Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
Re: Презентация на съфорумниците
Казвам се Стефан Сарафов от София,занимавам се с изработка и монтаж на абонатни станции и всичко свързано с отопление и водопровод.Откликвам на всякакви предложения свързани със съвмвстния риболов
.Ще се радвам, ако мога да помогна със нещо и по професията си.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Здравейте и от мен. Казвам се Любомир Цветков от гр.Варна. Работя в метеорологична служба на Летище Варна, от 35г.
Само не ме питайте за времето през месец юни, защото и аз не знам.
Ако мога да помогна на някого с нещо , само звънкайте.
Не нося на бой и глад.
С поздрави от Варна.
Само не ме питайте за времето през месец юни, защото и аз не знам.

Не нося на бой и глад.
С поздрави от Варна.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бат Любо,да те представя.

заедно със Strijoka,и не го слушайте бат Любо,
15 дена напред познава.

заедно със Strijoka,и не го слушайте бат Любо,
15 дена напред познава.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Здравейте колеги !
Казвам се Георги Леков и съм от гр.Пловдив.От няколко години съм пенсионер и се занимавам с ремонт на двигатели за лодки.Падам си по риболова,сладководен и морски но от работа и грижи,все по рядко ми остава време за хобито.По някага чета и дори днес наш колега,Крокибг - Любака ме накара да се представя и ето ме сред вас.Присъствах за малко и на НС3,и запомних г.н Митев от там.Надявам се да се опознаем по добре на НС 5.Ако мога да помогна за нещо свързано с двигатели за лодки и лодки,насреща съм !
Казвам се Георги Леков и съм от гр.Пловдив.От няколко години съм пенсионер и се занимавам с ремонт на двигатели за лодки.Падам си по риболова,сладководен и морски но от работа и грижи,все по рядко ми остава време за хобито.По някага чета и дори днес наш колега,Крокибг - Любака ме накара да се представя и ето ме сред вас.Присъствах за малко и на НС3,и запомних г.н Митев от там.Надявам се да се опознаем по добре на НС 5.Ако мога да помогна за нещо свързано с двигатели за лодки и лодки,насреща съм !
Да се представя и аз.Сава Георгиев Георгиев на 47год.от с.Орешак общ.Троян.По професия ел.монтьор на мрежи Ср.Н и НН.Използвам свободното си време за лов, риболов и туризъм но от скоро време то не е много.Предпочитан риболов шаран на дъно и между другото воблери и блесна.Ако мога да бъда полезен с някакво инфо ще бъда насреща.
-
- сериозен играч
Йордан Марков на 35г.Работя ниско строителство във фирма Пътинженеринг-Пловдив

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Казвам се Мирослав Ангелов, на 31 год. от гр. Велико Търново.
Семеен с едно дете на 3 год. и половина.
По професия - строителен инженер.
По настоящем - строителен надзор.
Семеен с едно дете на 3 год. и половина.
По професия - строителен инженер.
По настоящем - строителен надзор.
Чете ли се или да увелича малко ?
- ribarshe
- ще става разбирач
Здравейте и от мен.Казвам се Васил Василев,от Варна, на 38 години ,семеен с две дъщери. Управител съм на фирма за озеленяване .Ако някой има проблем с градината да се обажда, за мен ще бъде удоволствие да помогна.

-
- научил се да хвърля
Здравейте,
Казвам се Румен Христов на 53 години от Исперих, женен с двама сина на25 и 27 години.
Основната дейност на фирмата ми е внос и търговия на едро и дребно на фаянс, теракота и гранитогрес.
Имам магазин във Варна и Исперих. Имам и цех за производство на мебели за баня от пластмаса.
Казвам се Румен Христов на 53 години от Исперих, женен с двама сина на25 и 27 години.
Основната дейност на фирмата ми е внос и търговия на едро и дребно на фаянс, теракота и гранитогрес.
Имам магазин във Варна и Исперих. Имам и цех за производство на мебели за баня от пластмаса.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
казвам се Пламен.От Плевен.Нов съм във форума.Занимавам се с дограми и щори.Също и с музика-имам група ENTHRALLMENT се казва. http://www.myspace.com/enthrallment

Здравейте, казвам се Елица, както ме нарече един обичан Ваш приятел в една тема - 5 кила. С много от вас се запознах сега на НС- 5 , много ми беше приятно, вече няма да пропускам такива сбирки, пък даже ще си нося и въдиците
Относно работата - експерт - ЛИКВИДАТОР
в застрахователна компания , което ще рече че кат се изпампури някой някъде, аз решавам колко парички ще вземе
От 15 години съм в този бранш, тъй че някой ако има нужда от някаква помощ или съвет, заповядайте. Относно риболова - през 96 г. едно приятелче ми връчи една въдица и ме остави да се забавлявам...и край! то било кат бензина в кръвта?????? От тогава съм луда на тази тема
Обичам рока във всичките му варианти и НЕ понасям чалгата. Е, дано съм била изчерпателна, поздрави 

- borislav58
- сериозен играч
Привет на колегите и колежките .Смятам и аз да се презентирам.От гр Стрелча съм Борислав се казвам некрия че съм на 50 .Имам 2 дъщери жена и най важно внуче на почти 2 години.Имам сервиз за ремонт на Тел. Хлад. техника с две думи всичко кво се развали го правя. Хобито ми е Риболова .
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- вече хвърля и на тежко
Нека и аз да се презентирам:казвам се Борислав Радойчев Тодоров,роден съм в град Белоградчик,от 6 години съм
женен в град София.Имам син на 5години.Работя в сверата на телекомуникацийте в частна фирма,като кабелен техник.
Хобито ми е лов и риболов.
женен в град София.Имам син на 5години.Работя в сверата на телекомуникацийте в частна фирма,като кабелен техник.
Хобито ми е лов и риболов.
-
- новобранец
ето ме и мен!
Пламен от Варна, внасям чай и кафе, най-хубавите
а инъче съм учил икономика във Виена
Пламен от Варна, внасям чай и кафе, най-хубавите

а инъче съм учил икономика във Виена
-
- вече хвърля и на тежко
Георги Добрев Георгиев , роден в Казанлък , от 20 години живея във Варна . Дъщеря Жанета на 9 години - рибарче.
Инженер по образование / автоматизация / . Работя във фирма която притежава и управлява няколко бензиностанции .
Инженер по образование / автоматизация / . Работя във фирма която притежава и управлява няколко бензиностанции .