Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Разни в Разни ! :)
Модератор: dantho.mihov
Re: Разни в Разни ! :)
GODzillata написа:Според мен няма домашна ракия или домашно вино, което да може да се мери с фабричното!
Секи вАри, секи праИ и секи се фАли с неговото производство, НО - само щото имги е умрела сиганката, дет' ги фАли!
Я казАх. Хау!![]()
Вий ко мислите, м?
Тази теза е крайно непопулярна сред 80% от БГ-популацията, основно представляваща антиваксъри, перничани, пустиняци и любители на офче без офче. Има некои нюанси, обаче. Ако говорим за БГ-фабрична ракия, аз лично я ползвам така, както ползвам и домашната джибровица - за разредител в казанчето на чистачките зимъска. Но! Кадърно сварената домашна гроздова от вино (повтарям, от вино, не джибри) пръска, убива, и лекува от СПИН и Ковид

Не е оВче бре, а е агънце, като теб

- kukukuka
- кандидат преподавател
пак антиваксъри
все едно ми дават касперски ил друга антивирусна
а за пенсионерите некви ъпдейти от по 120 байта
смешници.

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Martin Mihailov
- учете се от него
Он си е чис овенМilena написа:Не е оВче бре, а е агънце, като теб![]()

Такаааааааа......щом и Кире взе да ръси"мозък" за вино и рИкия,айде нЕма нужда за смисъл!?!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател
кеф ми е да кашлям в автобус
малоумните изпадат в паника

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Д-р Флекс написа:................Кадърно сварената домашна гроздова от вино (повтарям, от вино, не джибри) пръска, убива, и лекува от СПИН и Ковид

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мда, псулютно съм съгласен, понякога си правя гаргара и се жабуркам с подарена ми скоросмъртница хименно за ковид профилактика!Д-р Флекс написа:...БГ-фабрична ракия и домашната джибровица - за разредител в казанчето на чистачките зимъска. Но! Кадърно сварената домашна гроздова от вино (повтарям, от вино, не джибри) пръска, убива, и лекува от СПИН и Ковид

Кофтито е, че в по-голямата си част и БГ-фабричната ракия е некъф ужаст, некъф ат!

Ето що ще си зимам дюлева рикия от Србия, а наща фабрична дюлева втори път нема си земем никогаш!

kukukuka написа:кеф ми е да кашлям в автобус![]()
![]()
![]()
![]()

В началото на ковидЪ имаше един клип къ една мома почна да кашля на хафтобусна спирка и сички чакащи наоколо извадиха пищови и я застреляха, после па извадиха дезинфектанти и почнаа да я прскат.

Ачоооо, нема значка дали е шишаркова или па некфа друга - просто домашарките са куту руска вотка, правена у самовар.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:......................................
Ачоооо, нема значка дали е шишаркова или па некфа друга - просто домашарките са куту руска вотка, правена у самовар.![]()
![]()
Ачо ♣ написа:Такаааааааа......щом и Кире взе да ръси"мозък" за вино и рИкия,айде нЕма нужда за смисъл!?!?!?![]()
![]()
- kukukuka
- кандидат преподавател
GODzillata написа:Д-р Флекс написа:...БГ-фабрична ракия и домашната джибровица - за разредител в казанчето на чистачките зимъска. Но! Кадърно сварената домашна гроздова от вино (повтарям, от вино, не джибри) пръска, убива, и лекува от СПИН и Ковид
kukukuka написа:кеф ми е да кашлям в автобус![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В началото на ковидЪ имаше един клип къ една мома почна да кашля на хафтобусна спирка и сички чакащи наоколо извадиха пищови и я застреляха, после па извадиха дезинфектанти и почнаа да я прскат. :mrgre
добре че е ковида , да ви научи какво е дезифектант и има ли почва у нас

апропо у джапаните веке 15 месеца нема умрели от ковид

kukukuka написа:.............................................................

- kukukuka
- кандидат преподавател

- G.Petkov
Ето, хората са се погрижили за всичко и за всеки вкус !
http://sortovisemena-bg.com/categories/ ... &c=1000398
Тези дни разбрах, че в бургаско варели ракия от портокали !
Много била хубава, децата и жените много я харесвали !
Само да попитам корифеите в производството на вино и ракия,
- Дестилираният етилов алкохол не е ли безцветна течност, без вкус и мирис ?

http://sortovisemena-bg.com/categories/ ... &c=1000398
Тези дни разбрах, че в бургаско варели ракия от портокали !

Много била хубава, децата и жените много я харесвали !

Само да попитам корифеите в производството на вино и ракия,
- Дестилираният етилов алкохол не е ли безцветна течност, без вкус и мирис ?

- G.Petkov
Ибаси !
Броят на скритите машине расте с часове !
Вече били 400 !
"Броят на допълнителните машини, извън устройствата, с които ще гласуваме на 14 ноември, е около 400. Това съобщи пред БНТ Веселин Тодоров, изпълнителен директор/ Сиела-Норма"/........... .
Тодоров обясни, че допълнителните машини няма да се използват за предстоящия вот. Тяхното предназначение е да послужат за сервизна дейност или резервни части едва след изборите....... .
По думите му "можем да гарантираме една от най-добрите системи в света и България трябва да бъде пример за ЕС"."
Дано, дано !
Сигурен съм, че ще бъдем за пример.
Само не знам за какъв !
То това е масовата практика в ЕС - когато производител на телевизори или съдомиялни,
Направи износ на 1000 бройки, примерно, с тях вървят и още 200 - за части !
Така е европейско,
Не да осигуриш просто резервни части за модела, а да държиш цели телевизори,
Идва техника от сервиза и си демонтира това, което му трябва !
Лесно, бързо и просто !
Не знам !
То верно, че сме глупаци, ама този път май ще ударим дъното !
В Европа отдавна тези машини за забранени,
Ама нашия Мадуро ще им даде пример !

Броят на скритите машине расте с часове !
Вече били 400 !

"Броят на допълнителните машини, извън устройствата, с които ще гласуваме на 14 ноември, е около 400. Това съобщи пред БНТ Веселин Тодоров, изпълнителен директор/ Сиела-Норма"/........... .
Тодоров обясни, че допълнителните машини няма да се използват за предстоящия вот. Тяхното предназначение е да послужат за сервизна дейност или резервни части едва след изборите....... .
По думите му "можем да гарантираме една от най-добрите системи в света и България трябва да бъде пример за ЕС"."
Дано, дано !

Сигурен съм, че ще бъдем за пример.
Само не знам за какъв !

То това е масовата практика в ЕС - когато производител на телевизори или съдомиялни,
Направи износ на 1000 бройки, примерно, с тях вървят и още 200 - за части !

Така е европейско,
Не да осигуриш просто резервни части за модела, а да държиш цели телевизори,
Идва техника от сервиза и си демонтира това, което му трябва !
Лесно, бързо и просто !
Не знам !
То верно, че сме глупаци, ама този път май ще ударим дъното !
В Европа отдавна тези машини за забранени,
Ама нашия Мадуро ще им даде пример !
- kukukuka
- кандидат преподавател
Благодарен пациент дари на разградската болница цялата си заплата
Държавата пласира облигации за милиард и половина лева само в рамките на един месец.
май сите сме пациенти

Държавата пласира облигации за милиард и половина лева само в рамките на един месец.
май сите сме пациенти