Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Бяла риба на тролинг!
Модератор: bobopeli
- skyboy_krasi
- новобранец
Re: Бяла риба на тролинг!
добра слука ,браво ,, само така ,,
Габровска Наслука - само на мойта кука . НАСЛУКА
Ами и аз да се похваля най-после.
Яз.Тича
Белка-6кг.
Взе по обяд на син магнум 9-ка.
Водата беше 27 градуса.
След това патнах и една 2,5кг. и още две по 1.7кг.но просто не съм ги снимал,при наличие на 6-цата ми изглеждаха дребосъци.Двете по 1.7кг. си плуват обратно.
Е няма такъв кеф...

Яз.Тича
Белка-6кг.
Взе по обяд на син магнум 9-ка.
Водата беше 27 градуса.
След това патнах и една 2,5кг. и още две по 1.7кг.но просто не съм ги снимал,при наличие на 6-цата ми изглеждаха дребосъци.Двете по 1.7кг. си плуват обратно.
Е няма такъв кеф...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво майсторе,Страхотна бяла риба си думнал+още 3 по-дребни,кой е като теб да получи толко кеф!
И аз искам такива,но не мога!

Благодаря колега,да ти се връща по +
Браво колега.....страхотен улов.
И аз думнах една 5-ца,но на 11см. Магнум зелен с черен гръб.
Имахме още 6 риби над 2кг. на различни воблери.Уловихме и много дребосъци около и под 700гр.Сомета хванахме над 15 бр.....всичките под 700гр.Уловихме също така едно от маркираните и пуснати тази година сомчета.Интересното е,че беше хванато 7-8км. от най-далечната точка на която са пускани.
Без белите групата улови 1 сом 10кг на тролинг и 5бр.на кльонк между 4 и 8кг.Дребните не помня колко са.
Всичко това на Кърджали,но основно рибите бяха само на едно място.После изпратих там колегата Гарболино.За един ден беше уловил 7 добри бели риби и се прибра.
На останалите места из язовира полужението беше гипс,а рибите епизодични.Сега не зная как е....нещата бързо се променят.
И аз думнах една 5-ца,но на 11см. Магнум зелен с черен гръб.

Имахме още 6 риби над 2кг. на различни воблери.Уловихме и много дребосъци около и под 700гр.Сомета хванахме над 15 бр.....всичките под 700гр.Уловихме също така едно от маркираните и пуснати тази година сомчета.Интересното е,че беше хванато 7-8км. от най-далечната точка на която са пускани.
Без белите групата улови 1 сом 10кг на тролинг и 5бр.на кльонк между 4 и 8кг.Дребните не помня колко са.
Всичко това на Кърджали,но основно рибите бяха само на едно място.После изпратих там колегата Гарболино.За един ден беше уловил 7 добри бели риби и се прибра.
На останалите места из язовира полужението беше гипс,а рибите епизодични.Сега не зная как е....нещата бързо се променят.
Така е колега.Евала и на вас.Набараш ли дълбочината и подходящия воблер,може да ги разбиеш тотално.А може да е било и късмет....
Важно е удоволствието от ваденето на риба боец..
Важно е удоволствието от ваденето на риба боец..
След двудневен риболов яз.Тича максимален кеф 32бр-сулки уловени 3кг-1,7кг и 2 по 1,5кг всички останали маломерни които плуват отново във язовира.Също и 2сома 11.5кг и 5кг по големия за съжаление
беше със хаивер.

Браво колега.....Тича дава за сега екстра,за сметка на останалите язовири.РИЗОВ-70 написа:След двудневен риболов яз.Тича максимален кеф 32бр-сулки уловени 3кг-1,7кг и 2 по 1,5кг всички останали маломерни които плуват отново във язовира.Също и 2сома 11.5кг и 5кг по големия за съжалениебеше със хаивер.

този уикенд на Въча 2 бели 2,5 и 2,8 кг. и двете на нилс мастер инвизибъл 

Малко да съживим темата 
ХВАНИ
ПУСНИ 20.06.2013

ХВАНИ

- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега на вас ли давах кантара за белите риби. Ако сте вие респект ! Добри риби и пуснати.hanibal написа:този уикенд на Въча 2 бели 2,5 и 2,8 кг. и двете на нилс мастер инвизибъл
На другия ден едни хванаха 2 сомета по 1 кг. и ги прибраха

Commander написа:Колега на вас ли давах кантара за белите риби. Ако сте вие респект ! Добри риби и пуснати.hanibal написа:този уикенд на Въча 2 бели 2,5 и 2,8 кг. и двете на нилс мастер инвизибъл
На другия ден едни хванаха 2 сомета по 1 кг. и ги прибраха
дам ние бяхме с кантарчето

-
- научил се да хвърля
Nils-a на каква дълбочина газеше?
Предполагам на 3м. 12см.Много бели се хващат на Инвинсибъл 8см. отново на 3м.mitkom написа:Nils-a на каква дълбочина газеше?
На Инвинсибъл 12см. се извадиха доста риби на Тича.Но според мен вече трябва да се ползват тези които газят на 4.5м.-5м......особенно,ако слънцето не е напекло много и рибата е в по-долни слоеве.Все пак всичко това зависи от водоема,неговата температура и кислородно съдържание в горните слоеве.
както каза Емо 3м 12см воблерmitkom написа:Nils-a на каква дълбочина газеше?