Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп 2014
Много на вътре го взехте просто исках да разбера от коя страна на вълнолома, не кой метър,през ден съм на вълнолома а рибата е няма и се учудих къде ги е фанал
Това какво ще рече, на дъно лиianimar написа:... трябва да се търси по на дълбоко.

Веднага тряаа се пробва! За дъно колко дълги бидеми се използват и слагат ли се повдигачи(тапи)salamander написа:да Митак и аз те видях,там където ме видя бях хвърлил на дъно.

Ако става въпрос за вълнолома от външната страна, там има много камъни и тетраподи във водата. За да хвърлиш на дъно предполагам много добре трябва да познаваш дъното. Аз няколко пъти съм се пробвал, всеки път със загуба на няколко (всички хвърлениbalyk написа:Веднага тряаа се пробва! За дъно колко дълги бидеми се използват и слагат ли се повдигачи(тапи)salamander написа:да Митак и аз те видях,там където ме видя бях хвърлил на дъно.

Иначе рибата си я има, аз снощи имам 33 риби до 1.30. Но само в облак, влезе ли луната в облак, следва удар, излезе ли - почиваш и облеждаш небето

Странно....ние с колегата ми, както и доста други пред стената на яхт-клуба нямахме удар (поне ние двамата от 17 до 20.30).....и в облаци влиза луната , и зад облаци, и при отслабнал вятър ....и при засилен
0885022272 / 0885897615
това е от днес17ч.д21ч двама рибари 25бр.стръв пресен мазен , както казва колегата,при нас не се претесняваше от луната.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
на дъно нямах резултат.balyk написа:Веднага тряаа се пробва! За дъно колко дълги бидеми се използват и слагат ли се повдигачи(тапи)salamander написа:да Митак и аз те видях,там където ме видя бях хвърлил на дъно.
на дъно нямах резултат.balyk написа:Веднага тряаа се пробва! За дъно колко дълги бидеми се използват и слагат ли се повдигачи(тапи)salamander написа:да Митак и аз те видях,там където ме видя бях хвърлил на дъно.
имах предвид че е на дъното,бракониерите от яхт.клуба хвърлят дънни мрежи около вълнолома,и постоянно имат риба в тях.rap66 написа:Това какво ще рече, на дъно лиianimar написа:... трябва да се търси по на дълбоко.
Аааа ти докато кажеш ако знаеш що такъми измайсторихianimar написа:на дъно нямах резултат.balyk написа:Веднага тряаа се пробва! За дъно колко дълги бидеми се използват и слагат ли се повдигачи(тапи)salamander написа:да Митак и аз те видях,там където ме видя бях хвърлил на дъно.

-
- научил се да хвърля
Тази вечер проби с блесната на вълнолома- без резултат
Освен многото мъгла, която се трансформираше на малки капчици влага навсякъде по такъма и мен, нищо друго не хванах
Някой няма ли да се похвали с успех на блесната?

От 17 до 19.30, на вълнолома без удар .....почти съм сигурен , че от моста в ляво към брега имаше хвърлена мрежа....на около 120 м имаше една тапа, дето се показа като се разнесе мъглата.....преди хвърляха редовно там копеленцата с онова корито от яхт клуба....иначе условията бяха добри
0885022272 / 0885897615
svetlio80tm написа:Тази вечер проби с блесната на вълнолома- без резултатОсвен многото мъгла, която се трансформираше на малки капчици влага навсякъде по такъма и мен, нищо друго не хванах
![]()
Водата беше ли мн. прозрачна и имаше ли вятър и вълна ?svetlio80tm написа:От 17 до 19.30, на вълнолома без удар .....почти съм сигурен , че от моста в ляво към брега имаше хвърлена мрежа....на около 120 м имаше една тапа, дето се показа като се разнесе мъглата.....преди хвърляха редовно там копеленцата с онова корито от яхт клуба....иначе условията бяха добри

batbubi написа:От 17 до 19.30, на вълнолома без удар .....почти съм сигурен , че от моста в ляво към брега имаше хвърлена мрежа....на около 120 м имаше една тапа, дето се показа като се разнесе мъглата.....преди хвърляха редовно там копеленцата с онова корито от яхт клуба....иначе условията бяха добри
Не че съм им защитник на тез долнопробни твари с мрежите ама мога да спомена какво е моето вЧепетление

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

снощи на вълнолома до 22,00 без удар след това 1-1,30 около 20 риби