Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- bokser
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Като видите, че се "размятат" пушки из язовира, звънете на Полицията, а не на ИАРА. 

Колега на язовира ходят главно полицаи и военни-разбираш ли
Другите са по малко.Това ми го казва дежурния на караулката-на откриването ни спира с една лодка в петък-айде вика колегите ви изловиха рибата закъсняхте 

Риболовци.
Днес около Римския на Искъра много слаб и тегав риболов
Цял ден при максимално старание около 10-тина платички по 300-500гр.на човек, само на фидер.На леко-само инцидентни бабички.Капота беше масово явление и в ранния след обяд язовира опустя ..Самоковецо ни разката от духане
Язовира вдига ниво, понтона на Щъркела вече целия е във водата.Имах мили срещи с колеги от форума, упорити риболовци.
Аз закрих,желая весели празници

Аз закрих,желая весели празници

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- научил се да хвърля
колеги дайте някакво инфо за Огняново дали си дава още уклеия и от коя страна че мисля да го посетя някои от почивните дни.Ще съм ви много благодарен.
а пак ако не излиза уклеи дали вобще излиза нещо защото се бях нагласил да ходя на Искъра но се отказах.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Интересна работа,някой с по 3-4 риби добре,някой капо/и днес слаби отзиви/,а пък други в съседство по 20-25 кг.exm написа:Абе снимахте се с тази платика всичките... Евала иначе!TRANSKI RIBAR написа:Дам на Искъра си излизат яките тепсии още![]()
Хванахте си по 3-4 и отидохте на шоколад и царевица на Мак доналдс!
А някой в съседство не се задоволиха с по 20-25 кг платика,...не мога да го разбера!!!
Разбрах че сте многоо яка бригада, истински любители на риболова!! Ама сте моооого шумни бре!!!
Поздарви от колегата във ваше вдясно!
Иначе добър риболов.... на фидер или на иначе казано на дъно и на ТОРЕН.
Аз се записах с 20-30 платики и толкова уклей.....палтиката е с хайвер, та си взех 5 платики за лична консумация...другите плуват и ви чакат.

Всичко може,но не всеки го можe.

[quote="MITKO70 Интересна работа,някой с по 3-4 риби добре,някой капо/и днес слаби отзиви/,а пък други в съседство по 20-25 кг.
:[/quote]
В четв., 12 април, около Римския никой ( вкл. майстори) не е е пълнил кофи и живарници, хората масово се разотидоха по обяд.Дано не е така по празниците за да си направите кефа( аз закрих), но от друга страна, ако е същото положение ще се спасят десетки килограми хайвер

В четв., 12 април, около Римския никой ( вкл. майстори) не е е пълнил кофи и живарници, хората масово се разотидоха по обяд.Дано не е така по празниците за да си направите кефа( аз закрих), но от друга страна, ако е същото положение ще се спасят десетки килограми хайвер

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- CERRUTI
- сериозен играч
Абсолютно вярно,познавам еди такъв полицай...и съм му говори сумати пъти за браконйерството,ама той не одбира!!! Дет казват хората:ДА Е К*Р ДА МУ ГО НАБИЯ,АМА АКЪЛ НЕ МОГА!!!!!lusienn написа:Колега на язовира ходят главно полицаи и военни-разбираш ли

- bokser
- ще става разбирач
По - лесно е да му набиеш К*Р в случая, но явно ти е приятел и няма да го направиш. Коментара ми беше във връзка с размахването на оръжие по водоема (пък било то от полицай или военен).112 приемат доста на сериозно сигнали свързани с оръжие, а да си загубиш службата за едната риба.... съмнявам се.CERRUTI написа:Абсолютно вярно,познавам еди такъв полицай...и съм му говори сумати пъти за браконйерството,ама той не одбира!!! Дет казват хората:ДА Е К*Р ДА МУ ГО НАБИЯ,АМА АКЪЛ НЕ МОГА!!!!!lusienn написа:Колега на язовира ходят главно полицаи и военни-разбираш ли

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
exm
Aз лично лових баш на фидер,незнам за какво дъно думаш
А в дясно от мен първите двама колеги който бяха не видях да хващат повече от 2 риби камоли 20-30,но явно като сме тръгнали и рибите са тръгнали
за шума си прав,и аз на тия кретени им правех забележки ама няма оправия.
п.с. Радвам се че с това те провокирах да пишеш,не било трудно,надявам се да пишеш по-често а не да си поредния използвач

п.с. Радвам се че с това те провокирах да пишеш,не било трудно,надявам се да пишеш по-често а не да си поредния използвач

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Колеги да направя анализ на днешния ми риболов на Лобош ( Пчелина ) от 6:30 бях на Лобош, застанах в заливчето " Радибош" , хвърлях на тежко ( фидер ) и мач на около 20-25 метра . Подавах с прашка захранка и червей и резултата както на мен така и на другите колеги беше по 3-4 рибки ( червеноперка, бабушка и уклей ). Риболовът приключи до 1-2 часа на обед заради силния вятър, като цяло сам разочарован от излета, но поне си починах на чист въздух ;]
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Днес, на яз. Огняново, от към Г.Раковица - среден уклей, но гъст. Иска си захранка и нежна линия. Около мен всички ловяха.
По-едрите риби, с хайвер ги върнах обратно, средното и дребно отиде в тигана
!
По-едрите риби, с хайвер ги върнах обратно, средното и дребно отиде в тигана

- MITKO70
- кандидат преподавател
В четв., 12 април, около Римския никой ( вкл. майстори) не е е пълнил кофи и живарници, хората масово се разотидоха по обяд.Дано не е така по празниците за да си направите кефа( аз закрих), но от друга страна, ако е същото положение ще се спасят десетки килограми хайверnaskobo написа:[quote="MITKO70 Интересна работа,някой с по 3-4 риби добре,някой капо/и днес слаби отзиви/,а пък други в съседство по 20-25 кг.:

Така е и днес.На връщане от Радуил /бях по агнешки дела

Основите на стария мост още малко се виждат/за тях имах предвид Трънски

Колегите долу пред него също събираха,вятъра се усили

Ако някой се познае ,да допълва как е било ,че нямах време да говоря с тях

Учудващо ,но от тази страна имаше места,от среща беше повече народ,в дясно също имаше свободно,явно не са се оправдали на някой очакванията за голяма кошница

И на края като се качвах на горе ,няма как да не го забележиш,то не са едно и две сметищата,грозна работа

Водата се качва,това е добре,реката е голяма в Самоков,дано се напълни както трябва и да хвърли хайвера рибата,има време да я ловим

Всичко може,но не всеки го можe.

Вчера на Панчарево,след Лебеда-доволно уклей и тук-там по някой костур(предимно много дребен).Народ-яко.Кълването започна около обяд,но трябва да си там от сутринта за да си намериш място.Е,ако си по-нахален може и да се насадиш последният момент между някои колеги,ама аз не ги обичан тия работи.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aха мерси аз изобщо не слизам от там и не съм забелязал,че стърчат тия островчета
Иначе мислех да ходя утре за последно десет,ама май няма смисъл
п.с. Някой да има инфо за Веринско,че иде забраната и се търсят алтернативи

п.с. Някой да има инфо за Веринско,че иде забраната и се търсят алтернативи

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=61262TRANSKI RIBAR написа:aха мерси аз изобщо не слизам от там и не съм забелязал,че стърчат тия островчетаИначе мислех да ходя утре за последно десет,ама май няма смисъл
![]()
п.с. Някой да има инфо за Веринско,че иде забраната и се търсят алтернативи![]()
поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"