Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- kolintodorov
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
На последният развъдник. Условията са 15лв такса без ограничения на пръчките, а ако имаш билет 7.50лв. Рибата също се плаща, но не знам колко точно около 3-4лв. Риба определено има аз миналата година имам 2 излета и съм доволенSRUBSKOTO написа:колега те там бяха няколко разжъдника, на кой по точно са били и какви са условията тази година,че аз от 4г. не съм ходил там .....мерсиkolintodorov написа:Пътят наистина не е особено добър, но за сметка на това язовира е зарибен миналата година с шаранчета.В неделя мои приятели бяха там и са направили добро откриване на сезона: 4 шаранчета по около 1.2-1.5кг и един живарник таранка.djambaza написа:А случайно да знаете, как е пътя до яз.Круша?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
[/quote]На последният развъдник. Условията са 15лв такса без ограничения на пръчките, а ако имаш билет 7.50лв. Рибата също се плаща, но не знам колко точно около 3-4лв. Риба определено има аз миналата година имам 2 излета и съм доволен[/quote]
Таксата е 15 лева и е за три пръчки/ но не проверяват с колко ловиш,което не значи че трябва да се злоупотребява/ и не ако имаш билет, а членска карта към ловнорибарския съюз тогава е 7,50. Билета си е задължителен според промените в закона за всички водоеми дори и платените такива от тази година вече официално.
Таксата е 15 лева и е за три пръчки/ но не проверяват с колко ловиш,което не значи че трябва да се злоупотребява/ и не ако имаш билет, а членска карта към ловнорибарския съюз тогава е 7,50. Билета си е задължителен според промените в закона за всички водоеми дори и платените такива от тази година вече официално.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

На последният развъдник. Условията са 15лв такса без ограничения на пръчките, а ако имаш билет 7.50лв. Рибата също се плаща, но не знам колко точно около 3-4лв. Риба определено има аз миналата година имам 2 излета и съм доволен[/quote]svilen_sa6kov написа:
Таксата е 15 лева и е за три пръчки/ но не проверяват с колко ловиш,което не значи че трябва да се злоупотребява/ и не ако имаш билет, а членска карта към ловнорибарския съюз тогава е 7,50. Билета си е задължителен според промените в закона за всички водоеми дори и платените такива от тази година вече официално.[/quote]
А къде се вади тая карта във Варна
-
- ще става разбирач
Точно до магазин Go Fish. Заставаш с лице към магазина и сдружението ти се пада три метра на дясно от магазина. Качваш се на третия етаж, отваряш вратата към офисите им и се озоваваш в коридор. Стъпка на пред, три на дясно и в ляво имаш врата. Там се вади картата. Струва 20лв и 27ст при първо вадене ако не ме лъже паметта. Всяка година се подновява, което струва 20лв.voden64 написа: А къде се вади тая карта във Варна
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте, интресува ме всякакво инфо за Засмяново язовира, или по точно дали таранката е избила. 

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Действай !felippemassa написа:Здравейте, интресува ме всякакво инфо за Засмяново язовира, или по точно дали таранката е избила.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Миналата неделя бях там.Имах десетина кила каракуда от порядъка на 200-300 грама.Взима на всичко но най-добре на бял.felippemassa написа:Здравейте, интресува ме всякакво инфо за Засмяново язовира, или по точно дали таранката е избила.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
А условията?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- новобранец
7 лева три пръчкиbantumi написа:А условията?
-
- новобранец
Вчера цял ден изкарах на този язовир,с улов само на 5 таранки.Бяха хванати на спирала на дъно,на плувка не искаше въобще да пипне.Може би трябва да отбележа,че бях в по-плитката страна от ляво на дигата-може и да има значение.Доста тегав риболов стана.Пазача каза,че щели да зарибяват тази година с амурчета,иначе таксата е 7 лева за три пръчки.evroto1972 написа:7 лева три пръчкиbantumi написа:А условията?
За жалост водоемите ставащи за спортен риболов около Варна са все по-малко.
Поздрави на всички колеги и успех

За Брестак забрави колега-няма да се разрешава за риболовkaishaka написа:kolegi pyrvo se izvinqvam za latinicata.i vtoro ako nqkoi ima na syrce i znae razbira se ne6to za dobroti4 ili brestak i otnovo blagodarq....
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, утре мислим с колеги от работата да отскочим до Добротич да открием сезона 
после ще споделя как е минал риболова

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Колега, мои познати бяха там скоро. Шарана се е раздвижил и излиза на плувка на сладка царевица. Поне това е инфото.bad_santa написа:Здравейте колеги, утре мислим с колеги от работата да отскочим до Добротич да открием сезона
- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря много колегаsoulvibe написа:Колега, мои познати бяха там скоро. Шарана се е раздвижил и излиза на плувка на сладка царевица. Поне това е инфото.bad_santa написа:Здравейте колеги, утре мислим с колеги от работата да отскочим до Добротич да открием сезона

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Условията?bad_santa написа:Здравейте колеги, утре мислим с колеги от работата да отскочим до Добротич да открием сезона
Вчера кълвеше,днеска не ще!