Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Сунай, мисля че имаше човек, който ги прави. Ако върху водача няма намотки става лесно само го нагряваш докато го извадиш и после си залепваш нов.nicki4 написа:Аз ще пропусна, че ще ходя на годеж, но и без това пръчката ми даде фира, някой да даде идея къде се ремонтират (става въпрос за връхния водач, падна му защитното пръстенче и остана само метала.

Ангел спорт ги прави.... А Сунай ги дава нещата на негоkasabinho написа:Сунай, мисля че имаше човек, който ги прави. Ако върху водача няма намотки става лесно само го нагряваш докато го извадиш и после си залепваш нов.nicki4 написа:Аз ще пропусна, че ще ходя на годеж, но и без това пръчката ми даде фира, някой да даде идея къде се ремонтират (става въпрос за връхния водач, падна му защитното пръстенче и остана само метала.

-
- научил се да хвърля
в неделя от колко е састезанието,ас сам там
Предполагам 8:30-9... но не съм сигурен... Успех на всички участнициribolovecaruse написа:в неделя от колко е састезанието,ас сам там

aaa може и със зимни дрехи но съм там само да не вали силноivo75 написа:Аз лично със сигурност съм там .А който ме познае да се обаждаAto написа:абе колеги ще се саберем ли на 10.10 на мартен на спининговото състезение , да споделите малко на начинаещите като мен.Тези дето са ме виждали да си мълчат.
пп:То като гледам прогнозите май наистина няма да можем да се познаем облечени с зимните дрехи
ще се помъча да те позная хахахахах
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
казва се Ангел и се намира до Арда има една фирма Елстарт в същащата кооперация е 0889293703kasabinho написа:Сунай, мисля че имаше човек, който ги прави. Ако върху водача няма намотки става лесно само го нагряваш докато го извадиш и после си залепваш нов.nicki4 написа:Аз ще пропусна, че ще ходя на годеж, но и без това пръчката ми даде фира, някой да даде идея къде се ремонтират (става въпрос за връхния водач, падна му защитното пръстенче и остана само метала.
добър е на мен ми оправи счупен спининг карбонка стана много здрав и още го ползвам
в 8:30 записването а от 9:30 стартаribolovecaruse написа:в неделя от колко е састезанието,ас сам там
Да, това е много известния русенски риболовец ангелспортAto написа:казва се Ангел и се намира до Арда има една фирма Елстарт в същащата кооперация е 0889293703kasabinho написа:Сунай, мисля че имаше човек, който ги прави. Ако върху водача няма намотки става лесно само го нагряваш докато го извадиш и после си залепваш нов.nicki4 написа:Аз ще пропусна, че ще ходя на годеж, но и без това пръчката ми даде фира, някой да даде идея къде се ремонтират (става въпрос за връхния водач, падна му защитното пръстенче и остана само метала.
добър е на мен ми оправи счупен спининг карбонка стана много здрав и още го ползвам

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ти си в списъка нали ?ribarq92 написа:Предполагам 8:30-9... но не съм сигурен... Успех на всички участници
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Така значи като гледам какво е времето мисля да пропусна шаранджийския ми риболов и да уважа г-н Сунай Сабриев с присъствието ми на състезанието !MiTKo_Fisher написа:Ти си в списъка нали ?ribarq92 написа:Предполагам 8:30-9... но не съм сигурен... Успех на всички участници
Митаче така че съм там батко !!!
П.С Моля само колегите да ме светнат какви примамки да си взема че съм много бос !

абе Митак аз мисля че и ти трябва да присъстваш в състезанието , имаш място в 10катаMiTKo_Fisher написа:Ти си в списъка нали ?ribarq92 написа:Предполагам 8:30-9... но не съм сигурен... Успех на всички участници
Успех на всички, но до колкото знам ще дойдат много добри спинингисти от цялата страна.Ato написа:абе Митак аз мисля че и ти трябва да присъстваш в състезанието , имаш място в 10катаMiTKo_Fisher написа:Ти си в списъка нали ?ribarq92 написа:Предполагам 8:30-9... но не съм сигурен... Успех на всички участници

- Vlado_852
- разбира нещата
Така е! Моето присъствие го потвърждава...kasabinho написа:Успех на всички, но до колкото знам ще дойдат много добри спинингисти от цялата страна.

Колеги ако пропусна някой обаждайте се да се запознаем...
Бих се радвал да се запознаемVlado_852 написа:Така е! Моето присъствие го потвърждава...kasabinho написа:Успех на всички, но до колкото знам ще дойдат много добри спинингисти от цялата страна.![]()
Колеги ако пропусна някой обаждайте се да се запознаем...

Моля спрете да спамите по-темата има си раздели за събиране и уговорки за риболов