Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от yco »

...натрупва бяло, ама в зелените гащя само, ша видим, коя мадам ша го отвее... :twisted:
кво, наиграхте ли се на тролчета.... :evil: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Знаех си,че са метниш камъче....мъничко :lol: Говорим си с Тролката...не че нещо дет не са знай ама си говорим...колко време мълча завалията :D Краско е сърдит явно,не пише :drinkers: А ти по внимателно с политподвежданките :wink: От тях хаир няма... за мнозинството.Знам,чи знайш ама дан са лъзниш с тез папуци дет си прайш от кожата :drinkers: Еле пък от тн партийное дворянство.Точно от такава сволоч са загуби идеята.... :wink: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

не се вживявай в политиката, не е за тебе, ни за мене, пра дядо ми, така казваше.
Политиката е лайняна тояга, от която страна да я фаниш, все ще се изцапаш... :wink:
Та от тая бариллата, се сетих, че съм купувал, ама брашно семолина, ама бая скъпо беше, почти двойно... :evil: ,имаше и едно от дивелла семолина, та и то беше убаво, ама италианците не сложат ли две еднакви букви по средата, все едно няма име... :lol: :lol: и стеллата е така... :lol: , само на петела, няма, къде да му го туриш... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: На всеки и на всичко му санамира цаката :lol: Даже и на петела....Много ми е анти политиката...еке в БГ.Просто ми харесват някой полит идеи...дори и да изглеждат утопично :wink: Но той и В.Левски е бил такъв амсалак....чиста и свята република :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:.....Но той и В.Левски е бил такъв амсалак....чиста и свята република :drinkers:
Левски не го замесвай, запомни го.... :twisted:
той ни бил чест гост в къщата ни... :wink:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:
bai mile1 написа:.....Но той и В.Левски е бил такъв амсалак....чиста и свята република :drinkers:
Левски не го замесвай, запомни го.... :twisted:
той ни е бил чест гост в къщата ни... :wink:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, нъл щеше да водиш нюз рума след 21, кво стана да не заспа.... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Прочетете Левски пред съда и много неща ще ви се изяснят,като например броя на предателите към 150човека или това,че е имал намерение да се предаде в Истанбул! :wink: :drinkers: Не ми се говори за Левски щот се паля и ме боли! :rolleyes: :drinkers:Пра-пра дядо ми е бил писар на Ловчанския Комитет,та знам някои неща! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Истината за Левски и Ботев е прозаична,убити са за пари и скандалите около парите,та нищо ново от както са измислени парите! :mrgreen: :drinkers: И сега е същото,многото пари развалят всичко та за туй е добре леко да не ти стигат,отколкото да имаш в повече,че само бели носят! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:.Просто ми харесват някой полит идеи...дори и да изглеждат утопично :wink: Но той и В.Левски е бил такъв амсалак....чиста и свята република :drinkers:
Чиста и Свята няма и никога няма да има,защото хората не са се променили от 5000години грам,та Историята все ще се повтаря до безкрай! :rolleyes: :drinkers: Добре,че има атомни бомби та положението е Цунг-Цванг без победители,без жертви в милиони,а само Икономически войни с минимални загуби за хората! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Освен това Левски си е имал поне един шеф в Букурещ,това е руския шпионин Любен Каравелов и една клика от тарикати около него,та излиза че Левски е използван през цялото време за тоя дето духа! :wink: :drinkers: Той се е усетил,а ма късно! :rolleyes: :drinkers: Една пушка или револвер не е купено със събраните пари,та е работил залуду! :shock: :drinkers:По подобен начин е застрелян от свой и Ботев след скандал за пари,заеби и революция и чудо! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

http://www.sitebulgarizaedno.com/index. ... &Itemid=61
Ето ви думите на Левски пред Съда,прочетете го няколко пъти за да уловите детайлите! 8) :drinkers: Няма цървули,нито плет! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А бе, Левски, разбира се ти познаваш комитетските хора, но продължаваш да отричаш. Ти видя вече; искаш ли да доведем насреща ти сто и петдесет души, за да ти кажат [същото]? :mrgreen: Каква конспирация само!!!!! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Дяконът се качи горе [и] взе парите, слезе долу и каза: „Тия пари са малко, да почакаме стопанина на къщата!“ Чакахме от шест до девет, стопанинът на къщата не дойде. Дойде слугата му. Щом ни видя; той започна да вика, Левски го хвана за яката и го завлече вътре, аз чаках при вратата, за да не дойде някой. После момчето извика повторно. Влязох вътре [и] видях, [че] Левски хванал момчето и забил камата в корема му. После той ми каза: „Вземи пушката ми [и] да бягаме!“ В това време пред вратнята се беше събрала навалица. После ние се изплъзнахме из навалицата [и] избягахме в лозята. Дяконът съблече намиращите се върху него червени дрехи, остави ги на мене и влезе вътре [в града]. На другия ден аз си отидох на село.
[Подписал]: Вутьо Ветьов
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Трябва да ти се признае,че си се справил с късните новини :smt023
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”