Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от MiTKo_Fisher »

nick71 написа:Така изглежда каналът при това ниво.
Изображение
Ами аз бях там миналата седмица .Имаше водичка но малко .Е и някое друго щукле :)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Аз се отчетох с 2 щуки и една щукичка на Янтра, но си повредих върха на спининга.
nas95
новобранец
новобранец

Мнение от nas95 »

nicki4 написа:Аз се отчетох с 2 щуки и една щукичка на Янтра, но си повредих върха на спининга.
Къде по-точно на Янтра , че мисля и аз да ходя там?
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

nas95 написа:
nicki4 написа:Аз се отчетох с 2 щуки и една щукичка на Янтра, но си повредих върха на спининга.
Насе бе по точно няма кой да ти каже.Рибата къща няма.Отиваш на реката и започваш да обхождаш.Така сам ще си откриеш подходящи места .На ли не мислиш , че някой ще ти даде точно описание на местата си на риболов :wink:

Успех и наслука

А и добре дошъл във форума.А като за първо мнение доста оптимистично питане :lol:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Абе за рибата и къщата не е точно така.Все пак си има места които обитава рибата по-често.Особено през студените месеци направо си стои там. :D Хващаш някой маестро на спининга и да те води по секретните места.После черпяла :drinkers: и така става работата :D
Above us only sky
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

nas95 написа:
Ако за 2 щуки ще биеш път до Янтрата, по-добре върви на Дунава.
Изображение
nas95
новобранец
новобранец

Мнение от nas95 »

Не, така или иначе ще имам път до Бяла и мисля да зема блесните и воблерите с мен, че ако имам време да метна няколко пъти. :drinkers:
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Аз не крия, но мястото е сложно за намиране един местен ни закара през едни гори извън село Джулюница. Наистина хубаво диво място само, че нивото беше височко и местата бяха ограничени.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

nicki4 написа:Аз не крия, но мястото е сложно за намиране един местен ни закара през едни гори извън село Джулюница. Наистина хубаво диво място само, че нивото беше височко и местата бяха ограничени.
Колега по-добре да си остане диво :wink:
Изображение
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

ivo75 написа:Знам , че и късмета трябва да проработи но при толкова кУрифеи на спининга само с късмет надали ще стане .И все пак ще видим .дано пък имаме късмет :lol:
какъв късмет бре хора , през ден след работа съм на дунава между драгажния и Мартен и само малки щуклета , нищо по сериозно освен две добри дойци на 1.10
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

Vlado_852 написа:Ееееееееее разгеле. От поне седмица не мога да вляза във форума щото бил опасен... :evil: Как е русенци, ловите ли риба?
Някой ще издаде ли някое щукарско място? :oops:
пясъчната буна непосредствено след КТМто посока Мартен , между насабралите се дънери
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

абе колеги ще се саберем ли на 10.10 на мартен на спининговото състезение , да споделите малко на начинаещите като мен :)
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Ato написа:
ivo75 написа:Знам , че и късмета трябва да проработи но при толкова кУрифеи на спининга само с късмет надали ще стане .И все пак ще видим .дано пък имаме късмет :lol:
какъв късмет бре хора , през ден след работа съм на дунава между драгажния и Мартен и само малки щуклета , нищо по сериозно освен две добри дойци на 1.10
Сменяш мястото, колега. Три дена храня да завъртя толупи на едно място и не можах да хвана нещо, но вчера смених мястото, храних като хвърлях за бяла риба/щука, и взеха, че се завъртяха толостолобчета, но не бях тръгнал за тях този път -3 удари и 3-те оттървани. Това ако не е лош късмет здраве да е :?
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Ato написа:абе колеги ще се саберем ли на 10.10 на мартен на спининговото състезение , да споделите малко на начинаещите като мен :)
Аз лично със сигурност съм там .А който ме познае да се обажда :D .Тези дето са ме виждали да си мълчат.

пп:То като гледам прогнозите май наистина няма да можем да се познаем облечени с зимните дрехи :lol:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Аз ще пропусна, че ще ходя на годеж, но и без това пръчката ми даде фира, някой да даде идея къде се ремонтират (става въпрос за връхния водач, падна му защитното пръстенче и остана само метала.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”