Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Jechev »

Темата нещо много затъпя колеги, дали заради отсъствието на Камика и Инку, мир на душата му?! :roll:
Тигре, не мога да ти разбера идеята на "творенията" брат, ако нещо/някой те дразни не се чуствай длъжен да пишеш!Аз поне така правя, слагам си го по-настрани и си гледам реалния живот, а там винаги е по-интересно от виртуалния! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
tct

Мнение от tct »

Jechev написа:Темата нещо много затъпя колеги, дали заради отсъствието на Камика и Инку, мир на душата му?! :roll:
Тигре, не мога да ти разбера идеята на "творенията" брат, ако нещо/някой те дразни не се чуствай длъжен да пишеш!Аз поне така правя, слагам си го по-настрани и си гледам реалния живот, а там винаги е по-интересно от виртуалния! 8)
Ми точно с тез творения горе долу дойдох на същото мнение,та затуй ги сложих - тя темата точно така започна да изглежда - изПЛющяна отвсякъде :D Мисля повече да не пиша в нея,та ша зема да та послушам - да си гледам реалния живот - давам му наклон встрани и дърпам по Византийско за няколко дена да опустоша морските и запаси от риба :idea:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Абе липсва и един пост на Бачо Илия,
Ама ....... дано не е нещо тенденциозно !!!

Кире,
Много съжалявам за закъснението,
Ама когато си имал наколко хубави дни, все някой после се опитва да ти го върне тъпкано, та и на мен така :ANAL: , и от там се забавих с "меткането" :D ,
Ама обещавам да се поправя,
Както сега :D !
Та огромната ми потребност от топли минерални басейни ме отведе отново в "Макси", гр.Велинград, и щото при предишното посещение нещо изкритикува басейните, сега давам пълната гама басейни в този мнооооого хубав хотел :

Изображение

И сега басейните, този е голям, вътрешен с температура на водата 34-35 С :

Изображение

После са два по-малки, този е със солена вода около 36 С и хидромасаж, седалки за отмора и ......:

Изображение

Това е друг, с температура 38 С, с легла за хидромасаж, масаж на петички, дупенце :lol: , вратленце, гръбче и всичко което можеш да подложиш на струите, някой са като в пожарната - мнооо яки :lol: !
Ти, като бивш пожарникар, ще разпознаеш струйниците без проблем :D !

Изображение

Даже има "гейзер" да си масажираш "пуш..ката", ако е необходимо :lol: !

Изображение

Ама трябва да си трезвен, за да издържиш на "гейзера" :lol: !
Малко те бута насам-натам !
В хидромасажното легло е по-лесно, само пазиш баланс, не че ще се удавиш на 30 см вода, ама пак има тръпка :D :

Изображение

Тук са три - т.н. "топилки", където естествено се "топкаш" при различни температури на водата - от 34, през 36, до 38 С, и където няма никакви скрити изненади - просто си седиш на седалките, слушаш лека, нежна, отпускаща душата музика и ...... ти се иска да не идва утре-то :lol: !

Изображение

А пък това е външният басейн, справедливо разкритикуван от теб като "мини" за хотел като "Макси", ама толкова място имали, такъв басейн направили, нооооо с температура на водата 40 С, пълен кеф, бих го нарекъл, особено при външна температура на въздуха около 2-3 С, като се топна там че чувствах много добре, още по-добре би било при сняг навън!
А даже на другия ден, като изгря слънце и направих слънчева баня на 22 ноември, като предишнното ми постижение беше на 4 октомври/ на Слънчев бряг/:

Изображение

Толкова топла минерална вода не бях виждал от лятото и почти не излязох от басейните, освен в часовете в които ги заключваха :D , ама то трябва човек и да хапне, да пийне и да поспи :D !
За любителите на минералната вода - "фронт-офис" табелата на басейните :D !

Изображение

А това е част от пътя през Юндола,
Тясна клисура, пълна с ТИР-ве и камиони, ама все пак стигнах и се върнах :D :

Изображение

И последно, едно заведение в центъра на града, което посещавам редовно през годините, винаги е имало свежа храна в обедното меню на изненадващо ниски цени, но сега два пъти обядвах там и всичко беше много вкусно, автентично за региона, със специфични подправки, абе ставаше за ядене .......

Изображение

Ако, намеря време - ще доразвия служенето в "Спа-хотели и ....", ама не знам кога ще стане, най-вероятно около Коледа, че ще има повече почивни дни :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Жоре, сега ме хвърли в размисъл дЪл и аз да не го пробвам този хотел...само ми кажи, че няма много народ, няма навалица в басейните и веднага паля колата. :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Едно въпросче-тия спа центрове,по здравна каса ли се плащат и ако е така,раздуй по какви клинични пътеки,са екстрите.Примерно ме боли вратлето,скърца ми нещо кръста-от много наряди примерно.Бях решил да не пиша,ама е така за спорта. :)
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Днеска баси и куцият ден !!! За цял ден въртене сал две писалки които ако и да бяха мерни , си бяха под моята норма за прибиране на щуки :? Демек тая неделя щука у тиганьо , нанай си :?
Георге , кефиш ме как успеваш да се натопиш в тоя врельок . Това го правя единствено в открит басейн , кога около него е натрупало поне половин метър снег и външната температура е под нулата , а ти гледам и в закрит басейн го правиш :shock: Баси и мазохиста си !!!
Люс , спа-центровете си се плащат от джобето :idea: Виж балнео центровете завещани ни от татово време , се покриват донякъде и от здравната каса ама немат много общо :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

