Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
Утре ще ходя и аз на Средецка,интересува ме пътя до реката дали е в добро състояние и дали е кално че колата ми е доста ниска
Ribarche
-
- Модератор
Зависи на кое място ще бъдеш, но по принцип сега е проходимо. Днес една от колите беше паркирала на дигата.
-
- сериозен играч
Вчера в "събота" ходих на Средецка река над Дебелт,риба много и рибари много.Почти всеки беше хванал по една голяма кофа риба,даже и по две и продължаваха да хващат.Неможах да разбера закакво им е толкова...
не че умират от глад. 

- jivko69_1
- научил се да хвърля
Защото това е българина,ако ще ла...на ама аванта да е.

всеки ден за риба,не е загубен
някога някой да е проверяван по Средецка от ИАРА
-
- Модератор
Има и още един аспект в това поведение - сега ще се хвалят какви големи майстори са в риболова.
А ма да ги видя лятото, като се покрие рибата. Аз никога не съм проверяван, въпреки, че съм с редовен билет.

Няма страшно, пак ще минат 4-5 години без да се види някоя от по едрите бряни в реката...
-
- сериозен играч
Да предвижим темата малко напред,белкем някой напише нещо. 

- Ив. Иванов
- новобранец
Колеги, някой чувал ли е нещо за разлятото? Защото, много хора ми разказват ,за някакви каракуди на плувка...

-
- сериозен играч
Сега всички ходят на реката между Дебелт и Средец,но щом има там би трябвало и на разлятото да дава.Нали всичката риба е от Мандрата. 

Подочух,че на "арабската воденица" (май така се казваше-на средецка ,километър два преди Дебелт )падало голяма сеч на платики от търмъкчий , парашутисти и всяква подобна зган!
И въпрос който мен ме вълнува
някъде из околията опции за щука ?
И въпрос който мен ме вълнува

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ВИЖ ТУК ЗА КАКВА ГАД СТАВА ВЪПРОСachkata81 написа:Подочух,че на "арабската воденица" (май така се казваше-на средецка ,километър два преди Дебелт )падало голяма сеч на платики от търмъкчий , парашутисти и всяква подобна зган!
http://www.forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=71930

-
- Модератор
Пощадете щуката за следващия месец - сега се размножава.Спрях да подавам инфо за нея откак видях, че прибират такива по педя.
За Неделя!!!!!За всички заинтересовани!!!!Една наказателна акция на Средецка!!!!!Че много смели коментатори на клипа!!!!!Среща в 08 часа!!!!!На Флирта в Меден Рудник
-
- вече хвърля и на тежко
И за бих дошъл да натроша някой мангал или сноб но съм инвалид и се надявам някой здрав да заеме моето място и да се представи добре......то май така е тръгнало че това правителство нищо не прави и ярите бачкат с тиа мушмороци и на янев хич не му е на меката пишка....със вас съм момчета макар и само духом ...дано се съберете повечко колеги и да ги разбиете...успех и късмет......вечно здраве на всичи....dolf123 написа:За Неделя!!!!!За всички заинтересовани!!!!Една наказателна акция на Средецка!!!!!Че много смели коментатори на клипа!!!!!Среща в 08 часа!!!!!На Флирта в Меден Рудник

Хора има много,ама Човеци вече няма............