Чернокоп 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
edoribar
новобранец
новобранец

Re: Чернокоп 2014

Мнение от edoribar »

Много на вътре го взехте просто исках да разбера от коя страна на вълнолома, не кой метър,през ден съм на вълнолома а рибата е няма и се учудих къде ги е фанал
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

ianimar написа:... трябва да се търси по на дълбоко.
Това какво ще рече, на дъно ли :roll:
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

salamander написа:да Митак и аз те видях,там където ме видя бях хвърлил на дъно.
Веднага тряаа се пробва! За дъно колко дълги бидеми се използват и слагат ли се повдигачи(тапи) :smt017
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

balyk написа:
salamander написа:да Митак и аз те видях,там където ме видя бях хвърлил на дъно.
Веднага тряаа се пробва! За дъно колко дълги бидеми се използват и слагат ли се повдигачи(тапи) :smt017
Ако става въпрос за вълнолома от външната страна, там има много камъни и тетраподи във водата. За да хвърлиш на дъно предполагам много добре трябва да познаваш дъното. Аз няколко пъти съм се пробвал, всеки път със загуба на няколко (всички хвърлени :cry: ) такъма.

Иначе рибата си я има, аз снощи имам 33 риби до 1.30. Но само в облак, влезе ли луната в облак, следва удар, излезе ли - почиваш и облеждаш небето :D Стръв пресен мазен сафрид. като свърши пресния пробвах и на прясно замразен - не ще. На сандвич филе замразен-коремче пресен взех последните риби, докато свършат и коремчетата. И на раздърпано филе не ще- усеща измамата и не пипа.

Изображение
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Странно....ние с колегата ми, както и доста други пред стената на яхт-клуба нямахме удар (поне ние двамата от 17 до 20.30).....и в облаци влиза луната , и зад облаци, и при отслабнал вятър ....и при засилен
0885022272 / 0885897615
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

IMAG0221.jpg
това е от днес17ч.д21ч двама рибари 25бр.стръв пресен мазен , както казва колегата,при нас не се претесняваше от луната.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

balyk написа:
на дъно нямах резултат.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

balyk написа:
на дъно нямах резултат.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

rap66 написа:
ianimar написа:... трябва да се търси по на дълбоко.
Това какво ще рече, на дъно ли :roll:
имах предвид че е на дъното,бракониерите от яхт.клуба хвърлят дънни мрежи около вълнолома,и постоянно имат риба в тях.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

ianimar написа:
balyk написа:
на дъно нямах резултат.
Аааа ти докато кажеш ако знаеш що такъми измайсторих :lol: :lol: :lol: добре,че беше бурно морето и не ми даде да правя глупости така че си ловихме на плувка.Вчера в общи линии навсякъде се е взело по някоя риПка... на някои места и по някоя и друга баня взехме :lol: :lol: :lol:ама няма как.Като цяло обаче рибата издребня което ми говори за скорошно довиждане,този път наистина окончателно
svetlio80tm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от svetlio80tm »

Тази вечер проби с блесната на вълнолома- без резултат :cry: Освен многото мъгла, която се трансформираше на малки капчици влага навсякъде по такъма и мен, нищо друго не хванах :oops:

Някой няма ли да се похвали с успех на блесната?
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

От 17 до 19.30, на вълнолома без удар .....почти съм сигурен , че от моста в ляво към брега имаше хвърлена мрежа....на около 120 м имаше една тапа, дето се показа като се разнесе мъглата.....преди хвърляха редовно там копеленцата с онова корито от яхт клуба....иначе условията бяха добри
0885022272 / 0885897615
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

svetlio80tm написа:Тази вечер проби с блесната на вълнолома- без резултат :cry: Освен многото мъгла, която се трансформираше на малки капчици влага навсякъде по такъма и мен, нищо друго не хванах :oops:

Някой няма ли да се похвали с успех на блесната?
svetlio80tm написа:От 17 до 19.30, на вълнолома без удар .....почти съм сигурен , че от моста в ляво към брега имаше хвърлена мрежа....на около 120 м имаше една тапа, дето се показа като се разнесе мъглата.....преди хвърляха редовно там копеленцата с онова корито от яхт клуба....иначе условията бяха добри
Водата беше ли мн. прозрачна и имаше ли вятър и вълна ? :smt017
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

batbubi написа:От 17 до 19.30, на вълнолома без удар .....почти съм сигурен , че от моста в ляво към брега имаше хвърлена мрежа....на около 120 м имаше една тапа, дето се показа като се разнесе мъглата.....преди хвърляха редовно там копеленцата с онова корито от яхт клуба....иначе условията бяха добри

Не че съм им защитник на тез долнопробни твари с мрежите ама мога да спомена какво е моето вЧепетление :wink: мрежите не пречат нито на това дали ловиш на блесна или на плувка (стига да не я закачиш де) :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
дьлгия
новобранец
новобранец

Мнение от дьлгия »

снощи на вълнолома до 22,00 без удар след това 1-1,30 около 20 риби
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”