Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: около Бургас ????
Не знам колега не съм бил там,но е имало хора които са хващали нормално.
-
- Модератор
Наистина е жалка картинката сега - по 10 кг. бабушки масово се прибират за буркани.Върви и търговия на Бряна по 2 лв /кг. С тармъците почти ежедневно се обикаля.И след това нямало риба ей.
-
- учете се от него
Сега като преместиха централата на ИАРА в Бургас, няма да имаме оправдания че не се отзовават, само трябва да се сигнализира при такива гледки 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера гадните баби вземаха на всичко прибегнах даже към бракониерски методи за да ги избегна но не стана все пак взех 10тина мазни мазни бряни на пинки

на стириопор:

гола с мънисто (бракониерската) - само за проба хванах 10 баби една след друга и 1 морунаж:

на стириопор:

гола с мънисто (бракониерската) - само за проба хванах 10 баби една след друга и 1 морунаж:

-
- ще става разбирач
Това даде е колега
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на Грудовска даде мнооо риба ама предимно чевенопера със зор излъгах 11 бряни на пилешки черен дроб на друго не щеше.И много лошо впечетление правиха колеги "Рибари" които буквално убиха платиката на голи тройки на търмък , засипаха брега с дребна бабушка и платичка която не им беше по вкуса , по реката редовно се виждаха риби обърнали коремите да се мятат в агония един двапъти се обадих но никой от колегите не ме подкрепи даже един ми вика остъй ги хората и те искат да си хванат риба с такова мислене никой път няма да се оправим.Докато бях там напълниха по две големи баки от латекс с платика и предполагам че това се случва всеки ден

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
оффф:Като чета последните коментари ми се насълзяват очите...жалка картинка
-
- ще става разбирач
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI НЯМА ЛИ ИАРА В БУРГАС ХОРАТА ПЪЛНЕЛИ ПО 50 КИЛОГРАМОВИ ЧУВАЛИ С ДРЕБНА ПЛАТИКА.
За каква ИАРА говориш. Интересно ми е по колко хващат тези с лодките които се виждат всеки ден около 16-17ч.в Мандра с/у Присад или Константиново. ИАРА си имат работно време,а след това...... Никога не съм практикувал риболова на търмък, не искам да оправдавам търмъкчиите,но проблема не е в тях.dimito80 написа:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI НЯМА ЛИ ИАРА В БУРГАС ХОРАТА ПЪЛНЕЛИ ПО 50 КИЛОГРАМОВИ ЧУВАЛИ С ДРЕБНА ПЛАТИКА.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
всеки ден около 16-17ч.в Мандра с/у Присад или КонстантиновоКОЛЬО написа: ИАРА си имат работно време,а след това......
Сам си,си отговорил на въпроса....
-
- ще става разбирач
ШИБАНА,ГАДНА,МИЗЕРНА,КОРУМПИРАНА,ЖАЛКА,СМОТАНА, ДЪРЖАВА-КАКВО Е НАПРАВЕЛА ТЯ ЗА НАС ,ЧЕ ДА НЕ Я МРАЗИМ.

Шъъъъdimito80 написа:ШИБАНА,ГАДНА,МИЗЕРНА,КОРУМПИРАНА,ЖАЛКА,СМОТАНА, ДЪРЖАВА-КАКВО Е НАПРАВЕЛА ТЯ ЗА НАС ,ЧЕ ДА НЕ Я МРАЗИМ.

Наистина е дълга.Познавам я добре със всичките и притоци.Във теб виждам млада надежда.Желателно е да се запознаем.Можеш да ми пишеш на ЛС.dantho.mihov написа:Ми тя реката е дълга бе . :D Браво ! Познаваш вировете и дупките, където се крият. :D И тази година успешно да ги дърпаш !
- kiselq
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на мостовете след Димчево тотална отврат пълно с парашутки и калдарми. Косят по 2 -3 кофи риба, дребна, средна и т.н. Тъпа работа поне видях хора да връщат част от рибата във водата, но не е това начина. Жалко, че държавата не желае да влага пари в опазване на природата, а и защо да влага от повече природа мръсни пари не се правят.
-
- Модератор
Даа, днес и аз отскочих на Средецка река за час, за да проверя играта на два български воблера, с които наскоро се сдобих.На въжения мост само един рибар.Гледам - вади и връща веднага във водата и пак и пак.До като бях там само една риба прибра, по-едричка.Имало и риболовци, ама са малко.