По реда на запитванията :D :
GODzillata написа:...само ми кажи, че няма много народ, няма навалица в басейните и веднага паля колата. :D
Кире,
В почивните и празнични дни навлицата е ужасяваща.
Аз, поради определени причини, посещавам тези места през работни дни, когато е пълно спокойствие и тишина. Вечер в ресторанта сме не повече от 3-4 маси, ако няма семинар и парти за него :D !
Но, обикновено "семинаристите" стигат до басейните една на свечеряване :D !

lusienn написа:Едно въпросче-тия спа центрове,по здравна каса ли се плащат и ако е така,раздуй по какви клинични пътеки,са екстрите...
Люси,
По принцип, аз и П.Иванов ги плащаме сами, но има врътка и през здравната каса, макар и не за всички спа-центрове.
Аз не съм я ползвал, но имам познати, които се уреждат, разбира се с "връзки" и получават направление за "лечение". Въпрос е на проучване и предприемчивост :D !
Павел Иванов написа:Днеска баси и куцият ден !!! .............
Георге , кефиш ме как успеваш да се натопиш в тоя врельок ...

Павле,
За куцият ден ще споделя утре,
А за топлата вода - въпрос на възприемане на удоволствието :D !
И аз, и тези които идват с мен - много обичаме топлата минерална вода, дори и през лятото, не пропускаме нито една възможност да се "топнем" :D !
А като най-екстремно - съм се "топкал" в старата "Веника" в Чифлика - около 40 С през лятото и в банятя на Панчарево, според мен във вода с температура 44-46 С, ама после реанимирам поне 15 минути и усещането е, че се връщаш от "оня свят" :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/pZi_3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/pZi_3 ... 3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

:mrgreen: :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Абе много постове взеха да липсват,
Да не са възстановили чл. 1 от Конституцията на риболовците, а ???

Та за къръка, куците дни и другите наименования на лошия късмет !
Освен П.Иванов и мен ме връхлетя тази участ в съботата, на добре познатия платен водоем :D !
Локализирах струпването на пъстървите, дръпнах две хубави половинки и като се почна' ...... 7 /седем/ гелета, едно след друго, стана ми зле, не можех да повярвам, че се случва на мен, ужким съм майстор, едва след това хванах една :mrgreen: !
И после пак 5 /пет/ гелета !
Вече им посвикнах :D , приемах нещата по-лесно - иначе инфаркт :D !
После пак една и ...... !!!
Та накрая - пет риби и поне 20 /двадесет/ гелета и надежда за реванш :D !
Никога не ми се е случвало подобно нещо - ловях само на рибки, n-пъти куката се забоде обратно в стръвта, n-пъти пъстървата изплю налапаната рибка, n- пъти забодената риба се откачи пред кепа :roll: :roll: :roll: !
Ама ще има редакция в инструкциите :lol: !

И към служенето - риба и гъби :D !
След неуспехите с рибите - направих един заход за гъби и вечерта трябваше да се готви :D !
Щото Киро искаше да му метна снимки на пекането на пъстървите - ето :

Изображение

Това са рибките преди, налива се малко олио и малко повече вода и във фурната !

Това е резултатът след пекането - аз, който не обичам риба, ям вече втори път с огромно удоволствие, така приготвената пъстърва !!!

Изображение

И гъбите -

Изображение

Тях ги пържа с малко олио в тиган, и с много вода доливана периодично, след като се изпари предишната доза. Получават се гъби натюр, запазили цялага гама на вкусовите качества на диворастящите гъби !
Но щото гледах мач на Манчестер Юнайтед, пиех ракия и ..... забравих да ги снимам, след пърженето - само това остана :lol: :

Изображение

Иначе малко преядох, та днес ми беше тежко на стомаха, ама привечер ми мина и си направих отново, но този път ги и панирах и пак се изкефих :lol: !

Кире,
Има лаф за тези мъже, които готвят много, че са за...ли другото, ама не е вярно :lol: !
Давам гаранция :lol: !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

A, така, Жоре, т'ва вече е класика! :smt023

Сигурно Тигрето, като види тия риПки и ще гледа тъжно, ето така:
Изображение

:mrgreen: :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Не,
Не искам никой да гледа тъжно,
Темата е само за удоволствия, лафове и пинизи,
Така че,
Аз искам само усмивки,
И добро настроение от съ-авторите !
А пък аз ви давам моето :D !
Винаги когато мога, щото и аз не мога винаги :wink: !

И все пак липсва любителя на МП и А, а?
tct

Мнение от tct »

Бе бях решил да не се появявам ма -
0046.jpg
Той Тигъра други рибки си е хванал - или пък те са го хванали :wink:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Докторе,
То само мацки в този басейн, бре,
Няма е..чи :lol: !
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:Докторе,
То само мацки в този басейн, бре,
Няма е..чи :lol: !
Има,ама са под прикритие :lol:
105.gif
42.gif
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Евала Жоре,така се живее 200г. :drinkers:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Заключено

Обратно към “Разни”