Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте.Питам къде какво и т.н. е това 777 понеже съм нов в форума и принципно в риболова.Къде се намира , платен ли е и т.н. . А също така ме интересува някой Не платен около София нещо максимум до 80 км на посока ще бъда много благодарен ако някой може да ми каже нещо място или каквото и да е за да мога да отида в почивните дни някъде да разпусна.Мерси предварително надявам се че някой ще ми помогне.
Respect.Peace&Love
Платен е колега, върни се няколко страници назад в тази тема и ще разбереш всичко за язовира, даже и карта има.prospect написа:Здравейте.Питам къде какво и т.н. е това 777 понеже съм нов в форума и принципно в риболова.Къде се намира , платен ли е и т.н.
Мерси за инфото за 777.А ще можете ли да ми дадете напътствие на къде да ходя за почивните дни нещо от сорта до 80 км в посока и да не е платено мерси много .
Respect.Peace&Love
Ако ти се лови каракуда пробвай на Панчарево, но панаира ще е още по-голям от този вчера дето съм пуснал снимки.Мястото е на дигата, в близост до плажа.
там нещо не ми харесва някое друго място ?
Respect.Peace&Love
Виж в тази твоя тема 

-
- разбира нещата
Област Софияprospect написа:Мерси за инфото за 777.А ще можете ли да ми дадете напътствие на къде да ходя за почивните дни нещо от сорта до 80 км в посока и да не е платено мерси много .
- бент Панчарево; утайник "Жеков вир", гр. Пирдоп; баластриерите край Долни Богров, Негован, Чепинци, Челопечене, Световрачане, Враждебна (извън границите на летище София); Мини Кътина; Яз. Джаков мост; Водоем Джурджин дол; Водоем Ботунец; Водоем Мрамор (Волуяк).
Сега малко инфо... днеска бях на богров баластиерата и общто взето слаба работа.Няколко перки,няколко костура и нищо повече,играеше щука,но не съм пробвал.Иначе ми казаха,че преди седмица е давало стабилно,даже колега е испуснал шаран.Също и малко инфо от негован платеното - отново нищо,ако не брои 1 каракуда.Имаше 2-ма,3-ма колеги хванаха по някое друго канално сомче,но много на рядко,през час,два.Иначе и за щука пробвах по инфо,че миналата седмица на блесна са ги разбили,но явно я бяха поизловили,тъй като нямах нито 1 удар за час въртене.Може и заради времето да беше,незнам.
Малко инфо и от световрачене... преди седмица - две е извадена щука около 7-8 кг(инфото е истинско,и аз неможех да повярвам,но гледах снимки).На 1-2 май едни приятелчета са ходили с преспиване,но само 2 маломерни щуклета.Колеги са ходили на негован,но там от край време си няма риба,такаче няма смисъл да пояснявам.
-
- научил се да хвърля
нещо за платеното в с.мрамор?
каде е този платен в с. Мрамор
Колегата може би има предвид локвата след Мрамор на пътя за Житен!boby_25 написа:каде е този платен в с. Мрамор

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

наистина е маломерен тоя водоем, но в крайна сметка с какво в зарибен освен шарани?
Последно промяна от RAMIREZ на Нед Май 30, 2010 4:21 pm, променено общо 1 път.

Днес у квартала пържиха уклей от патичарника-50бр и 2 каракуди,другия едвам се е прибрал от волуяк-дъжда за малко и градушката са ги прецакали слетобед-у махалата не капна и капка
На волуек е било през метър рибар
ебати грозния гьол-претставям си кво ще е на искара на откриването -народа е полудел за риболов. 

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
точно за тази локва става дума
не съм ходил но чух че било добре зарибено с пъстърва
10лв. на пръчка и до 3 кг. не се заплаща рибата

10лв. на пръчка и до 3 кг. не се заплаща рибата
Баце на ''Волуек'' който знае как може да направи по 4-5 кг каракуди въпреки навалицатаlusienn написа:Днес у квартала пържиха уклей от патичарника-50бр и 2 каракуди,другия едвам се е прибрал от волуяк-дъжда за малко и градушката са ги прецакали слетобед-у махалата не капна и капкаНа волуек е било през метър рибар
ебати грозния гьол-претставям си кво ще е на искара на откриването -народа е полудел за риболов.

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
На 7.05.ходих на Негован, баластриерата, много труден риболов на уклей.Рибите бяха средни и едри, движеха се постоянно, не се спираха на захранката.На другият ден положението беше по-лошо, уклеят въобще не доближи брега, хванах няколко сучайни бройки. Никаква активност на щука, та се преместих на Чепинци, където от към плиткото налових малки, половозрели уклейки от по 8-10 см, това ми напомни за един период от преди 20 години, когото почти всички баластриери в района бяха пълни с такива рибки, които използвахме за стръв за щука. После изчезнаха и отново имаше нормален уклей, явно има някаква цикличност в популацията на различните видове.
За сега положението около София е много зле, към платените водоеми нямам интерес. Ако някой е ходил до Сопот - да сподели.
За сега положението около София е много зле, към платените водоеми нямам интерес. Ако някой е ходил до Сопот - да сподели.