Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Инфо за р. Струма!
Ако съм свободен ще дойда за виното, ама и сланинка да има 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Мите виното са отлежаваД.Граховски написа:Ако съм свободен ще дойда за виното, ама и сланинка да има

- daanndo
- фен клуб-скобар
От мене сланинката 

+1
И все пак ако има някой свободен, плановете си остават за събота (23.11). Дори вече лека полека се подготвяме. Ще бъде супер ако успеем да хванем по някоя риба и да направим някое интересно запознанство 

За събота съм се засилил за друга река, пък и тази седмица чудеса не може да очакваме-ще е бистро, плитко и сравнително топло.Цялата следваща седмица я дават дъждовно-снежна, а другата събота температурите ще са -2/+3. т.е. време идеално за игра. Ако се очертае някаква организация, може да сложим напр. бели ленти на ръкав за да се знае кои са от нашите, да разпечатим надписи "риболова с тройки-забранен" за моста, да подготвим всеки-каквото дал Господ за почерпка и да се позабавлявамеvbakalov написа:+1И все пак ако има някой свободен, плановете си остават за събота (23.11).

Може да заявим участие тук, засега съм ОК, но съм с деца и жена, винаги може да се случи да дезертирам

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Отбора на белите лентиnaskobo написа:За събота съм се засилил за друга река, пък и тази седмица чудеса не може да очакваме-ще е бистро, плитко и сравнително топло.Цялата следваща седмица я дават дъждовно-снежна, а другата събота температурите ще са -2/+3. т.е. време идеално за игра. Ако се очертае някаква организация, може да сложим напр. бели ленти на ръкав за да се знае кои са от нашите, да разпечатим надписи "риболова с тройки-забранен" за моста, да подготвим всеки-каквото дал Господ за почерпка и да се позабавлявамеvbakalov написа:+1И все пак ако има някой свободен, плановете си остават за събота (23.11).
![]()
Може да заявим участие тук, засега съм ОК, но съм с деца и жена, винаги може да се случи да дезертирам

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Малко инфо от Невестино,реката е качила малко и е леко замътила.До към обяд имаше някакъв риболов,после излезе вятър и всичко приключи.Лових с директен,плувка 1гр ,стръв троха
- Прикачени файлове
-
- Объединенные элементы изображения_1_1.jpg (158.34 KiB) Преглеждано 824 пъти
-
- фен клуб-скобар
Супер!daanndo написа:Малко инфо от Невестино,реката е качила малко и е леко замътила.До към обяд имаше някакъв риболов,после излезе вятър и всичко приключи.Лових с директен,плувка 1гр ,стръв троха
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- plamii
- фен клуб-скобар
Колега у парка ли ?daanndo написа:Малко инфо от Невестино,реката е качила малко и е леко замътила.До към обяд имаше някакъв риболов,после излезе вятър и всичко приключи.Лових с директен,плувка 1гр ,стръв троха

The Best
- daanndo
- фен клуб-скобар
Долу колега под големия вир,срещу острова в дърветатаplamii написа:Колега у парка ли ?daanndo написа:Малко инфо от Невестино,реката е качила малко и е леко замътила.До към обяд имаше някакъв риболов,после излезе вятър и всичко приключи.Лових с директен,плувка 1гр ,стръв троха
Какъв прекрасен ден за риба само как ме е яд че съм на даскало 

Вецев написа:Какъв прекрасен ден за риба само как ме е яд че съм на даскало

Аре са един сблъсък.За и Против туризма по реката.Аз не обичам много да пътешествам с автомобила,но на вира се места, рибите също движат в рамките на деня ,ако не съм сигурен че пред мене има риби и не ми кълве движа.Бързака,по тихото,отливката се проверяват в рамките на деня.С колата се места при неблагоприятни климатични условия.Много мътна и голема вода-връщам се към кюстендилско с надеждата че над притоците реката става.Или силен вятър да речем на бело поле може да ме изгони към монца ,железница.Казвайте при вас как е и има ли положителен резултат от туризма.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Потвърждавам!chokoboy написа:Вецев написа:Какъв прекрасен ден за риба само как ме е яд че съм на даскалоРадваи се че си на даскало,като стане бачкане и семейство-тогава работата става дебела откъм ангажименти.

-
- фен клуб-скобар
Мое действие-избирам си ден и само търсяchokoboy написа:Аре са един сблъсък.За и Против туризма по реката.Аз не обичам много да пътешествам с автомобила,но на вира се места, рибите също движат в рамките на деня ,ако не съм сигурен че пред мене има риби и не ми кълве движа.Бързака,по тихото,отливката се проверяват в рамките на деня.С колата се места при неблагоприятни климатични условия.Много мътна и голема вода-връщам се към кюстендилско с надеждата че над притоците реката става.Или силен вятър да речем на бело поле може да ме изгони към монца ,железница.Казвайте при вас как е и има ли положителен резултат от туризма.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите