Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от bokser »

Като видите, че се "размятат" пушки из язовира, звънете на Полицията, а не на ИАРА. :wink:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Колега на язовира ходят главно полицаи и военни-разбираш ли :D Другите са по малко.Това ми го казва дежурния на караулката-на откриването ни спира с една лодка в петък-айде вика колегите ви изловиха рибата закъсняхте :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Днес около Римския на Искъра много слаб и тегав риболов :oops: Цял ден при максимално старание около 10-тина платички по 300-500гр.на човек, само на фидер.На леко-само инцидентни бабички.Капота беше масово явление и в ранния след обяд язовира опустя ..Самоковецо ни разката от духане :mrgreen: Язовира вдига ниво, понтона на Щъркела вече целия е във водата.Имах мили срещи с колеги от форума, упорити риболовци.
Аз закрих,желая весели празници :D
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
ilia93to6kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ilia93to6kov »

колеги дайте някакво инфо за Огняново дали си дава още уклеия и от коя страна че мисля да го посетя някои от почивните дни.Ще съм ви много благодарен. :) :) а пак ако не излиза уклеи дали вобще излиза нещо защото се бях нагласил да ходя на Искъра но се отказах.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

exm написа:
TRANSKI RIBAR написа:Дам на Искъра си излизат яките тепсии още :bear:

Изображение
Абе снимахте се с тази платика всичките... Евала иначе!
Хванахте си по 3-4 и отидохте на шоколад и царевица на Мак доналдс! :)
А някой в съседство не се задоволиха с по 20-25 кг платика,...не мога да го разбера!!!
Разбрах че сте многоо яка бригада, истински любители на риболова!! Ама сте моооого шумни бре!!! :)
Поздарви от колегата във ваше вдясно!
Иначе добър риболов.... на фидер или на иначе казано на дъно и на ТОРЕН.
Аз се записах с 20-30 платики и толкова уклей.....палтиката е с хайвер, та си взех 5 платики за лична консумация...другите плуват и ви чакат.
Интересна работа,някой с по 3-4 риби добре,някой капо/и днес слаби отзиви/,а пък други в съседство по 20-25 кг. :shock: :? Утре съм на горе по работа,но ще го видя как е риболова :wink: :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

[quote="MITKO70 Интересна работа,някой с по 3-4 риби добре,някой капо/и днес слаби отзиви/,а пък други в съседство по 20-25 кг. :shock: :[/quote]

В четв., 12 април, около Римския никой ( вкл. майстори) не е е пълнил кофи и живарници, хората масово се разотидоха по обяд.Дано не е така по празниците за да си направите кефа( аз закрих), но от друга страна, ако е същото положение ще се спасят десетки килограми хайвер
:!:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

lusienn написа:Колега на язовира ходят главно полицаи и военни-разбираш ли
Абсолютно вярно,познавам еди такъв полицай...и съм му говори сумати пъти за браконйерството,ама той не одбира!!! Дет казват хората:ДА Е К*Р ДА МУ ГО НАБИЯ,АМА АКЪЛ НЕ МОГА!!!!!
Изображение
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

CERRUTI написа:
lusienn написа:Колега на язовира ходят главно полицаи и военни-разбираш ли
Абсолютно вярно,познавам еди такъв полицай...и съм му говори сумати пъти за браконйерството,ама той не одбира!!! Дет казват хората:ДА Е К*Р ДА МУ ГО НАБИЯ,АМА АКЪЛ НЕ МОГА!!!!!
По - лесно е да му набиеш К*Р в случая, но явно ти е приятел и няма да го направиш. Коментара ми беше във връзка с размахването на оръжие по водоема (пък било то от полицай или военен).112 приемат доста на сериозно сигнали свързани с оръжие, а да си загубиш службата за едната риба.... съмнявам се. :!: :wink:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

exm :arrow: Aз лично лових баш на фидер,незнам за какво дъно думаш :P А в дясно от мен първите двама колеги който бяха не видях да хващат повече от 2 риби камоли 20-30,но явно като сме тръгнали и рибите са тръгнали :mrgreen: за шума си прав,и аз на тия кретени им правех забележки ама няма оправия.
п.с. Радвам се че с това те провокирах да пишеш,не било трудно,надявам се да пишеш по-често а не да си поредния използвач :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Joshua
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Joshua »

Колеги да направя анализ на днешния ми риболов на Лобош ( Пчелина ) от 6:30 бях на Лобош, застанах в заливчето " Радибош" , хвърлях на тежко ( фидер ) и мач на около 20-25 метра . Подавах с прашка захранка и червей и резултата както на мен така и на другите колеги беше по 3-4 рибки ( червеноперка, бабушка и уклей ). Риболовът приключи до 1-2 часа на обед заради силния вятър, като цяло сам разочарован от излета, но поне си починах на чист въздух ;]
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Днес, на яз. Огняново, от към Г.Раковица - среден уклей, но гъст. Иска си захранка и нежна линия. Около мен всички ловяха.
По-едрите риби, с хайвер ги върнах обратно, средното и дребно отиде в тигана :D !
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

naskobo написа:[quote="MITKO70 Интересна работа,някой с по 3-4 риби добре,някой капо/и днес слаби отзиви/,а пък други в съседство по 20-25 кг. :shock: :
В четв., 12 април, около Римския никой ( вкл. майстори) не е е пълнил кофи и живарници, хората масово се разотидоха по обяд.Дано не е така по празниците за да си направите кефа( аз закрих), но от друга страна, ако е същото положение ще се спасят десетки килограми хайвер
:!:[/quote]
Така е и днес.На връщане от Радуил /бях по агнешки дела :D /спрях на Римския мост.Още на слизане ,срещнах двама набори на баща ми,на въпроса как е ,казаха около 20 платики ,на следващия въпрос колко са големи, я да видя ,затвориха багажника :D
Основите на стария мост още малко се виждат/за тях имах предвид Трънски :wink: /
Изображение
Колегите долу пред него също събираха,вятъра се усили
Изображение
Ако някой се познае ,да допълва как е било ,че нямах време да говоря с тях :wink:
Учудващо ,но от тази страна имаше места,от среща беше повече народ,в дясно също имаше свободно,явно не са се оправдали на някой очакванията за голяма кошница :)
Изображение
И на края като се качвах на горе ,няма как да не го забележиш,то не са едно и две сметищата,грозна работа :evil:
Изображение
Водата се качва,това е добре,реката е голяма в Самоков,дано се напълни както трябва и да хвърли хайвера рибата,има време да я ловим :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Вчера на Панчарево,след Лебеда-доволно уклей и тук-там по някой костур(предимно много дребен).Народ-яко.Кълването започна около обяд,но трябва да си там от сутринта за да си намериш място.Е,ако си по-нахален може и да се насадиш последният момент между някои колеги,ама аз не ги обичан тия работи.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

aха мерси аз изобщо не слизам от там и не съм забелязал,че стърчат тия островчета :) Иначе мислех да ходя утре за последно десет,ама май няма смисъл :)
п.с. Някой да има инфо за Веринско,че иде забраната и се търсят алтернативи :?: :mrgreen:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
TONICHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TONICHA »

TRANSKI RIBAR написа:aха мерси аз изобщо не слизам от там и не съм забелязал,че стърчат тия островчета :) Иначе мислех да ходя утре за последно десет,ама май няма смисъл :)
п.с. Някой да има инфо за Веринско,че иде забраната и се търсят алтернативи :?: :mrgreen:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=61262

поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”