има доста стабилни парчета,но както казах не пипа на нищо само на косене и то с 1 косене си ебава майката цялото поколение риби не си заслужава ...MITKO70 написа:А ,интересен е въпроса за щуката.И аз чух на язовира за нея,но противоречиви мнения-едни казват да,други не.Привечер като гонеше костура ,имаше и риби отговарящи точно на нейното поведение,начин на гонене,но се съм видял хваната.Според мен ,ако я има то ще е по активна към устието,там има условия за нея.А толстолоб има,вижда се как се пече на слънце,движи се .Един колега пробва с хранилка,тапа ,и рехава захранка като по платените ,но тука бяга веднага ,диви саЕ,има и един с зелена лодка,пробва се да ги коси ,но не успя.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Хайде нека по разнообразя малко темата.Какво общо дава на язовира.
Като за 3 седмици почивка и аз най - накрая стъпих на родна земя.Неочаквано прекрасен ден.С много студ и много биваци и рибари,което мен
узадачи напълно.Толкова много рибар през седмицата не бях виждал дори и през лятото.Колегите които говорих казаха че пълен мъртвак.Риба не кълве.Говорим шаран и амур.Напълно нормално времето поне малко трябва да се стъбилизира.Хищника обаче не си поплюва точно неговия сезон е.Трола-джиите да внимават ,че се вади уръжие от брега
Ето малко снимки от моето пътуване на язовира.

Лагер след лагер

На следващата снимка хора от този лагер бяха доста не доброжелателни към нас.Развикаха се да се махаме с тая лодка единия извади пушка и почна да ни псува на майка
. Добре че не стреля по нас.Найстина минахме близо до шамандурите,но аз просто снимах пък и това моторче ,което е налодката ни е безшумно едва ли ще му изплашим рибата...но какво да се прави да ми яде "
" .

Ето пък тук един колега нанасяше въдици.

И последния бивак в дъното.

От среща имаше още 8 бивака ,които нямаше как да снимам тъй като нямаше да ми остане време за риболов.П.П на мястото на Dimi имаше хора също.
По мойте изчисления нивото на водата е точно за улов на шаран,водата не е изтинала.Кулата е пусната язовира спада.
И сега на кратко за моя риболов след краткия си преход между биваците,застанахме след последния лагер на последната снимка.С баща ми си знаем място което има големи камани.Виждат се само при доста спаднат язовир.Колеги не се опитвайте да го търсите това място в случай че не сте виждали камъните.Равносметката е доста късания много вятър.Под вятар разбирайте,бурен за малко да ни обърне лодката.15 кг доста едър костур на слънчак.Всичкият костур бе събран и изчистен в момента 1/3 пържи майка ми на газеника
,а останала час отива за консерва.Чисто бракониерство от моя страна ,но едва ли ще имам възможност пак да ида за риба.

И за да завърша излета си подобаващо ето ви този прекрасен пейзаш от стената на язовира

Наслука на всички!!!
П.П. По-горните постове няма да коментирам.Както са написали щука да хванеш на Сопот,по добре пусни 6/49 може да удариш някоя 6-ца
Като за 3 седмици почивка и аз най - накрая стъпих на родна земя.Неочаквано прекрасен ден.С много студ и много биваци и рибари,което мен

Лагер след лагер

На следващата снимка хора от този лагер бяха доста не доброжелателни към нас.Развикаха се да се махаме с тая лодка единия извади пушка и почна да ни псува на майка

Ето пък тук един колега нанасяше въдици.

И последния бивак в дъното.

От среща имаше още 8 бивака ,които нямаше как да снимам тъй като нямаше да ми остане време за риболов.П.П на мястото на Dimi имаше хора също.
По мойте изчисления нивото на водата е точно за улов на шаран,водата не е изтинала.Кулата е пусната язовира спада.
И сега на кратко за моя риболов след краткия си преход между биваците,застанахме след последния лагер на последната снимка.С баща ми си знаем място което има големи камани.Виждат се само при доста спаднат язовир.Колеги не се опитвайте да го търсите това място в случай че не сте виждали камъните.Равносметката е доста късания много вятър.Под вятар разбирайте,бурен за малко да ни обърне лодката.15 кг доста едър костур на слънчак.Всичкият костур бе събран и изчистен в момента 1/3 пържи майка ми на газеника

И за да завърша излета си подобаващо ето ви този прекрасен пейзаш от стената на язовира

Наслука на всички!!!

П.П. По-горните постове няма да коментирам.Както са написали щука да хванеш на Сопот,по добре пусни 6/49 може да удариш някоя 6-ца

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- akoto13
- ще става разбирач
Леле как ми се лови и на мене кустурец на Сопот.Няма ли некой да си поделиме горивото и да отскочиме.
На стената лови ли се кустура или само от лодката,ако имаш наблюдение.Мерси
На стената лови ли се кустура или само от лодката,ако имаш наблюдение.Мерси
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
бе стана известен тоя язовир
няма да се изненадам ако не е разрешен тая година по време на забраната
браво колега костурчето е супер рибка , пак и кожичките запържени , са страшно мезе за биричка

няма да се изненадам ако не е разрешен тая година по време на забраната
браво колега костурчето е супер рибка , пак и кожичките запържени , са страшно мезе за биричка

Последно промяна от Dimy на Сря Окт 12, 2011 8:02 pm, променено общо 1 път.
Dimy написа:бе стана известен тоя язовир![]()
няма да се изненадам ако не е разре6ен тая година по време на забраната
Ми то така е редно според мен...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Добре си е и така, както беше.
Иначе през забраната - къде, само на платено.
Намали килограмите, че ще увеличиш броя на биваците
!
Иначе през забраната - къде, само на платено.
Менка,Menkata написа:...15 кг доста едър костур ...
Намали килограмите, че ще увеличиш броя на биваците

- Menkata
- фен клуб-скобар
Нека да има хора аз се радвам.Риба има бол.Стига да спазваме закона ,а не като мен.Това е изключение.Толкова риба не съм прибирал от язовира,но искам да си направя консерва от костура.Става невероятна.Разбира се за който обича риба.Този улов би трябвало да се задържи ако си бил 3 дена на лагер,аз за 3 часа
.Но може би това ми беше последния излет за тази година.Беше подобаващо завършване на сезона
.Доволен съм от сезона.А пък и с ръка на сърцето дори да съм хванал над допустимото от закона,всяка година давам пари допълнително в ловно-рибарския магазин за зарибителен материал за Сопот.Може да е малко но е от сърце 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.