Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- Модератор
Re: около Бургас ????
С тройките ги дърпат все българи бе.
А бай Асан е с калдарми.
На участък към 300 метра се нареждат към двадесетина тройкаджии. Сега е кишаво там и няма да има много мераклии.

- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Поста го чета за 3-ти път и не доумявам какво се случва.dolf123 написа:За Неделя!!!!!За всички заинтересовани!!!!Една наказателна акция на Средецка!!!!!Че много смели коментатори на клипа!!!!!Среща в 08 часа!!!!!На Флирта в Меден Рудник

Не ме разбирайте погрешно,аз също съм против промишления риболов по реките и не само,но не това е начина.Сигурен съм на 100%,че 95% от пишещите тук са върли бракониери.Масово нощен риболов,с по 10-на пръти в реки и свободни водоеми.Лично съм виждал "знаещи и пишещи колеги" през забраната да пълнят живарниците с пролетни шарани.
Ми то и за пумиярите не се вземат мерки,въпреки че нападат малки и големи.Аз предлагам да се съберем с оръжията(кой каквото има) и масов растрел по улицитеkamaka написа:dolf123 написа:.то май така е тръгнало че това правителство нищо не прави
П.П.Това е лично мнение и на задължавам никои с него
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него

Ще ме уморите от смях бе момчета - един побойник, друг ще стреля по улиците, верно зад компа всеки е най-големия.
Саморазправата само главоболия може да ви донесе, ако не братята роми да ви

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
И аз съм на твоето мнение колега.Това са стрелбата го казах само защото е другият абсурд които се случва.От бой файда няма.strijok написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме уморите от смях бе момчета - един побойник, друг ще стреля по улиците, верно зад компа всеки е най-големия.
Саморазправата само главоболия може да ви донесе, ако не братята роми да ви, че Дебелт е близо, то ще дойдат органите на реда и пак
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Ей тука е истината! Всичко останало, както казва и адаша, еstrijok написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... верно зад компа всеки е най-големия.

Привет на всички!!!И сега кво!!!!Пуснах предложение за акцийка!!!!!!И почнахте??????Органите!Ма много са!Ма не е това решението!Еми що тогава ги писахте тея смели тъпотии на обсъждането на клипа???????Че сме били трима и сме били страхливи??????Еми сладурковци!!!!!!!!Там 14 коли от Ямбол и 6 от Бургас!!!!!!!!!!И всичко търмъчи и фърля срекмета!!!!!!Тъй че дай да си гледаме риболова!!!!!А пък изродите да си гледат рахатлъка!!!!!!!!Наслука на всички истински риболовци!!!!!
А сега по темата!Някъде костурче за релакс на туистърче!!!!!!!Няква информация?
-
- ще става разбирач
Нещо по канала към Тръстиково,но да не се хваща на тройка искам нормален риболов.
Оня ден беше замръзнал!!!Преди това имах информация за червенопер и дребни каракуди на червейче бяло!!!!!!Ся след дъжда сигорно е чисто!!!!Пробвай!!!!Успех колега!!!
-
- ще става разбирач
благодаря колега може в неделя да отида
-
- ще става разбирач
Днеска направих супер капото на Тръстиково,приказвах с едни селяни преди няколко дена на разклона преди да отбиеш в дясно за Тръстиково,в ляво има една спирка зад нея има папур и ръкав .ВЕЧЕР КЪСНО ИАРА НАБАРАЛИ КЪМ 20 ЦИГАНИНА С КЪЛДАРМИ ВЗЕЛИ ДА ИМ ВИКАТ СЕГА ЩЕ ИМА АКТОВИ ЕЛАТЕ ТУКА-ЦИГАНИТЕ ПУКНАЛИ ИАРА ОТ БОЙ И НАТРОШИЛИ КОЛАТА ИМ,НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е НЕЩО.
-
- ще става разбирач
Изкупували им платиката по 0.80 лв. а едрата таранка по 1.00лв.
-
- сериозен играч
Като не си вършат работата!
Но дано да не е вярно с боя,че е неприятна работа.

-
- Модератор
Ако е вярно, ще се разчуе още утре сутринта тук. Но по принцип е възможно да се случи, защото са задружни и опонират агресивно.
-
- ще става разбирач
то тази случка била преди няколко дена