Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Внимание!
naRiba.com

Форум

Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Модератор: emo vasilev
- tiktak
- ще става разбирач
Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Здравейте колеги
Седя си тука, и си вързвам чепарета по снимки от форума. Обаче ми идват на ум едни идеи:
- Какво ще стане, ако вместо тежест, на края на чепарето се сложи един, примерно 28 гр. кастмастер.
- Понеже ще ловя предимно от брега (от опит знам че чепаретата дават бая фира от брега), пробвал ли е някой да замени оловото с потъваща бомбарда? Може да се монтира накрая на линията за да се избегнат заплитания на множеството куки на чепарето.
Благодаря ви предварително за отговорите.
Седя си тука, и си вързвам чепарета по снимки от форума. Обаче ми идват на ум едни идеи:
- Какво ще стане, ако вместо тежест, на края на чепарето се сложи един, примерно 28 гр. кастмастер.
- Понеже ще ловя предимно от брега (от опит знам че чепаретата дават бая фира от брега), пробвал ли е някой да замени оловото с потъваща бомбарда? Може да се монтира накрая на линията за да се избегнат заплитания на множеството куки на чепарето.
Благодаря ви предварително за отговорите.
-
- научил се да хвърля
Може ,пробвай и без това сега сафрида се движи в средните пластове на водата.
Утре 20.8.10 ще пътувам за Ахтопол каква риба може да има там по това време.Ако можете да ми отговорите тази нощ ще ви бъда много благодавен 

Покрай брега можеш да очакваш зарган, платерина, хамсия и сафрид. За първите два вида използвай монтаж с бомбарда, а за другите -чепаре. Сутрешните часове и привечер е твоето време.
Успех!
Успех!
Немате ли некво инфо ще се ходи май ама чакам отогожриCrazyty написа:Другата седмица ще ходя на Шкорпловци за 5 дена.Искам да си искарам яко.Но без риболов как ще стане.Я кажете излиза ли там нещо от брега,на какво излиза с какво требва да ловя (в предвид ,чепаре дъно или булдог само тези знам щото ловя повече в сладководна отколкото в солена.
Някой може ли да сподели някакви захранки за сафрид?
-
- вече хвърля и на тежко
Захранката ти е една хубава лампа 12-24v.dem0to написа:Някой може ли да сподели някакви захранки за сафрид?

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Мерси но понеже съм нов с водата ще ми кажеш ли какво да правя с тая лампа ?amatev1 написа:Захранката ти е една хубава лампа 12-24v.dem0to написа:Някой може ли да сподели някакви захранки за сафрид?
-
- вече хвърля и на тежко
Да си изпросиш глоба за бракониерство.dem0to написа:Мерси но понеже съм нов с водата ще ми кажеш ли какво да правя с тая лампа ?amatev1 написа:Захранката ти е една хубава лампа 12-24v.dem0to написа:Някой може ли да сподели някакви захранки за сафрид?
-
- вече хвърля и на тежко
Какво бракониерство ?
Досега за 3 години сафриден риболов не съм видял някой да проверява или да глобява. Не знам даже дали е забранено.
Лампата си я слагаш до теб и хвърляш там, където се отразява светлината.
Досега за 3 години сафриден риболов не съм видял някой да проверява или да глобява. Не знам даже дали е забранено.
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нощния риболов в БГ,все още е забранен.amatev1 написа:Какво бракониерство ?
Не давай такива акъли.
Няма такова нещо в морето.dem0to написа:Някой може ли да сподели някакви захранки за сафрид?
Лови се с чепаре - във всеки риболовен магазин покрай морето ги има.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Придържайте се към заглавието на темата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте колеги,
в нач. на другата седмица ще ходя в Созопол! Може ли някаква информация каква риба мога да търся там, къде и на каква стръв? Благодаря предварително!
в нач. на другата седмица ще ходя в Созопол! Може ли някаква информация каква риба мога да търся там, къде и на каква стръв? Благодаря предварително!
Колега на Ахтопол миналата седмица, на скалите в дясно от централния плаж, хвърлям посока морето, не към залива като отидеш ще се ориентираш,
рано сутрин, морето дава зарган и една хубава платерина ударих.
На слука!
На слука!
За Созопол питам!tiholovec написа:Колега на Ахтопол миналата седмица, на скалите в дясно от централния плаж, хвърлям посока морето, не към залива като отидеш ще се ориентираш,
На слука!