Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- borkok
- научил се да хвърля
Re: САФРИД 2012
На вълнолома също се взима граца надвечер 

Днес пробвах пред Албена, за час и половина, двама хванахме 4 рибки(граца) от които 3 се откачиха, резултат една единствена граца, която пуснахме обратно
. Това е общо взето.

-
- научил се да хвърля
Вчера и тази сутрин на маслен нос 15 граци и 15 дракона 2ма души.
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Снощи в района на Тюленово от 22,30 до към 02,15 четири кила . Можеше и повече , но за хапване е достатъчно , даже предостатъчно. 

- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Ами горе долу за сафрид . Като големина около 10-12см. , а за по голяма точност 210 бройки . С кофичката (квадратна ,от сирене) кантарчето показваше 4,300. Като цяло доста по прилично изглеждаха от пролетта . Да се надяваме че до есента ще наедрее.
- djambaza
- научил се да хвърля
Хамсията скоро няма ли да прави фурор?
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Днес на "германката" от 19 до тъмно над килограм сафрид(едър) и мнооого дракони,2 от които прибрах че бяха огромни.Времето си беше гадничко,много вятър,вълните заливаха всичко,замалко да се откажа преди да съм започнал,ноо нали съм в отпуск трябва да използвам момента,че после няма кога да ходя...Ако мога до края на седмицата пак ще си проверя късмета 

- djambaza
- научил се да хвърля
Два вида риби се ловят интензивно в момента във Варна от минимум 3-4-5 дни, а тука никой, нищо...
хубаво, че минах случайно да видя за кво са тея манифестации...
Добре че не казвате нищо, че ще ви изловим рибата. С тоя под форум аз бях до тук!

П.П. Който е балък да дава инфо

Добре че не казвате нищо, че ще ви изловим рибата. С тоя под форум аз бях до тук!

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Сподели какво си видял колега.
От две седмици не съм ходил по буните и плажовете около Варна и съм в неведение, както и други колеги!
От две седмици не съм ходил по буните и плажовете около Варна и съм в неведение, както и други колеги!
- smel1968
- ще става разбирач
И аз съм на работа,но подочух че хващат сафрид пред Галата и Хариб в канала с лодките.Утре сигурно ще проверявам,но лодката е 1-во пускане след смяна на инбордов-двигател и малко се притеснявам да не закъсам,че само една проба направихме в езерото за 5 мин.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
djambaza,аз определено не съм балък въпреки,че като преценя давам инфо.Никой не е длъжен на никого,всеки пише за развлечение и въпреки всичко темата е полезна и си върви нормално.Малко взаимно уважение ще е добре дошло!Иначе форуми и под форуми бол.Прецени си къде да пишеш.Хайде със здравеdjambaza написа: С тоя под форум аз бях до тук!![]()

п.п. Сафрид има и на Север и на Юг стига време да се намира.За момента моето хич го няма мамка му.
Качествени чепарета Borkata

Колега джамбаза ако говориш за риболова под моста там съм ходил една година за хариб то там дядковците гледат как да те избутат от мястото ти говориш за споделено инфо.
-
- научил се да хвърля
Живея в Аспарухово и лесно правя проверки на канала. С редки изключения рибарите са повече от рибата. Тази година хариба и карагьоза дават много по-слабо от миналата или го изтър вахме в началото на май ( така си мисля де ). Имам един пост от май месец за уловен хубав карагьоз и това е . А миналата година по това време се появи селото от лодки в началото на езерото. Ако не съм прав , поправете ме . Може би има предостатъчно храна за карагьоза в морето
.

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi