Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Амииии бъркаш саribarq92 написа:УУУУУУУУУУУУУУ спинингисттт,не ти потръгнаха нещо шараните![]()
![]()
![]()

блесната е :Mepps Aglia 4 или 7 не помня
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
MiTKo_Fisher написа:
Чудо ! Хванах Распер към 3кг
Лъжльо си ти Митеее!
Аз няма да спинингувам, по ме влече шаранджийството ,каза преди време ,а то кво Митето дърпа распери а пък аз йедри скобари.Чудно нещо е човек............
А инак бравос за рибока и дано си го изял!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Та рибки имаше и още щуки малки до 20- 30 см 5-6бр. върнати .С колегите които бях извадиха 1бр. распер 1,5кг, 1бр.бяла риба 1кг ,1бр. костур към 30смВенци ® написа:Лъжльо си ти Митеее!
Аз няма да спинингувам, по ме влече шаранджийството ,каза преди време ,а то кво Митето дърпа распери а пък аз йедри скобари.Чудно нещо е човек............
А инак бравос за рибока и дано си го изял!

Спининга не е мой.Вземах го от един колега

Браво. Добро расперче. Ей такава риба не съм ловял никога - ще идвам при тебе на уроци
, само кажи колко бири е тарифата

-
- вече хвърля и на тежко
Както казах в началото на сезона, тази година дава риба Дунава, само трябва да се ходи. И аз като никой път тази година, имам доста риба на спининг и взе да ми харесва.
-
- научил се да хвърля
Към 10:30 поемам към Текето да видя дава ли, не дава ли и малко сред природата! 

-
- кандидат преподавател
Абе гледам много станахте спинингистите напъследък.Да си хващате шараните а расперите да си ни ги остайте на нас . 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Да ги хванем ама нямам време.ivo75 написа:Да си хващате шараните а расперите да си ни ги остайте на нас .

- Vlado_852
- разбира нещата
Охоооо... Само да се похвалите с някой шаран пък гледай тогас...ivo75 написа:Абе гледам много станахте спинингистите напъследък.Да си хващате шараните а расперите да си ни ги остайте на нас .

Много кофти и аз съм така зле с времето.MiTKo_Fisher написа:Да ги хванем ама нямам време.ivo75 написа:Да си хващате шараните а расперите да си ни ги остайте на нас .за 3-5 дневни излети

здравеите колеги,каня се в неделя да направя един риболовен излет, краи Дунав,но за съжаление незнам каде са местата за аматьори,някои може ли да ме опъти каде да захвърля тъкъми, ще съм му много благодарен

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Мартен ( поляната ) - при замятане няма закачкиPA_PO написа:здравеите колеги,каня се в неделя да направя един риболовен излет, краи Дунав,но за съжаление незнам каде са местата за аматьори,някои може ли да ме опъти каде да захвърля тъкъми, ще съм му много благодарен![]()
![]()
![]()
![]()

Вчера хванах една щука.Беше голяма борба,защото се бе оплела в някакви скъсани такъми.Сега съм една пружина и 4 ръждясали куки напред.Снимка обаче нямам щото като си нося фото и съм капо.Щуката е 62 санта и 1100 гр.Интересното е ,че стомаха и бе празен и вече има наченки на новообразуващ се хайвер.Ако знаех ,че е дамска щях да я пусна.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Сега се завръщам от Текето само 1 каракуда около 0.500г