Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кърджалийска област

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
antivik написа:Ей Тони с това отражение страхотна снимка си избацал, а водата кат гледам не се е променила много от миналата седмица.
Който не хваща-снима :D
...и се комка с ичкийка :lol: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Прави сте,ама този мост не е оня -моят е реновиран,но недовършен,и от него до водата в каньона е поне 30 метра.Гледах ги около 4 часа едни апапи,младша възраст,накацали като лешояди горе по моста ,4-5 желаещи,намятали по 4-5 въдици на фес ,с огромни червени плувки,ама аллах очевидно не беше благосклонен.Никакво кълване ,поради което проведох едно разузнаване към "нулата"с печален резултат,за което ви докладвах.Не,че на връщане не се убедих,че и Арда не става за риболов на нищо,ама това вече е извън Кърджалийска област,така,че няма да спамя по темата :lol:
Аватар
rudamon
новобранец
новобранец

Мнение от rudamon »

на коръба ги чупихме в неделя.към 1.200 червенопер и 3.00 уклей честно не лъжа. ако пропадах по бързо щах да ги троша червеноперите по 300гр. излизаха.НО За уклей такъм бях направил.Не ми се занимававаше.Като метнеш и потъва кеф кеф кеф.
кеф като хващаш,по кеф като ги пущаш.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

rudamon написа:на коръба ги чупихме в неделя.към 1.200 червенопер и 3.00 уклей честно не лъжа. ако пропадах по бързо щах да ги троша червеноперите по 300гр. излизаха.НО За уклей такъм бях направил.Не ми се занимававаше.Като метнеш и потъва кеф кеф кеф.
Знаем за там колега.Ама пусто поне за мен де- не ми е кеф така.То там рибата и на Лайно да хвърлиш ша вземе.Със всичката храна дето се изхвърля от понтоните и рибата се блъска дет се вика.Това е мое мнение де.Там като ходя заставам леко встрани, на "плажа".
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Знам за кораба,ама що не кажеш колко бяхте общо :lol: ,че сте предизвикали и Ангел да заяви,че няма да пуска повече риболовци там - за задръстване на паркинга с автомобили на риболовци,та да са принудени клиентите на ресторанта да паркират на майната си;за блокиране на входа към понтона с паркиран автомобил ;за счупване на врътките на чешма в тоалетната.
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

INCUBUS написа:Знам за кораба,ама що не кажеш колко бяхте общо :lol: ,че сте предизвикали и Ангел да заяви,че няма да пуска повече риболовци там - за задръстване на паркинга с автомобили на риболовци,та да са принудени клиентите на ресторанта да паркират на майната си;за блокиране на входа към понтона с паркиран автомобил ;за счупване на врътките на чешма в тоалетната.
Било е голям панаир пак . Типичната родна картинка. И къде остават релакса,спокойствието и кефа от риболова ? Може би на някой така им е кеф. Да се блъскат и да им надуят главата за поредния колограм месо .
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Абе да ви питам.Имам аз едно предложение за 25 и 26 март.Обаче ако не се осъществи, искате ли да преспим абжебъ, на края на месеца - да речем 31.03.2012 до 01.04.2012г., на горния язовир за една вечер.След това заминавам на Батак, и вече риболов като хората ще има Май месец накрая.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Казвай кой ти е тоя горния,батьов съм ти с пет години,без бой и процесуални средства,щото колегите в Кърджалито веднага ще те турят дето трябва /там няма риболов/,ако се обадя :lol: ,за да мога своевременно за тогава,че съм и в отпуск от 28.03.до 12.04., да подготвя винцетата и мезенцата :lol::lol:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

INCUBUS написа:Казвай кой ти е тоя горния,батьов съм ти с пет години,без бой и процесуални средства,щото колегите в Кърджалито веднага ще те турят дето трябва /там няма риболов/,ако се обадя :lol: ,за да мога своевременно за тогава,че съм и в отпуск от 28.03.до 12.04., да подготвя винцетата и мезенцата :lol::lol:
Русалско или Кошарите бе Ице.Или ако е свободно до старата джамия отдолу
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Антон Тонев написа:
INCUBUS написа:Казвай кой ти е тоя горния,батьов съм ти с пет години,без бой и процесуални средства,щото колегите в Кърджалито веднага ще те турят дето трябва /там няма риболов/,ако се обадя :lol: ,за да мога своевременно за тогава,че съм и в отпуск от 28.03.до 12.04., да подготвя винцетата и мезенцата :lol::lol:
Това на Чама ли е или на Арденския ръкав,че може и ние да дойдем евентуално :D :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:
Антон Тонев написа:
Това на Чама ли е или на Арденския ръкав,че може и ние да дойдем евентуално :D :drinkers:
На върха на с.Боровица- наляво и надолу :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
Готово Тони, идвам за подробностите ще се уточним на ЛС. :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

То е крайно време да се организираме. С 2 ръце съм "ЗА"
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Антон Тонев написа:Абе да ви питам.Имам аз едно предложение за 25 и 26 март.Обаче ако не се осъществи, искате ли да преспим абжебъ, на края на месеца - да речем 31.03.2012 до 01.04.2012г., на горния язовир за една вечер.След това заминавам на Батак, и вече риболов като хората ще има Май месец накрая.
А гости от другаде приемате ли?И ако приемате, ми се обади една седмица по рано!
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:
Антон Тонев написа:Абе да ви питам.Имам аз едно предложение за 25 и 26 март.Обаче ако не се осъществи, искате ли да преспим абжебъ, на края на месеца - да речем 31.03.2012 до 01.04.2012г., на горния язовир за една вечер.След това заминавам на Батак, и вече риболов като хората ще има Май месец накрая.
А гости от другаде приемате ли?И ако приемате, ми се обади една седмица по рано!
Слушам СТАРШИ. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”