Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Колеги може ли да ми помогнете , като ми кажете как мога да стигна до местата под КТМ-то до Мартен ? Както и за тези под Дунав мост ? Благодаря
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Влизаш в Мартен и завиваш първата пресечка в ляво караш само по този път и стигаш до буната под КТМ-тоKaloyan87 написа:Колеги може ли да ми помогнете , като ми кажете как мога да стигна до местата под КТМ-то до Мартен ? Както и за тези под Дунав мост ? Благодаря

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Благодаря за информацията
Имате ли наблюдения хищника в момента какво предпочита повече. Блесна или на силиконова рибка.
antiv написа:Имате ли наблюдения хищника в момента какво предпочита повече. Блесна или на силиконова рибка.

Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
Днес имам 5 на жива рибкаantiv написа:Имате ли наблюдения хищника в момента какво предпочита повече. Блесна или на силиконова рибка.

-
- вече хвърля и на тежко
В близките дни няколко пъти ходих на х.Приста и резултата е плачебен, няма хищник, а гъмжи от попчета и маломерни платички.
Аз пък се връщам от лома ,резултата за 6 часа едно сомче което бе върнато.
...and justice for all
Колеги получих информация че таксата на Баниска е вече 10лв , а не 20 като преди и имало нови условия
Някой може ли да даде прясно инфо или това е поредния рибарски фолклор 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Мартен от 8 до 8,30 ,19 платики после никакво пипане ,чак сега се прибрах е не бутна целия ден.
А буните вече под вода ли са?mmirchev71 написа:Днес на Мартен от 8 до 8,30 ,19 платики после никакво пипане ,чак сега се прибрах е не бутна целия ден.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Колега на дъно или на плувка ги лови? За 30 мин. 19 платики си е много добро постижение.Днес на Мартен от 8 до 8,30 ,19 платики после никакво пипане ,чак сега се прибрах е не бутна целия ден.

Днес на Мартен от 8 до 8,30 ,19 платики после никакво пипане ,чак сега се прибрах е не бутна целия ден.
Това си е ебати гол-след гола ...

-
- вече хвърля и на тежко
Да, наистина беше гол след гол,на рибарник съм нямал такова постижение за толкова крадтко време.Лових ги с директен 7м.всичко е на бял.Буните са под вода колега.
ееееейййййййййй Митак ти верно и на мен беше казал че си шаранджия а я се виж сега и спининг си хваналВенци ® написа:MiTKo_Fisher написа:
Чудо ! Хванах Распер към 3кг
Лъжльо си ти Митеее!
Аз няма да спинингувам, по ме влече шаранджийството ,каза преди време ,а то кво Митето дърпа распери а пък аз йедри скобари.Чудно нещо е човек............
А инак бравос за рибока и дано си го изял!
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро