Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Д.Граховски »

Ако съм свободен ще дойда за виното, ама и сланинка да има :)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Д.Граховски написа:Ако съм свободен ще дойда за виното, ама и сланинка да има :)
Мите виното са отлежава :lol: :lol:
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

От мене сланинката :drinkers:
Аватар
vbakalov
новобранец
новобранец

Мнение от vbakalov »

+1 :) И все пак ако има някой свободен, плановете си остават за събота (23.11). Дори вече лека полека се подготвяме. Ще бъде супер ако успеем да хванем по някоя риба и да направим някое интересно запознанство :D
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

vbakalov написа:+1 :) И все пак ако има някой свободен, плановете си остават за събота (23.11). :D
За събота съм се засилил за друга река, пък и тази седмица чудеса не може да очакваме-ще е бистро, плитко и сравнително топло.Цялата следваща седмица я дават дъждовно-снежна, а другата събота температурите ще са -2/+3. т.е. време идеално за игра. Ако се очертае някаква организация, може да сложим напр. бели ленти на ръкав за да се знае кои са от нашите, да разпечатим надписи "риболова с тройки-забранен" за моста, да подготвим всеки-каквото дал Господ за почерпка и да се позабавляваме :idea:
Може да заявим участие тук, засега съм ОК, но съм с деца и жена, винаги може да се случи да дезертирам :mrgreen:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

naskobo написа:
vbakalov написа:+1 :) И все пак ако има някой свободен, плановете си остават за събота (23.11). :D
За събота съм се засилил за друга река, пък и тази седмица чудеса не може да очакваме-ще е бистро, плитко и сравнително топло.Цялата следваща седмица я дават дъждовно-снежна, а другата събота температурите ще са -2/+3. т.е. време идеално за игра. Ако се очертае някаква организация, може да сложим напр. бели ленти на ръкав за да се знае кои са от нашите, да разпечатим надписи "риболова с тройки-забранен" за моста, да подготвим всеки-каквото дал Господ за почерпка и да се позабавляваме :idea:
Може да заявим участие тук, засега съм ОК, но съм с деца и жена, винаги може да се случи да дезертирам :mrgreen:
Отбора на белите ленти :D Лентовидните екзекутори :D Наско едно време се свирах по реките свободно,сега брат ми се налага да си изключвам телефона,и да пускам лафа,,там се губи обхват,, :)))))
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Малко инфо от Невестино,реката е качила малко и е леко замътила.До към обяд имаше някакъв риболов,после излезе вятър и всичко приключи.Лових с директен,плувка 1гр ,стръв троха
Прикачени файлове
Объединенные элементы изображения_1_1.jpg
Объединенные элементы изображения_1_1.jpg (158.34 KiB) Преглеждано 824 пъти
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

daanndo написа:Малко инфо от Невестино,реката е качила малко и е леко замътила.До към обяд имаше някакъв риболов,после излезе вятър и всичко приключи.Лових с директен,плувка 1гр ,стръв троха
Супер!

Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

daanndo написа:Малко инфо от Невестино,реката е качила малко и е леко замътила.До към обяд имаше някакъв риболов,после излезе вятър и всичко приключи.Лових с директен,плувка 1гр ,стръв троха
Колега у парка ли ?
Изображение

The Best
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

plamii написа:
Колега у парка ли ?
Долу колега под големия вир,срещу острова в дърветата
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

Какъв прекрасен ден за риба само как ме е яд че съм на даскало :D
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Вецев написа:Какъв прекрасен ден за риба само как ме е яд че съм на даскало :D
:D Радваи се че си на даскало,като стане бачкане и семейство-тогава работата става дебела откъм ангажименти.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Аре са един сблъсък.За и Против туризма по реката.Аз не обичам много да пътешествам с автомобила,но на вира се места, рибите също движат в рамките на деня ,ако не съм сигурен че пред мене има риби и не ми кълве движа.Бързака,по тихото,отливката се проверяват в рамките на деня.С колата се места при неблагоприятни климатични условия.Много мътна и голема вода-връщам се към кюстендилско с надеждата че над притоците реката става.Или силен вятър да речем на бело поле може да ме изгони към монца ,железница.Казвайте при вас как е и има ли положителен резултат от туризма.
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

chokoboy написа:
Вецев написа:Какъв прекрасен ден за риба само как ме е яд че съм на даскало :D
:D Радваи се че си на даскало,като стане бачкане и семейство-тогава работата става дебела откъм ангажименти.
Потвърждавам! :rolleyes:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:Аре са един сблъсък.За и Против туризма по реката.Аз не обичам много да пътешествам с автомобила,но на вира се места, рибите също движат в рамките на деня ,ако не съм сигурен че пред мене има риби и не ми кълве движа.Бързака,по тихото,отливката се проверяват в рамките на деня.С колата се места при неблагоприятни климатични условия.Много мътна и голема вода-връщам се към кюстендилско с надеждата че над притоците реката става.Или силен вятър да речем на бело поле може да ме изгони към монца ,железница.Казвайте при вас как е и има ли положителен резултат от туризма.
Мое действие-избирам си ден и само търся ;) Резултат-лятото ловя много имам страшно много места!Не обичам тихачи! Ловя и на вятър-кофти е ама няма начин-местене на завет!Няма начин ако две от местата не дават на третото да не се отчете! Имам и места на които дава само вечер! Обобщение-обикаляй сега,за да е добре утре!;) може и да комбинирам сутрин да тръгна и до обяд само да търся и преглеждам-бързо разпознавам и прочитам детайлите :)

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”