Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Той е вече Mitko_Spining_Fisher 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
То случайноAto написа:Венци ® написа:ееееейййййййййй Митак ти верно и на мен беше казал че си шаранджия а я се виж сега и спининг си хванал

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
което му е случайно всеки следобед на ДунаваMiTKo_Fisher написа:То случайноAto написа:Венци ® написа:ееееейййййййййй Митак ти верно и на мен беше казал че си шаранджия а я се виж сега и спининг си хванал

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Добре де ще ти върна спнинга !!!ribarq92 написа:което му е случайно всеки следобед на Дунава![]()
![]()
недей бе митак , сега на 10 в неделя ела на мартен на състезанието може да хванеш нещо голямо и да спечелишMiTKo_Fisher написа:Добре де ще ти върна спнинга !!!ribarq92 написа:което му е случайно всеки следобед на Дунава![]()
![]()
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
-
- кандидат преподавател
Митак ако ти дойдеш и се класираш в тройката аз зарязвам спининга и ставам шаранджия 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
хаха хаха хаха това докато не го видя няма да го повярвамivo75 написа:Митак ако ти дойдеш и се класираш в тройката аз зарязвам спининга и ставам шаранджия

П.С Ивчо,всичко е възможно не способностите са най важни ами и късмета

-
- кандидат преподавател
Знам , че и късмета трябва да проработи но при толкова кУрифеи на спининга само с късмет надали ще стане .И все пак ще видим .дано пък имаме късмет 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Искрено ти желая успехivo75 написа:Знам , че и късмета трябва да проработи но при толкова кУрифеи на спининга само с късмет надали ще стане .И все пак ще видим .дано пък имаме късмет

Късмета е много важен. Питай нашите момчета на световното за шаранджии, като не можаха да хванат и една риба, а на всичкото отгоре имаха и оттървана.ivo75 написа:Знам , че и късмета трябва да проработи но при толкова кУрифеи на спининга само с късмет надали ще стане .И все пак ще видим .дано пък имаме късмет

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами така става като ловят с куки от 15лв . АКо ловяха с орлов нокът #2 нямше да имат този проблемkasabinho написа:Късмета е много важен. Питай нашите момчета на световното за шаранджии, като не можаха да хванат и една риба, а на всичкото отгоре имаха и оттървана.

Абе и с укривен гвоздей ставаMiTKo_Fisher написа:Ами така става като ловят с куки от 15лв . АКо ловяха с орлов нокът #2 нямше да имат този проблемkasabinho написа:Късмета е много важен. Питай нашите момчета на световното за шаранджии, като не можаха да хванат и една риба, а на всичкото отгоре имаха и оттървана.

-
- вече хвърля и на тежко
Дайте инфо за това състезание
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B2#p622124mmirchev71 написа:Дайте инфо за това състезание

-
- сериозен играч
Вчера за няколко часа ходихме на Стълпище,пътят е ужасен а и водата много висока, единствено на канала на между 517км. и 518км. става за риболов.На плувка даде скобари и платички, а на дъното няма нищо, на няколко пъти ми открадна рибката но не можах да извадя нищо.
Пътят изглежда така .

Така изглежда каналът при това ниво.

Пътят изглежда така .
Така изглежда каналът при това ниво.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!