Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от svetlio86 »

То са развъдници не язовир и ако минеш от към Пода е асвалт с дупки до самите развъдници!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

djambaza написа:А случайно да знаете, как е пътя до яз.Круша?
Пътят наистина не е особено добър, но за сметка на това язовира е зарибен миналата година с шаранчета.В неделя мои приятели бяха там и са направили добро откриване на сезона: 4 шаранчета по около 1.2-1.5кг и един живарник таранка.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

nazoman2000 написа:
nazoman2000 написа:Колеги, здравейте. Някой дали има информация за водоема около Аврен - такси, условия, как се стига до там..... Ще бъда благодарен за малко актуална информация, защото това, което намирам е от 2007-ма (може и да не търся на правилното място). Предварително благодаря за информацията. В неделя смятам да си направя един излет и се чудя дали да не посетя въпросното място. А ако има мераклии за съвместен излет най-добре.
Колеги, искам да изкажа най-сърдечна благодарност за инфото, което никой не предостави.
Язовира на Аврен(Паничката) още не е отворен колега.Арендатора Митко се казва още обмисля кога да го отвори и какъв да е регламента.Иначе предната година го зариби и не го е пускал.Пътят е черен път около 3 километра и ако завали дъжд,и с джип трудно се излиза.Иначе на Аврен има още един язовир-Мумлеза,но той е изоставен от години и е обрасъл отвсякъде и просто няма място от къде да се риболовства
vaskotooo123
новобранец
новобранец

Мнение от vaskotooo123 »

vaskotooo123 написа:
pasator написа:
vaskotooo123 написа:....интересува ме друго,трябва ли предварително да си запазиш място щото съм чувал че ако отидеш без запазване може да не те пуснат даже съм чувал че трябва някой да гарантира за теб,според мен това са само слухове.
Ами незнам дали няма да те пуснат колега,но по вероятно е да няма свободен сектор.На Тръстиково неможеш да застанеш да ловиш където си искаш-има обособени сектори за тази цел
vaskotooo123 написа:.....и задалжително ли е палатката
Не,палатката не е задължителна колега,особенно ако не смяташ да нощуваш на водоема.А ако нямаш палатка,може да спиш под звездите :D Ако смяташ да спиш в колата-ЗАБРАВИ.Колата не е до теб по време на излета ти.Разтоварваш багажа си и дърпаш колата на обособените за паркиране места :wink:

Управителя на яз.Тръстиково - Димитър (Митко) Димов отговаря на мобилен номер 0893 636307.
мерси колега за инфото.благодарности :)а за захранка и стръв за сега с какво да се подготвя,чувал съм че на поне една въдица трябва да е на топче но не зная на какви аромати и за захранка само царевица съм чувал
мерси колега много полезна информация,много благодаря,надявам се някой ден да се срещнем да почерпя,пък защо да не направим и един риболов заедно :D :D :D
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

vaskotooo123 написа:.....пък защо да не направим и един риболов заедно :D :D :D
Може колега,ама най рано след две седмици :D
Аватар
nazoman2000
новобранец
новобранец

Мнение от nazoman2000 »

pasator написа:
nazoman2000 написа:
nazoman2000 написа:Колеги, здравейте. Някой дали има информация за водоема около Аврен - такси, условия, как се стига до там..... Ще бъда благодарен за малко актуална информация, защото това, което намирам е от 2007-ма (може и да не търся на правилното място). Предварително благодаря за информацията. В неделя смятам да си направя един излет и се чудя дали да не посетя въпросното място. А ако има мераклии за съвместен излет най-добре.
Колеги, искам да изкажа най-сърдечна благодарност за инфото, което никой не предостави.
Язовира на Аврен(Паничката) още не е отворен колега.Арендатора Митко се казва още обмисля кога да го отвори и какъв да е регламента.Иначе предната година го зариби и не го е пускал.Пътят е черен път около 3 километра и ако завали дъжд,и с джип трудно се излиза.Иначе на Аврен има още един язовир-Мумлеза,но той е изоставен от години и е обрасъл отвсякъде и просто няма място от къде да се риболовства
Колега, Pasator, много благодаря за информацията.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

vtunchev написа:
pasator написа:
vtunchev написа:На Есеница някой да е ходил (или чувал) нещо тази година?
Язовира на Есеница го "стопанисва" Сашо-бившия арендатор на големия на Николаевка.Смятам,че няма какво да говорим повече по въпроса :lol: :lol: :lol:
Да,обаче като държеше Николаевка човек можеше да хване някой друг шаран там(над 500гр. за разлика от сега), та си мисля дали не е така сега и на Есеница?[/qu

Есеннта, източиха Николаевка, но не целия не им разрешиха преди да се преместят на Есеница,дърпаха риби и тем подобни,ходих миналата година на Есеница Сашо тъкмо беше настанен, но вода в язовира почти нямаше,изпуска от някуде не могат да намерят от къде. Че хванах ме шаранчета, едното бе 2,5 кг ,и по малки Сашо не искаше да ги връщаме сигурно заради нивото на водата,тая година чувам че се е напълнил от Доброплодно. На Нколаевка новите собственици, зарибиха миналата година 2 пъти с шарани и амури от 2-4 кг,1 път бях свидетел,нямаше и рак както преди ,тая година мисля че ще е приятно кътче.
vtunchev
новобранец
новобранец

Мнение от vtunchev »

А дано!
vaskotooo123
новобранец
новобранец

Мнение от vaskotooo123 »

pasator написа:
vaskotooo123 написа:.....пък защо да не направим и един риболов заедно :D :D :D
Може колега,ама най рано след две седмици :D
ти случайно да караш такси!!?
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
митев75
новобранец
новобранец

Мнение от митев75 »

svetlio86 написа:Някой да знае какво става с язовира до Осеново? Чух някакви слухове ,че са почнали да го пълнят , но не знам колко са верни!
Силно е да се каже язовир,по-точно "поляна от тръстика"разделена от рекичка :roll:
SRUBSKOTO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от SRUBSKOTO »

kolintodorov написа:
djambaza написа:А случайно да знаете, как е пътя до яз.Круша?
Пътят наистина не е особено добър, но за сметка на това язовира е зарибен миналата година с шаранчета.В неделя мои приятели бяха там и са направили добро откриване на сезона: 4 шаранчета по около 1.2-1.5кг и един живарник таранка.
колега те там бяха няколко разжъдника, на кой по точно са били и какви са условията тази година,че аз от 4г. не съм ходил там .....мерси
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

vaskotooo123 написа: ти случайно да караш такси!!?
За мен ли говориш колега?
pastraka
новобранец
новобранец

Мнение от pastraka »

Нещо интересно може ли да се каже за язовир Одринци че мисля да го посетя другата седмица
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

В темата за язовирите около Добрич, а и няколко страници назад също има инфо :wink:
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

Вчера ходихме на Одринци - пак с мрежи пълно, хванахме някоя каракуда и червеноперка иначе.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”